Duikvaker nieuws

Duiken in je eigen taal op Koh Tao

koh tao in thailand

Impian divers is een middelgrote duikschool, I.D.D Nederland Dive Academy / Instructor Training center op Koh Tao, Thailand, een duikbestemming die bekend staat als ‘duikeiland’. 

Ze zijn vooral gefocust op de Nederlandse duikers die Koh Tao aandoen.  Daarom dat ze alleen vaste Nederlandstalige duik staf in dienst hebben.  Naast een mooie duikshop zijn ze ook in het bezit van een eigen boot, welke ze niet met andere duikscholen delen, om zo de persoonlijke identiteit van de duikschool te waarborgen.

Impian Divers is officieel geregistreerd bij de Thaise Kamer van Koophandel en de Thaise Marine-inspectie.  Boot en passagiers zijn hierdoor verzekerd, net zoals de duikschool is verzekerd voor hun activiteiten bij Bangkok Insurance Thailand. Ze zijn dus geen lokale boekingsagent voor andere duikscholen.

Sinds de oprichting in 2006 zijn ze door het duikblad Duiken al 2 maal vernoemd als duikcentrum van de maand.  Daarnaast hebben we een mooie vernoeming in de Dominicus Reisgids voor Thailand en in de Moon Travel guide.  PADI  heeft ze een ‘PADI Excellence Award’  toegekend en ze zijn tot nu toe de enige op Koh Tao die positief vernoemd is in PADI’s maandblad : the Underwater Sea Journal.

Koh Tao
Koh Tao

Koh Tao is misschien wat minder geschikt voor de meer ervaren Red Sea duikers, maar is wel uitermate geschikt en bekend voor beginners duikers of diegene die graag in tropische hun eerste duik ervaringen willen opdoen. Ze beginnen dagelijks duikcursussen en begeleiden gebrevetteerde duikers, in groepen nooit groter dan 4 personen per duikleider. Daarnaast geven ze hun duikers 1 uur duiktijd en ze mogen gratis gebruikmaken van zeer goed onderhouden duikuitrusting. Dagelijks bezoeken ze zoveel mogelijk verschillende duikplekken rondom Koh Tao, weersomstandigheden toegelaten uiteraard.

Als duikcentrum hechten ze heel veel waarde  aan de persoonlijke relatie met hun klanten.  Tijdens de duikactiviteiten houden ze de veiligheidsnormen hoog, maar zonder hierbij het vakantiegevoel van de duikers weg te halen. De duikschool is gekoppeld aan een meerdere  resorts op Koh Tao, zodat ze ook aan dit aspect van dienst kunnen zijn.

Voor meer gegevens over Impian Divers  kunt u kijken op TripAdvisor; Google reviews, de diverse duik forums in Nederland en uiteraard: www.ImpianDivers.com 

Impian Divers
Impian Divers

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

koh tao in thailand

Duiken in je eigen taal op Koh Tao

20 oktober 2022

Impian divers is een middelgrote duikschool, I.D.D Nederland Dive Academy / Instructor Training center op Koh Tao, Thailand, een duikbestemming die bekend staat als ‘duikeiland’.  Ze zijn vooral gefocust op de Nederlandse duikers die Koh Tao aandoen.  Daarom dat ze alleen vaste Nederlandstalige duik staf in dienst hebben.  Naast een mooie duikshop zijn ze ook in…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01