Veel gestelde vragen over Duikvaker

Algemeen

Bij Duikvaker parkeren onze bezoekers en exposanten gratis. Er zijn ruim 2.000 parkeerplaatsen beschikbaar. De meeste daarvan vlak voor de deur, maar sowieso allemaal op korte loopafstand van het beursgebouw.

Kinderen t/m 16 jaar hoeven niet te betalen om de beurs te bezoeken. Kinderen hoeven dus ook geen toegangsbewijs te bestellen.

Duikvaker is een druk bezochte beurs met volle gangpaden. Wij raden het niet aan om honden mee te nemen naar de beurs.

De meeste exposanten hebben een pinautomaat op de stand. In het beursgebouw zijn geen pinautomaten aanwezig.

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company. Meer informatie over The Exhibition Company vind je op onze website.

Tickets

Je bestelt je toegangsbewijs eenvouding via ons ticketsysteem.

Heb je geen ticket ontvangen, dan is het heel goed mogelijk dat deze in je SPAM map is terechtgekomen. Is de mail met de link naar je ticket niet in de SPAM map terug te vinden, dan kan je tot 25 maart contact met ons opnemen via ticket@exhibitioncompany.nl. Wij zullen het toegangsbewijs dan rechtstreeks naar je versturen. 

Na 25 maart kunnen wij de tickets niet meer handmatig verzenden. Je kan je toegangsbewijs dan tijdens de beurs ophalen bij de bezoekersbalie. Deze balie vind je direct bij de entree van Duikvaker.

Je kan je ticket ook meenemen op je telefoon of tablet. Onze ticketscanners kunnen de toegangsbewijzen ook vanaf een scherm uitlezen.

Het is mogelijk om tijdens de beurs een toegangsbewijs aan de deur te kopen. De prijs voor een toegangsbewijs is €16,50. Wij verzoeken u zoveel mogelijk te pinnen.

De meeste exposanten hebben een pinautomaat op de stand. In het beursgebouw zijn geen pinautomaten aanwezig.

Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang tot Duikvaker.

Duikvaker

Duikvaker is dé duikbeurs voor elke duiker en snorkelaar. Alweer  voor de 33ste keer wordt Duikvaker georganiseerd – een compleet event met een duikbeurs, workshops, presentaties, foodcourts. Een weekend vol beleving en inspiratie voor iedereen die graag duikt en snorkelt en de onderwaterwereld een warm hart toedraagt.

Duikvaker vindt in 2025 plaats op

  • zaterdag 1 februari van 10 - 18 uur
  • zondag 2 februari van 10 - 17 uur

in Expo Houten.

De toegangsprijs is €16,50 per persoon. 

Wij zijn er van overtuigd dat bij een gezellige dag ook lekker eten en drinken hoort. Op de beursvloer staan diverse foodcourts met heerlijke gerechten.

Er is een onbewaakte garderobe. Ophangen van jassen kan op eigen risico.

Programma

Op Duikvaker staan 5 stages waarin lezingen plaatsvinden over reisbestemmingen, fotografie, duikmaterialen en de onderwaterwereld. Daarnaast zijn er thematafels op de stand van Duiken in Beeld en is er een podium waar allerlei activiteiten plaatsvinden. Alle programma onderdelen op Duikvaker zijn voor beursbezoekers gratis te volgen.

Nee, Je kan zonder voorinschrijving een lezing volgen.

Nee, de presentaties worden niet gedeeld. Een aantal presentaties wordt wel gedeeld via een Livestream welke achteraf nog terug te kijken is.

Expo Houten

Een uitgebreide routebeschrijving naar Expo Houten vind je op https://expohouten.nl/wp-content/uploads/2018/07/Routebeschrijving-Expo-Houten.pdf

Expo Houten heeft een rolstoel beschikbaar. Deze is beperkt beschikbaar, dus het is handig om vooraf contact op te nemen met Expo Houten via info@expohouten.nl.

Ja, er zijn parkeerplaatsen direct naast de entree beschikbaar. Neem hiervoor contact op met info@expohouten.nl

Overig

Bezoekers en exposanten maken gebruik van gratis WiFi.

Vlakbij Expo Houten ligt Hotel Houten. De website van het hotel is www.hotelhouten.nl.

Voor het laatste nieuws volg je onze Facebook pagina facebook.com/duikvaker, instagram/duikvaker, onze website of meld je je aan voor de nieuwsbrief.