Duikvaker nieuws

Bijdragen aan het Rif: Koraalbehoud met Wannadive

IDC class

Duiken in Bonaire is een unieke ervaring en Wannadive Bonaire staat klaar om duikliefhebbers in 2024 en daarna een onvergetelijke duikervaring te bieden. Wannadive deelt enthousiast de laatste ontwikkelingen en plannen.

rrd
rrd

Duurzaamheid voorop bij Wannadive

Een van de belangrijkste hoogtepunten van dit jaar is de volledige ingebruikname van zonnepanelen op hun locatie in het Grand Windsock Resort. Deze stap naar duurzaamheid zorgt ervoor dat Wannadive zelfvoorzienend is in hun energiebehoefte, een bewijs van hun inzet voor milieuvriendelijke praktijken.

Wannadive blijft ook hun toewijding aan het milieu tonen door hun samenwerking met de Reef Renewal Foundation. Onder leiding van Linda, hebben ze duizenden koralen teruggeplaatst in het rif. Dit belangrijke werk wordt voortgezet, en Wannadive nodigt duikers uit om deel te nemen aan cursussen en vrijwilligerswerk om bij te dragen aan het behoud van deze vitale onderwater ecosystemen.

image

Verbeterde Duikwinkel en Nieuwe Productlijnen

De duikwinkel van Wannadive heeft ook een upgrade gekregen met nieuwe productlijnen, waardoor ze een nog completere service kunnen bieden aan hun klanten. Dit omvat niet alleen de verkoop van duikuitrusting, maar ook onderhoud en verhuur van materiaal.

Wanna Dive shore diving hoge res

Innovatief ‘Dive and Drive’ Programma

Een innovatieve toevoeging aan hun diensten is het ‘dive and drive’ programma. Dit programma combineert duiken met het gemak van vervoer door het aanbieden van sterke pick-up trucks voor verhuur, ideaal voor kantduiken, een populaire activiteit op Bonaire. Dit ‘one shop, one stop’ pakket omvat vervoer, ongelimiteerde flesvullingen, verzekering, lood en gordel, en kan geboekt worden in combinatie met elke gewenste accommodatie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Educatie en Ontwikkeling: PADI IDC Cursussen

In het afgelopen jaar heeft Wannadive ook twee volledige en succesvolle PADI Instructeurs Cursussen (PADI IDC) aangeboden in samenwerking met Scuba Connection, en plannen ze voor 2024 twee IDC’s, waaronder een speciale sessie in september in combinatie met PADI REC TEC cursussen. Deze cursussen beloven een spannende en leerzame ervaring te zijn voor duikenthousiasten.

De toewijding van Wannadive aan hun klanten wordt verder onderstreept door de verschillende prijzen die ze hebben ontvangen, waaronder de Traveler’s Choice Award van TripAdvisor. Deze erkenning van de reisbranche en hun klanten is een bewijs van hun uitstekende service en gastvrijheid.

Een Nieuwe Hoofdstuk: Leiderschapswisseling bij Wannadive

In 2024 zal er een spannende verandering plaatsvinden bij Wannadive. Bart en zijn vrouw dragen het stokje over aan twee leden van het Wannadive-team, Alex en Emma, die al meer dan tien jaar bij het bedrijf werken. Deze overgang verzekert dat Wannadive haar unieke identiteit en toewijding aan kwaliteitsduiken zal blijven behouden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erkenning en Dankbaarheid: Awards en Klanttevredenheid

Tot slot bedankt Wannadive al hun gasten en partners voor hun steun en beloven ze in 2024 weer veel nieuwe programma’s en ideeën te introduceren. Het team van Wannadive staat klaar om duikers te verwelkomen op Bonaire en hen een onvergetelijke ervaring te bieden. Voor meer informatie over Wannadive en hun diensten, bezoek www.wannadive.com.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

photo duikvaker

De Toekomst van Duiken met Avelo bij Dive Friends Bonaire op Duikvaker

24 januari 2024

Heb jij al gehoord over het revolutionaire nieuwe duiksysteem Avelo? Je kunt het komen bekijken bij Dive Friends Bonaire op Duikvaker. Een aantal van de voordelen zijn: moeiteloos drijfvermogen, een drastisch verbeterde gascapaciteit en aanzienlijk minder gewicht. Naast de Avelo cursus bieden wij een breed scala aan PADI cursussen aan voor beginners tot professionals. Met…

Lees verder
lion

Lionfish op Bonaire

12 januari 2024

Ben je op zoek naar een adrenaline verhogende activiteit onder water? In Bonaire hebben we te maken met deze invasieve vissoort, namelijk de lionfish. Wist je dat deze vis ongeveer 10.000 eieren per keer kan leggen? We mogen deze vis alleen vangen met een speciale speer, de ELF genoemd. Na het vangen bewaar je de…

Lees verder
White Collage Travel Blog Facebook Post

Bezoek Oasis GuestHouse op Duikvaker 2024

11 januari 2024

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke vakantie!? Dan ben je bij Oasis Guesthouse Bonaire aan het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie. Ze onderscheiden zich van andere accommodaties door hun kleinschaligheid, service en persoonlijke contact. Uniek, dat is Oasis Guesthouse Bonaire met 8 Suites/kamers met ensuite badkamer. Het hart van Oasis wordt gevormd door de…

Lees verder
BF AB CCDF

Scuba Elite Bonaire op Duikvaker 2024

11 januari 2024

Nieuwe duikcarrières starten bij Scuba Elite op de Duikvaker! Of je nu een beginnende duiker bent met grote dromen of een ervaren duiker die klaar is voor de volgende stap, wij zijn hier om jou te helpen. Onze nieuwe Academy biedt professionele PADI-cursussen met een persoonlijke touch. In kleine groepjes zorgen we ervoor dat jij…

Lees verder
Bjorn FPA sports Bonaire scaled

FPA Sports Bonaire

11 januari 2024

Welkom bij FPA Sports Bonaire, onze eigen inpandige duikschool. Je loopt ’s morgens je studio uit en met enkele stappen ben je bij ons. Wil je de onderwaterwereld van Bonaire beleven op een relaxte manier, in kleine groepjes, of toch liever solo? Alles is mogelijk bij FPA Sports. Nog nooit gedoken en toch graag de…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2024 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01