Duikvaker nieuws

De Magie van de Onderwaterwereld: Redenen om de Duikvaker Beurs te Bezoeken!

IMG

Er is een unieke wereld vol wonderen die ons voortdurend roept. Deze wereld bestaat niet in onze dromen, maar net onder het oppervlak van de oceanen, zeeën en meren. Kun je Duiken, dan heb je toegang tot de poort naar deze altijd boeiende wereld. Of je nu een beginnende duiker bent die z’n eerste stappen wilt zetten, of een duiker met vele gelogde duiken die ernaar streeft z’n kennis uit te breiden, de Duikvaker beurs is de plek voor jou. Hier zijn enkele redenen waarom je de Duikvaker beurs moet bezoeken.

IMG

Redenen om Duikvaker te bezoeken

  1. Kennismaken met de Duikwereld: Duikvaker, de grootste duikbeurs van de Benelux, is een platform waar duikers, aspirant-duikers en duikliefhebbers elkaar ontmoeten. Je krijgt de kans om inzichten en ervaringen uit te wisselen, de nieuwste duikmaterialen te bekijken en inspirerende gesprekken te hebben met experts in de branche.
  2. Leer van de Experts: Verschillende presentaties worden gegeven door bekende namen in de duikbranche. Deze sessies geven je een dieper inzicht in verschillende aspecten van het duiken, zoals flora en fauna, technisch duiken, duikmedische onderwerpen, onderwaterfotografie en meer.
  3. Ontdek Duikbestemmingen: Als je op zoek bent naar je volgende duikavontuur, is Duikvaker de perfecte plek om te beginnen. Er zijn vele reisbureaus en duikresorts van over de hele wereld aanwezig die er hun die je kunnen adviseren.
  4. Nieuwste Duikmaterialen: De beurs geeft je de kans om de nieuwste materialen en technologieën te bekijken en zelfs te proberen. Fabrikanten en detailisten presenteren hun nieuwste producten, van duikpakken en maskers tot onderwatercamera’s en innovatieve duikcomputers.
  5. Bouw je netwerk op: Duikvaker biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken. Je kunt nieuwe buddy’s vinden, kennis maken met duikverenigingen, en relaties opbouwen met professionals in de branche.
  6. Promotie van Duurzaam Duiken: Duikvaker zet zich in voor de bevordering van duurzaam duiken en de bescherming van het onderwaterleven. Je kunt meer te weten komen over wat er allemaal wordt gedaan en hoe je zelf kunt bijdragen aan de bescherming van onze oceanen.
IMG
IMG

In de loop der jaren heeft Duikvaker zich ontwikkeld tot meer dan alleen een duikbeurs. Het is een beurs die duikliefhebbers verenigt en een platform biedt voor het delen van kennis en passie. Of je nu een ervaren duiker bent of iemand die net begint, een bezoek aan Duikvaker zal je duikervaring zeker verrijken.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

IMG

De Magie van de Onderwaterwereld: Redenen om de Duikvaker Beurs te Bezoeken!

9 augustus 2023

Er is een unieke wereld vol wonderen die ons voortdurend roept. Deze wereld bestaat niet in onze dromen, maar net onder het oppervlak van de oceanen, zeeën en meren. Kun je Duiken, dan heb je toegang tot de poort naar deze altijd boeiende wereld. Of je nu een beginnende duiker bent die z’n eerste stappen…

Lees verder
Little girl with flippers and goggles for ssnorkling on the beach

Jongeren binden aan de duiksport: Ideeën voor succesvolle jeugdparticipatie

29 juni 2023

Op Duikvaker vind je 2 dagen lang alles wat met de duiksport te maken heeft. Onderwaterfotografie, duikopleidingen, reizen naar mooie duikbestemmingen, mooie duikmaterialen en nog veel meer. Bovendien worden er de hele dag presentaties gegeven over alles wat met de duiksport te maken heeft. Expo Houten is dus eigenlijk de perfecte plek om jongeren te…

Lees verder
Bonaire dive sites Sticker

Dive-sticker voor het duiklogboek

25 oktober 2022

Vergroot de beleving van je duikvakantie met de zelfklevende afbeeldingen van Dive-Sticker.com. Met afbeeldingen van verschillende vissen, wrakken of planten per duiklocatie. Met zowel Duitse als Latijnse namen. Je kunt momenteel kiezen uit 18 verschillende duikplekken wereldwijd. Ook voor speciale gelegenheden zoals “in het water springen zonder vinnen” bestaat een passende sticker in de vorm…

Lees verder
Ocean Reef

Ocean Reef ook in 2023 op Duikvaker

3 oktober 2022

Dat was leuk! Tijdens ons bezoek aan Interdive kwamen we Rene Huisman van Ocean Reef tegen. Ocean Reef introduceerde tijdens Duikvaker 2022 het nieuwe Neptune III volgelaatsmasker. Tijdens Duikvaker 2023 kunnen we nog meer nieuws verwachten.

Lees verder

Hoe word je Brandweerduiker?

23 januari 2018

Het grootste deel van het brandweerwerk speelt zich af op het land, maar de brandweer heeft ook een ‘natte’ specialisatie: waterongevallenbestrijding. Dit houdt in: het redden van mensen (en dieren) uit het water. Als lid van het duikteam kun jij het verschil maken tussen reddingen of berging. Brandweerduikteams zijn de meest gespecialiseerde vorm van waterongevallenbestrijding.…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2024 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01