AOI UH-GPx onderwaterhuis met monitor voor GoPro 12, 11, 10 en 9

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze behuizing maakt van de GoPro HERO 12 de ultieme onderwater videocamera. De GoPro is een populaire camera, ook bij duikers. De camera heeft een zeer hoge beeldkwaliteit maar ook een aantal beperkingen die hem minder ideaal maken voor gebruik onderwater.

Het nieuwe AOI onderwaterhuis, lost al deze beperkingen op en maakt van de GoPro een fantastische onderwatercamera. De AOI UH-GPx is voorzien van een extra grote monitor, zodat je onderwater direct kunt beoordelen of je beelden scherp zijn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook voor het maken van de juiste compositie en voor duikers bij wie de ogen wat moeite krijgen om beelden dicht bij scherp te zien is het een uitkomst! En met de zonnekap is de monitor zelfs bij zonnige omstandigheden uitstekend zichtbaar. De accuduur van de GoPro is standaard vrij beperkt.
Het AOI huis is echter voorzien van een ingebouwde accu met een extra grote capaciteit voor een lange gebruiksduur van zowel de monitor als de GoPro.

Het huis is ook voorzien van een bayonetaansluiting op de poort. Met de optionele groothoeklens kunnen onderwater prachtige en scherpe groothoekopnamen worden gemaakt.
Misschien nog wel interessanter is de optionele macro lens. Met de fixed focus lens van de GoPro kunnen geen close-up of macro-opnamen worden maar met de AOI macro-lens wordt dat opeens wel mogelijk…en nog superscherp ook.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grote knoppen maken een gemakkelijke bediening mogelijk en een geïntegreerde drukmeter laat de actuele diepte zien op een apart LCD aan de achterzijde. De fraai afgewerkte aluminium behuizing is geschikt tot maar liefst 100 meter diepte en is zelfs voorzien van een vacuümcontrole systeem voor optimale zekerheid en ease-of-mind.

De 2 handvatten tenslotte, zorgen ervoor dat je de camera zeer stil kunt vasthouden voor rustige stabiele beelden. Kortom, aan alles is gedacht. Deze behuizing laat voor de echte videoliefhebber niets meer te wensen over.

Meer informatie op: https://www.onderwaterhuis.nl/aoi-uh-gpx-housing-monitor-for-gopro-hero12-11-10-9

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Tholen Verbeterd NR bewerkt bewerkt

Rob Aarsen: fashion en fantasy onder water

25 januari 2024

Onderwaterfotograaf Rob Aarsen verlegt zijn werkterrein steeds meer van editorial fotografie naar modelfotografie onder water. Daarmee duikt hij in de fantasiewereld van meerminnen, nymfen en watergeesten die hij vastlegt op een sprookjesachtige, kleurrijke wijze. Het is een verhaal van verlangen: naar een mooiere wereld aan de andere kant van de waterspiegel, zoals de kleine zeemeermin…

Lees verder
Producten

Sealife Onderwater Camera’s heeft nieuws en speciale aanbieding voor DUIKVAKER 2024

15 januari 2024

Wide Angle Dome lens voor Sealife SportDiver SmartPhone Housing Op de DUIKVAKER komt Sealife met de primeur voor een groothoek dome voorzetlens voor de SL400 SportDiver Smartphone onderwaterbehuizing. Hoewel deze pas over een aantal maanden werkelijk beschikbaar komt voor de duiker kan je hem vast zien en vasthouden op de beurs. Deze Domelens verbreed je…

Lees verder
drones

Onderwaterdrones voor inspecties, onderzoek en zoekacties

12 januari 2024

Biologisch onderzoek, Search & Rescue, scheepsinspecties, bodeminspecties, monitoring in mosselkwekerijen en andere aquacultuur, controles van infrastructuur… het zijn zomaar wat voorbeelden van gebieden waar onderwaterdrones ingezet worden. In combinatie met een drone kunnen 1 of meerdere instrumenten zoals een sonar, metaaldetector, robotarm, laser scaler of water/zandmonster-collector, PH-meter, zuurstofgehaltemeter worden gebruikt. Gebruiksvriendelijkheid en Toegankelijkheid van Onderwaterdrones…

Lees verder
TG

Meest verkochte onderwatercamera: OM System (Olympus) Tough

11 januari 2024

Al jarenlang is de OM System Tough de meest gekozen onderwatercamera en dus ook de populairste camera tijdens de Duikvaker op de stand van Onderwaterhuis.NL. Intussen zijn we aanbeland bij de laatste nieuwe uitvoering van deze camera: de Tough TG-7.  De onderwatercamera is letterlijk TOUGH. Shockproof, freezeproof, crushproof èn ook tot 15 meter waterdicht van…

Lees verder
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AOI UH-GPx onderwaterhuis met monitor voor GoPro 12, 11, 10 en 9

21 december 2023

Deze behuizing maakt van de GoPro HERO 12 de ultieme onderwater videocamera. De GoPro is een populaire camera, ook bij duikers. De camera heeft een zeer hoge beeldkwaliteit maar ook een aantal beperkingen die hem minder ideaal maken voor gebruik onderwater. Het nieuwe AOI onderwaterhuis, lost al deze beperkingen op en maakt van de GoPro…

Lees verder