Duikvaker
2 en 3 Februari 2019
Expo Houten

Vrijdagavond geopend

Duikvaker duurt in 2019 niet twee dagen, maar twee dagen én een avond! Nog meer duikplezier! Het Duikvaker-weekend start in 2019 al op vrijdagavond – van 18 tot 21 uur gaan de deuren van het jaarlijkse duikevent open voor het publiek. Ideaal als je rustig met exposanten wilt praten, zonder afleiding op zoek wilt gaan naar je volgende duikvakantie of je relaxed wilt laten informeren over de nieuwe producten voor het komende duikseizoen.

Op de zaterdag en zondag is Duikvaker 2019 een en al beleving. Op en rond de podia, in de theaters en overal op de beursvloer worden je duikzintuigen geprikkeld. De nieuwste producten worden afgewisseld met inspirerende presentaties van avonturiers, adembenemende beelden uit heel de wereld en hands-on workshops. Droom met reisorganisaties en duikresorts mee over je volgende duikvakantie. Krijg tips om nog mooiere foto’s en filmpjes te maken. Duik onder in nieuwe opleidingen en laat je bijpraten wat jij met één stap al kunt doen voor het behoud van onze mooie oceanen.

Samengevat! Wil jij een bruisende beurs met veel info- en entertainment, kom op zaterdag of zondag. Wil jij rustig de tijd hebben om met exposanten te praten, dan is de vrijdagavond hét moment om naar Duikvaker te komen. Bestel nu vast je kaarten en betaal € 11 in plaats van € 14,50 voor de zaterdag of zondag. Deze actie is geldig tot en met 1 januari 2019. De entreeprijs voor de vrijdagavond bedraagt € 10. Tickets bestel je op www.duikvaker.nl.

Informatie Bezoekers

Openingstijden

Vrijdag 1 februari 2019 18:00 - 21:00 uur
Zaterdag 2 februari 2019 10:00 - 18:00 uur
Zondag 3 ferbuari 2019 10:00 - 17:00 uur

Toegangsprijs
€14,50

Tot 1 januari 2019 geldt een early bird korting van €3,50 per persoon. Het toegangsbewijs kost dan €11,- euro per persoon.

Kaarten kunnen online besteld worden via onze ticketservice. Wij bieden ook betaalmogelijkheden voor onze buitenlandse bezoekers aan. Het is ook mogelijk om kaarten aan de deur te kopen.

Locatie
Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE HOUTEN

Duikvaker voor alle duikers

Duikvaker is er niet alleen voor de ‘hardcore’ duiker. Ook wie alleen op vakantie duikt of snorkelt, doet tijdens het event nieuwe inspiratie op voor mooie duikbelevenissen. Naast duikcentra uit eigen land zijn duikcentra uit de hele wereld, reisorganisaties en verkeersbureaus van verschillende duiklanden op Duikvaker ruim vertegenwoordigd. Van tropische eilanden tot ijskoude duikbestemmingen, je vindt het op Duikvaker verspreid over drie hallen.

Lezingenprogramma

Natuurlijk, geen duikbeurs zonder duikmaterialen, -reizen en -opleidingen, maar op Duikvaker 2019 is ook een belangrijke plaats ingeruimd voor de ambassadeurs van de duiksport. Meer dan 80 sprekers zullen boeiende presentaties geven over hun specialisatie – van flora en fauna en duikreizen via technische duiken naar foto en film en freediving. In de drie hallen kun je terecht in theaters, aan thematafels en op stands voor inspirerende belevingen.

Duikvaker is het toppunt van beleving en interactie.

Koop je toegangsbewijs voor Duikvaker 2019

Duikvakanties op Duikvaker

Wat staat er op jouw bucketlist voor 2019? Kleurrijke koraalriffen, een duikvakantie met het hele gezin, duiken in tropisch Nederland? Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op Duikvaker.

Duikreisspecialisten presenteren hun reisprogramma voor 2019 en delen niet alleen informatie met je, maar ook hun eigen beleving. Verkeersbureaus van diverse landen en Duikcentra en -resorts uit alle hoeken van de wereld zijn er op Duikvaker bij. Als geen ander maken ‘locals’ je warm voor hun duikgebied. Krijg je al zin?!

Duikvaker is het vertrekpunt voor elke duikvakantie. Reizen is niet los te denken van de duiksport en waar kun je dan ook beter inspiratie opdoen dan op Duikvaker!

Duikvaker wordt georganiseerd door
The Exhibition Company bv

info@exhibitioncompany.nl
www.exhibitioncompany.nl

t. 030 6666 358

IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01

Deel deze pagina