Duikvaker beursplattegrond

Versie 3| 8 januari 2024

Dit is een voorlopige beursindeling. Aan deze plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Duikvaker vs

Hoe kun je een plek op Duikvaker 2024 reserveren? Alles wat je moet weten over het inschrijven en de deelnameopties

Duikvaker 2024 is het evenement voor duikliefhebbers en professionals in de duikbranche. Hier leggen we je uit hoe je een plek kunt reserveren op Duikvaker 2024 en welke opties er zijn om je deelname zo soepel mogelijk te laten verlopen.

1. Het inschrijfformulier invullen: jouw eerste stap naar een succesvolle deelname

Om je deelname aan Duikvaker 2024 te bevestigen, vul je eerst het inschrijfformulier in. Hier vul je je bedrijfsgegevens en contactinformatie in, zodat we je op de hoogte kunnen houden van belangrijke informatie en updates over het evenement. Zorg ervoor dat je alle verplichte velden invult, zodat je inschrijving vlot verloopt.

2. Kies het juiste pakket: verschillende opties om je deelname te vergemakkelijken

Wanneer je het inschrijfformulier invult, krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende pakketten. Deze pakketten zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van exposanten te voldoen en je deelname zo eenvoudig mogelijk te maken. Hieronder zetten we de beschikbare mogelijkheden op een rij:

  • Basispakket: In dit pakket huur je alleen de vloeroppervlakte en bouw je zelf je stand. Dit is een goede optie als je al een bestaande stand hebt of als je een specifiek ontwerp in gedachten hebt.

  • Systeemstand: Als je liever een kant-en-klare oplossing hebt, kun je kiezen voor een systeemstand. Dit pakket bevat standbouw met wanden en een frieslijst en met basisvoorzieningen, zoals verlichting, elektriciteit en meubilair. Je kunt deze stand verder personaliseren met je eigen promotiemateriaal.

  • Maatwerk standbouw: Voor exposanten die een volledig unieke en op maat gemaakte stand willen, bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk standbouw. Met dit pakket werk je samen met onze partners om jouw droomstand te creëren.

Reserveer een stand op Duikvaker 2024

Duikvaker 2024 belooft weer een geweldig evenement te worden voor duikliefhebbers. Met een uitgebreid aanbod aan exposanten en sprekers, een inspirerend lezingenprogramma en aandacht voor het behoud van de onderwaterwereld, is dit hét evenement om bij te zijn voor iedereen die van duiken houdt. Mis het niet op 3 en 4 februari 2024 in Expo Houten!

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier.

  • Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd worden gelaten.

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01