TUSA marktleider in duikbrillen

TUSA Zensee M QB

Als marktleider in duikbrillen, neemt de Japanse duiksportfabrikant TUSA, een volgende stap in de duikbrillen technologie met de introductie van de nieuwe randloze duikbril Zensea. En maakt hiermee de duikbrillen familie compleet. TUSA had voorheen nog geen randloze duikbril in de collectie. Dit nieuwe masker behoort net als de vorig jaar geïntroduceerde Intega tot de nieuwe generatie duikbrillen met “3D-sync technologie”. Deze technologie zorgt ervoor dat de rand van het gelaadstuk geheel naar het gezicht gevormd wordt middels een scharnierend gedeelte. Op deze wijze vormt de duikbril zich als het ware naar het gezicht. Om dit effect te versterken is de montage van de maskerband op de zijkant van het gelaadstuk geplaatst, waardoor de pasvorm wordt aangepast naar de breedte van het gezicht. Nog nooit heeft een duikbril zo goed gepast op elk type gezicht. Deze techniek is uniek en uitgevonden door TUSA.

Zensea, Freedom Technology

De nieuwe Zensea beschikt net als de meeste andere TUSA duikbrillen over de “Freedom Technology”. Een toepassing dat de aansluitrand van het gelaadstuk zacht en extreem comfortabel op het gezicht laat aansluiten en vrijwel geen drukplekken op het gezicht achterlaat na het duiken en snorkelen. 
TUSA duikbrillen worden gemaakt van de hoogste kwaliteit “Hyper Allergeen Chirurgisch” siliconen. Dat de beste duurzaamheid geeft, het hoogst mogelijke comfort en dat alles zonder kans op een allergische reactie.

De Zensea zit net als de complete collectie van TUSA duikbrillen boordevol met onopvallende ontwikkelingen die ook deze nieuwe duikbril tot een van de beste duikbrillen ter wereld maakt. Zoals bijvoorbeeld de maskerband van de TUSA duikbrillen, ze zijn 3D-rond voorgevormd naar het hoofd en zullen daarom wel prima op zijn plek blijven zitten, waartegen reguliere platte maskerbanden de neiging hebben om constant af te glijden. De gespen van deze Zensea en de Intega zijn zo ontworpen en afgewerkt dat duiksters en duikers met lange haren niet constant met hun haren verwikkeld raken in de gespen. En dat is wel zo prettig.  Een ander vooruitstrevend technologisch snufje is de “Round Edge Skirt”. Je kan het voelen aan de rand van de TUSA duikbrillen. Deze zijn rond afgewerkt. Terwijl alle andere merken duikbrillen een platte rand hebben. Door deze ronde vorm sluit het gelaadstuk beter aan op het gezicht en creëert het een ongeëvenaarde comfortabele pasvorm.

Twee modellen

De Zensea is beschikbaar is 2 verschillende modellen: De Zensea en de Zensea PRO. 
De standaard Zensea is met normaal tempered duikbrilglas uitgevoerd. De Pro versie is uitgerust met UV420, Anti Reflex gecoat “Crystal View” glas van optische kwaliteit. Dit glas is helderder van kwaliteit en laat meer licht door dan gewoon glas. De UV420-coating beschermt je ogen tegen schadelijke UV-lichtstralen en de anti reflex coating zorgt ervoor dat de schittering van bijvoorbeeld het zonlicht dat op het water reflecteert gereduceerd wordt. Waardoor je aan de oppervlakte prettiger kijkt in een zonnige omgeving. 

De Zensea (M1010) gaat € 95,- kosten en is beschikbaar in 5 verschillende kleuren: Zwart, Indigo, Wit, Zilver-metallic, en Kaki.  
De Zensea Pro (M1010S) kost € 159,– en is er in 3 kleuruitvoeringen: Zwart, Zilver-metallic en Kaki. De Pro versie wordt standaard geleverd met een Anti-Fog Folie. 

Kom langs op Duikvaker langs om een èchte TUSA duikbril te passen. Wedden dat je het verschil merkt!

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

MASK CFinal Flat

Kom duikbrillen passen tijdens de DUIKVAKER op de stand van TUSA 

21 januari 2023

Er zijn geen betere duikbrillen dan een TUSA duikbril Echt waar! Maar dat mag je zelf komen proberen op de stand van TUSA tijdens de DUIKVAKER. Alle modellen zijn te passen tijdens de beursdagen.  TUSA maakt gebruik van de beste en zachtste kwaliteit siliconen voor het gelaadstuk. En dat in combinaties met technische snufjes als…

Lees verder
TUSA Zensee M QB

TUSA marktleider in duikbrillen

7 maart 2022

Als marktleider in duikbrillen, neemt de Japanse duiksportfabrikant TUSA, een volgende stap in de duikbrillen technologie met de introductie van de nieuwe randloze duikbril Zensea. En maakt hiermee de duikbrillen familie compleet. TUSA had voorheen nog geen randloze duikbril in de collectie. Dit nieuwe masker behoort net als de vorig jaar geïntroduceerde Intega tot de…

Lees verder