header Duikvaker

Duikvaker

Duikvaker vindt op 4 en 5 februari 2023 voor de 31e keer plaats in Expo Houten. Meer dan 150 nationale en internationale exposanten en 80 sprekers staan garant voor fantastisch weekend waarin alles draait om duiken. Duikvaker is de beurs waar u aan deelneemt als u nieuwe leads zoekt of als u in contact wilt komen met uw bestaande klanten. Ook verkopen kan volop op de beurs.

Het succes van Duikvaker blijkt uit de snelle groei die de beurs in de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Jaarlijks verwelkomt Duikvaker veel nieuwe exposanten.

Duikvaker

Bezoekers

Ruim 9.500 enthousiaste duikers bezoeken ieder jaar Duikvaker. Gemiddeld geven zij jaarlijks 500 euro uit aan Duikmaterialen en 1.700 euro aan een duikvakantie. 30% van de beursbezoekers boekt jaarlijks een duikvakantie, 35% boekt twee of meer keer per jaar een duikreis.

Duikvaker sluit volledig aan bij de verwachtingen van de bezoekers. 97% heeft op Duikvaker gevonden waarvoor ze zijn gekomen. Ruim 80% maakt hun keuze of laat de keuze voor een reisbestemming beïnvloeden door hun bezoek aan Duikvaker.

Duikvaker

We gaan elkaar weer ontmoeten op Duikvaker 2023. De organisatie van de beurs draait op volle toeren en we hebben er heel veel zin in. Tijdens de 31e editie van Duikvaker vind je alles om te genieten van de onderwaterwereld: duikmaterialen, wereldwijde duikbestemmingen, onderwaterfotografie en opleidingen.

De beurs

Duikvaker kenmerkt zich door de gemoedelijke ambiance waarin duikliefhebbers hun hobby beleven. Bezoekers komen met gerichte interesse en nemen de tijd om zich uitgebreid te oriënteren. Om duikers zo goed mogelijk te informeren over reisbestemmingen en duikmaterialen, bieden we een uitgebreid lezingenprogramma. Hierin komen thema's als Duikmateriaal, duikbestemmingen, fotografie en film, flora en fauna uitgebreid aan bod. Bijzondere producten worden in de schijnwerpers geplaatst en aan nieuwe exposanten geven we extra aandacht via "Duikvaker Stories".

Duikvaker
Duikvaker

Expo Houten

Duikvaker groeit en het is geweldig om samen te werken met een expo center die dezelfde ambities heeft als wij. Gratis supersnel internet, gratis parkeren voor de deur voor zowel bezoekers als exposanten en uitstekende cateringservices is een greep uit de unieke punten van het beursgebouw.

Expo Houten ligt centraal in Nederland, net onder Utrecht, grenzend aan twee snelwegen. Voor onze internationale exposanten is Expo Houten eenvoudig te bereiken. Schiphol is een van de grootste luchthavens in Europa en in slechts 40 minuten bent u van het vliegveld in Houten. Diverse hotels zijn gevestigd in de directe omgeving van de beurslocatie.

Promotie

Duikvaker publiceert in alle toonaangevende Duikmedia in Nederland en Vlaanderen. Zowel print als online. Daarnaast heeft Duikvaker zelf een groot platform waarmee we veelvuldig communiceren met onze (potentiële) bezoekers.

Exposure

Zichtbaarheid voor- en tijdens een beurs is één van de succesfactoren van een beursdeelname. Duikvaker biedt een breed scala aan exposure mogelijkheden. Wij kunnen uw zichtbaarheid volledig op maat bieden en er is voor ieder budget een passende oplossing.

Flora & Fauna

Duikvaker vraagt al jaren veel aandacht voor het behoud van de onderwaterwereld. Dit doen wij door verenigingen die zich inzetten voor de onderwaterwereld een podium te bieden.

Duikvaker

Reserveer een stand op de plattegrond

Kies je standnummer en reserveer online.

Waarom deelnemen

Duikvaker vergroot uw bekendheid en levert nieuwe leads op. Naast uw deelname met een stand, bieden wij de mogelijkheid om op andere manieren zichtbaar te zijn (sponsoring) en kunt u een presentatie geven. Op zaterdagavond organiseren we een netwerkborrel waar u collega's uit de branche ontmoet.

Exposanten begeleiden we intensief en u werkt altijd met één contactpersoon. Nieuwe exposanten en exposanten met nieuwe producten krijgen extra aandacht zodat ook zij goed voorbereid aan de beurs deelnemen. Voor exposanten die het uiterste uit hun beursdeelname willen halen, verzorgen we een informatiemiddag waar we alle ins- en outs van een beursdeelname toelichten.

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01