Over Duikvaker

Description

Duikvaker 2025: Een weekend vol duikplezier

Introductie

Duikvaker, hét evenement voor duikliefhebbers, vindt op 1 en 2 februari 2025 voor de 33e keer plaats in Expo Houten. Het belooft weer een fantastisch weekend te worden waarin alles draait om duiken.

Exposanten en sprekers

Met meer dan 150 nationale en internationale exposanten en vele sprekers is Duikvaker dé beurs voor iedereen die op zoek is naar nieuwe leads of in contact wil komen met bestaande klanten. Ook voor verkopen is er volop gelegenheid op de beurs.

Groei en succes

Het succes van Duikvaker blijkt uit de snelle groei die de beurs de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Jaarlijks verwelkomt Duikvaker veel nieuwe exposanten, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid van het evenement.

Duikvaker

Bezoekers

Statistieken

Duikvaker trekt jaarlijks ruim 9.500 enthousiaste duikers. Gemiddeld geven zij jaarlijks 500 euro uit aan duikmaterialen en 1.700 euro aan een duikvakantie. Maar liefst 30% van de beursbezoekers boekt jaarlijks een duikvakantie, en 35% boekt twee of meer keer per jaar een duikreis.

Verwachtingen en keuzes

Duikvaker sluit volledig aan bij de verwachtingen van de bezoekers. 97% van hen heeft op Duikvaker gevonden waarvoor ze zijn gekomen. Ruim 80% maakt hun keuze of laat de keuze voor een reisbestemming beïnvloeden door hun bezoek aan Duikvaker.

Duikvaker

We gaan elkaar weer ontmoeten op Duikvaker 2025. De organisatie van de beurs draait op volle toeren en we hebben er heel veel zin in. Tijdens de 33e editie van Duikvaker vind je alles om te genieten van de onderwaterwereld: duikmaterialen, wereldwijde duikbestemmingen, onderwaterfotografie en opleidingen.

De beurs

Unieke sfeer

Duikvaker kenmerkt zich door de gemoedelijke ambiance waarin duikliefhebbers hun hobby beleven. Bezoekers komen met gerichte interesse en nemen de tijd om zich uitgebreid te oriënteren.

Lezingenprogramma

Om duikers zo goed mogelijk te informeren over reisbestemmingen en duikmaterialen, biedt Duikvaker een uitgebreid lezingenprogramma. Hierin komen thema's als duikmateriaal, duikbestemmingen, fotografie en film, flora en fauna uitgebreid aan bod. Het lezingenprogramma zorgt ervoor dat bezoekers met waardevolle kennis en inspiratie naar huis gaan.

Duikvaker
Duikvaker

Expo Houten

Locatie

Expo Houten, gelegen in het centrum van Nederland net onder Utrecht en grenzend aan twee snelwegen, biedt een uitstekende locatie voor Duikvaker.

Unieke punten

Het beursgebouw biedt unieke voordelen, zoals gratis supersnel internet, gratis parkeren voor de deur voor zowel bezoekers als exposanten en uitstekende cateringservices. Dit draagt bij aan een aangename beurservaring voor iedereen.

Bereikbaarheid

Voor internationale exposanten is Expo Houten eenvoudig te bereiken. Schiphol, een van de grootste luchthavens in Europa, ligt op slechts 40 minuten afstand van Houten. Bovendien zijn er diverse hotels gevestigd in de directe omgeving van de beurslocatie.

Exposure

Zichtbaarheid voor- en tijdens een beurs is één van de succesfactoren van een beursdeelname. Duikvaker biedt een breed scala aan exposure mogelijkheden. Wij kunnen uw zichtbaarheid volledig op maat bieden en er is voor ieder budget een passende oplossing.

Promotie

Duikvaker publiceert in alle toonaangevende Duikmedia in Nederland en Vlaanderen. Zowel print als online. Daarnaast heeft Duikvaker zelf een groot platform waarmee we veelvuldig communiceren met onze (potentiële) bezoekers.

Behoud onderwaterwereld

Duikvaker vraagt al jaren veel aandacht voor het behoud van de onderwaterwereld. Dit doen wij door verenigingen die zich inzetten voor de onderwaterwereld een podium te bieden. Zo kunnen zij hun belangrijke werk onder de aandacht brengen bij een breed publiek van duikliefhebbers.

Duikvaker

Waarom deelnemen

Duikvaker vergroot uw bekendheid en levert nieuwe leads op. Naast uw deelname met een stand, bieden wij de mogelijkheid om op andere manieren zichtbaar te zijn (sponsoring) en kunt u een presentatie geven. Op zaterdagavond organiseren we een netwerkborrel waar u collega's uit de branche ontmoet.

Exposanten begeleiden we intensief en u werkt altijd met één contactpersoon. Nieuwe exposanten en exposanten met nieuwe producten krijgen extra aandacht zodat ook zij goed voorbereid aan de beurs deelnemen. Voor exposanten die het uiterste uit hun beursdeelname willen halen, verzorgen we een informatiemiddag waar we alle ins- en outs van een beursdeelname toelichten.

Reserveer je stand voor Duikvaker 2025

DV truss ( van )
wave wit over afbeelding

Duikvaker 2025 belooft weer een geweldig evenement te worden voor duikliefhebbers. Met een uitgebreid aanbod aan exposanten en sprekers, een inspirerend lezingenprogramma en aandacht voor het behoud van de onderwaterwereld, is dit hét evenement om bij te zijn voor iedereen die van duiken houdt. Mis het niet op 1 en 2 februari 2025 in Expo Houten!