Meest verkochte onderwatercamera: Olympus Tough

tgsetrecht

De Olympus Tough camera’s zijn al jarenlang hele populaire onderwatercamera’s voor beginners en wat gevorderde onderwaterfotografen die met een compacte set te water willen gaan. De laatste nieuwe Tough camera is de TG-6.

Olympus Tough TG-6

De Olympus Stylus Tough TG-6 onderwatercamera is letterlijk TOUGH. Shockproof, freezeproof, crushproof èn ook tot 15 meter waterdicht van zichzelf. Extra veilig. Fijn aan de waterkant en mocht er onverhoopt een druppeltje in het onderwaterhuis komen…de camera’s zijn waterproof. De camera wordt in een set geleverd met lekker compact onderwaterhuis van Olympus, waarmee alle knoppen van de camera bediend kunnen worden. De maximale diepte wordt daarmee 45 meter. Voor de meeste duikers meer dan diep genoeg.

Met de camera kun je in RAW fotograferen. Met name belangrijk voor mensen die foto’s willen gaan nabewerken. Verder biedt de camera 4K video en heeft een speciale onderwater modus voor de microscoop-macrofunctie. De TG-6 kan uitgebreid worden met een extra groothoeklens voor nog extremere groothoekopnamen.

De camera is ook nog eens shockproof, freezeproof en crushproof waardoor hij niet alleen voor onderwater geschikt is, maar ook ideaal voor actieve dagjes uit.

Ben je een Macro liefhebber? 
Onderwaterhuis.NL levert de TG-6 ook in een Super Macro Diver kit. Deze Super Macro kit uitvoering wordt geleverd inclusief een speciale Ring Flash, die ervoor zorgt dat macro onderwerpen op zeer korte afstanden TOCH keurig belicht kunnen worden met de interne flitser! Het verschil is opzienbarend!  

Allerlei complete sets en uitbreidingsmogelijkheden
Voor de Olympus Tough 6 heeft Onderwaterhuis.NL allerlei complete sets samengesteld. Sets met daarin alleen een camera en een onderwaterhuis, de Super macro Diver Kit, een set met daarbij een macro ring light, sets met een flitser. Zo weet je precies welke arm, schroeven etc nodig zijn en weet je zeker dat alles op elkaar past!

Voor de TG-6 zijn ook allerlei uitbreidingen verkrijgbaar: groothoeklenzen, een viewfinder of hoekzoeker, flitsers, lampen, ringlights, tasjes, koffers etc.

Olympus TG-6 beursaanbiedingen 
Benieuwd naar de sets en de beursaanbiedingen? Heb je al een TG-6 en wil je de set graag uitbreiden? Ook daarvoor zijn genoeg mogelijkheden. 
Bezoek de stand van Onderwaterhuis.NL met de experts op het gebied van onderwaterfotografie- en video op Duikvaker recht tegenover de ingang van hal 1. Zij hebben alle sets en alle mogelijke uitbreidingen bij en kunnen er alles over vertellen.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Tholen Verbeterd NR bewerkt bewerkt

Rob Aarsen: fashion en fantasy onder water

25 januari 2024

Onderwaterfotograaf Rob Aarsen verlegt zijn werkterrein steeds meer van editorial fotografie naar modelfotografie onder water. Daarmee duikt hij in de fantasiewereld van meerminnen, nymfen en watergeesten die hij vastlegt op een sprookjesachtige, kleurrijke wijze. Het is een verhaal van verlangen: naar een mooiere wereld aan de andere kant van de waterspiegel, zoals de kleine zeemeermin…

Lees verder
Producten

Sealife Onderwater Camera’s heeft nieuws en speciale aanbieding voor DUIKVAKER 2024

15 januari 2024

Wide Angle Dome lens voor Sealife SportDiver SmartPhone Housing Op de DUIKVAKER komt Sealife met de primeur voor een groothoek dome voorzetlens voor de SL400 SportDiver Smartphone onderwaterbehuizing. Hoewel deze pas over een aantal maanden werkelijk beschikbaar komt voor de duiker kan je hem vast zien en vasthouden op de beurs. Deze Domelens verbreed je…

Lees verder
drones

Onderwaterdrones voor inspecties, onderzoek en zoekacties

12 januari 2024

Biologisch onderzoek, Search & Rescue, scheepsinspecties, bodeminspecties, monitoring in mosselkwekerijen en andere aquacultuur, controles van infrastructuur… het zijn zomaar wat voorbeelden van gebieden waar onderwaterdrones ingezet worden. In combinatie met een drone kunnen 1 of meerdere instrumenten zoals een sonar, metaaldetector, robotarm, laser scaler of water/zandmonster-collector, PH-meter, zuurstofgehaltemeter worden gebruikt. Gebruiksvriendelijkheid en Toegankelijkheid van Onderwaterdrones…

Lees verder
TG

Meest verkochte onderwatercamera: OM System (Olympus) Tough

11 januari 2024

Al jarenlang is de OM System Tough de meest gekozen onderwatercamera en dus ook de populairste camera tijdens de Duikvaker op de stand van Onderwaterhuis.NL. Intussen zijn we aanbeland bij de laatste nieuwe uitvoering van deze camera: de Tough TG-7.  De onderwatercamera is letterlijk TOUGH. Shockproof, freezeproof, crushproof èn ook tot 15 meter waterdicht van…

Lees verder
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AOI UH-GPx onderwaterhuis met monitor voor GoPro 12, 11, 10 en 9

21 december 2023

Deze behuizing maakt van de GoPro HERO 12 de ultieme onderwater videocamera. De GoPro is een populaire camera, ook bij duikers. De camera heeft een zeer hoge beeldkwaliteit maar ook een aantal beperkingen die hem minder ideaal maken voor gebruik onderwater. Het nieuwe AOI onderwaterhuis, lost al deze beperkingen op en maakt van de GoPro…

Lees verder