Route Duikvaker Houten

Route Duikvaker Houten: Bereikbaarheid van Expo Houten

Op zoek naar de beste route naar de Duikvaker in Houten? Wij helpen je graag om Expo Houten te bereiken, waar dit fantastische duikevenement plaatsvindt. Expo Houten is gelegen in de stad Houten, in de provincie Utrecht, in het midden van Nederland. Het ligt direct ten zuidoosten van de stad Utrecht en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Als je met de auto gaat, neem dan de A27 en neem afslag 29 (Houten). Volg de borden richting Houten en sla bij de stoplichten rechtsaf. Volg de weg totdat je bij Expo Houten aankomt. Je kunt parkeren op de parkeerplaatsen bij Expo Houten. Als je liever met het openbaar vervoer gaat, neem dan de trein naar station Houten en stap aan de noordzijde uit. Vanaf daar rijden bussen naar Expo Houten. Het station Houten is goed verbonden met verschillende grote steden in Nederland.

Reisopties vanuit diverse landen in Europa

Als je vanuit het buitenland komt, hebben wij een handige tabel met reisopties, afstanden, gemiddelde reistijden en links naar Google Maps-routes samengesteld, zodat je gemakkelijk de beste route kunt vinden om de Duikvaker in Houten te bereiken. Of je nu vanuit Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië of Portugal komt, wij hebben in het onderstaande overzicht de informatie die je nodig hebt om naar Expo Houten te reizen. 

Expo Houten biedt een ruime parkeergelegenheid en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Voor mensen die van plan zijn om meerdere dagen op de Duikvaker Houten door te brengen, zijn er verschillende hotels en accommodaties in de buurt van het evenement. Zo kun je zorgeloos genieten van dit evenement.

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01