Duikvaker nieuws

Kom duikbrillen passen tijdens de DUIKVAKER op de stand van TUSA 

MASK CFinal Flat

Er zijn geen betere duikbrillen dan een TUSA duikbril

Echt waar! Maar dat mag je zelf komen proberen op de stand van TUSA tijdens de DUIKVAKER. Alle modellen zijn te passen tijdens de beursdagen. 

TUSA maakt gebruik van de beste en zachtste kwaliteit siliconen voor het gelaadstuk. En dat in combinaties met technische snufjes als 3-D sync, Freedom Fit Technology en Round Skirt Edge maken TUSA tot ’s werelds meest comfortabele duikbrillen. Niet voor niets dat je steeds meer duikers en snorkelaars aan de waterkant ziet staan met een TUSA duikbril.

De meest actuele modellen maar ook de nieuwste als de Zensee, de Intega en de Paragon/S zijn volop aanwezig om eens uit te proberen. Zoals er geen mens hetzelfde is, is er ook geen gezicht hetzelfde. Een duikbril moet je echt even goed op je gezicht hebben gehad voordat zeker weet dat deze bij je past.  De TUSA adviseur op de stand helpen je graag. 

Pas op dat je niet verward raakt in de talloze kleuren. TUSA heeft elk model duikbril ook weer beschikbaar in een legio aan kleuren. Voor de ene is dat misschien overbodig, maar voor de diegene die wel voor de kleur gaat heb je op de beurs mooi de gelegenheid om alle kleuren eens goed te bekijken om jouw favoriet te selecteren. 

Ben je bril drager? Ook geen probleem. TUSA biedt 3 verschillende modellen voor brildragers. Er zijn standaard optische glazen verkrijgbaar in min, plus en lees uitvoering. En als dat niet werkt dan is er ook nog een mogelijkheid om je bril recept om te zetten naar glazen voor je TUSA duikbril. Voor meer informatie kun je terecht op de stand bij een van de adviseurs. 

Je vindt op Duikvaker in de TUSA rechts achterin hal 1. Je kan het niet missen!

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

MASK CFinal Flat

Kom duikbrillen passen tijdens de DUIKVAKER op de stand van TUSA 

21 januari 2023

Er zijn geen betere duikbrillen dan een TUSA duikbril Echt waar! Maar dat mag je zelf komen proberen op de stand van TUSA tijdens de DUIKVAKER. Alle modellen zijn te passen tijdens de beursdagen.  TUSA maakt gebruik van de beste en zachtste kwaliteit siliconen voor het gelaadstuk. En dat in combinaties met technische snufjes als…

Lees verder
TUSA Zensee M QB

TUSA marktleider in duikbrillen

7 maart 2022

Als marktleider in duikbrillen, neemt de Japanse duiksportfabrikant TUSA, een volgende stap in de duikbrillen technologie met de introductie van de nieuwe randloze duikbril Zensea. En maakt hiermee de duikbrillen familie compleet. TUSA had voorheen nog geen randloze duikbril in de collectie. Dit nieuwe masker behoort net als de vorig jaar geïntroduceerde Intega tot de…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01