Duikvaker nieuws

Meest verkochte onderwatercamera: Olympus Tough

tgsetrecht

De Olympus Tough camera’s zijn al jarenlang hele populaire onderwatercamera’s voor beginners en wat gevorderde onderwaterfotografen die met een compacte set te water willen gaan. De laatste nieuwe Tough camera is de TG-6.

Olympus Tough TG-6

De Olympus Stylus Tough TG-6 onderwatercamera is letterlijk TOUGH. Shockproof, freezeproof, crushproof èn ook tot 15 meter waterdicht van zichzelf. Extra veilig. Fijn aan de waterkant en mocht er onverhoopt een druppeltje in het onderwaterhuis komen…de camera’s zijn waterproof. De camera wordt in een set geleverd met lekker compact onderwaterhuis van Olympus, waarmee alle knoppen van de camera bediend kunnen worden. De maximale diepte wordt daarmee 45 meter. Voor de meeste duikers meer dan diep genoeg.

Met de camera kun je in RAW fotograferen. Met name belangrijk voor mensen die foto’s willen gaan nabewerken. Verder biedt de camera 4K video en heeft een speciale onderwater modus voor de microscoop-macrofunctie. De TG-6 kan uitgebreid worden met een extra groothoeklens voor nog extremere groothoekopnamen.

De camera is ook nog eens shockproof, freezeproof en crushproof waardoor hij niet alleen voor onderwater geschikt is, maar ook ideaal voor actieve dagjes uit.

Ben je een Macro liefhebber? 
Onderwaterhuis.NL levert de TG-6 ook in een Super Macro Diver kit. Deze Super Macro kit uitvoering wordt geleverd inclusief een speciale Ring Flash, die ervoor zorgt dat macro onderwerpen op zeer korte afstanden TOCH keurig belicht kunnen worden met de interne flitser! Het verschil is opzienbarend!  

Allerlei complete sets en uitbreidingsmogelijkheden
Voor de Olympus Tough 6 heeft Onderwaterhuis.NL allerlei complete sets samengesteld. Sets met daarin alleen een camera en een onderwaterhuis, de Super macro Diver Kit, een set met daarbij een macro ring light, sets met een flitser. Zo weet je precies welke arm, schroeven etc nodig zijn en weet je zeker dat alles op elkaar past!

Voor de TG-6 zijn ook allerlei uitbreidingen verkrijgbaar: groothoeklenzen, een viewfinder of hoekzoeker, flitsers, lampen, ringlights, tasjes, koffers etc.

Olympus TG-6 beursaanbiedingen 
Benieuwd naar de sets en de beursaanbiedingen? Heb je al een TG-6 en wil je de set graag uitbreiden? Ook daarvoor zijn genoeg mogelijkheden. 
Bezoek de stand van Onderwaterhuis.NL met de experts op het gebied van onderwaterfotografie- en video op Duikvaker recht tegenover de ingang van hal 1. Zij hebben alle sets en alle mogelijke uitbreidingen bij en kunnen er alles over vertellen.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

IMG

Techduikschool op Duikvaker 2023

31 januari 2023

Heb je altijd al langer of dieper willen duiken, grotduiken of je verder willen ontwikkelen op technisch duikgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  Wij bieden persoonlijke en competentiegerichte opleidingen, afgestemd op jouw wensen en niveau. Deze worden gegeven door ons team van ervaren instructeurs en supervisors.  Johan de With, eigenaar en…

Lees verder
Soup of Roncadores

Nautico Diving Gran Canaria: Mijn huis is jouw huis

25 januari 2023

Nautico Diving | Descend into “fish soups” all year long on Gran Canaria. Take a 4 hour flight and land in Macaronesia’s year-round scuba diving gem! With dramatic volcanic seascapes full of marine life, year-round warm and clear waters, and a subtropical climate with sandy beaches, Gran Canaria is the perfect escape for sun and…

Lees verder
Foto bij bericht Diving Holidays

Diving Holidays brengt ultieme duikvakantie-bestemmingen naar Duikvaker beurs

25 januari 2023

Het salesteam van Diving Holidays is natuurlijk weer aanwezig op de Duikvaker om met je in gesprek te gaan over tal van bestemmingen voor jouw ultieme duikvakantie. Dit keer staan ze weer op hun oude vertrouwde plek in Hal 2. Irene, Iris en Patricia denken graag met je mee voor een volgende duikreis naar een…

Lees verder
GTEK Metric angle clip

SCUBAPRO viert 60 jaar innovatie in duikmaterialen

25 januari 2023

60 jaar innovatie! SCUBAPRO, dat al ruim 60 jaar betrouwbare duikmaterialen ontwikkelt die lang meegaan, is de gouden norm voor voortreffelijkheid. Bezoek SCUBAPRO op hun stand # 7544 en ontdek hun nieuwe producten en ontmoet het team. SCUBAPRO zal veel van hun kernproducten onder de aandacht brengen, zoals de Hydros Pro BCD, de G2-computer, de…

Lees verder
immagine da scubazone eng pagina x

De Sphera 360: een innovatief onderwaterhuis voor 360 graden beelden van hoge kwaliteit

25 januari 2023

De Sphera 360 is een uniek onderwaterhuis dat is ontworpen door Easydive voor de Insta Pro 2. Het maakt het mogelijk om 360 graden onderwaterbeelden van hoge kwaliteit te creëren door gebruik te maken van de patenteerde technologie die Easydive in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Er zijn drie verschillende modellen van de Sphera…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2024 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01