Ontdek La Paz met Carey Dive Center

Buceo Carey met logo Duikvaker

Gelegen in het hart van de Zee van Cortez, door Jacques Cousteau uitgeroepen tot “het Aquarium van de Wereld”, ligt het prachtige La Paz, Baja California Sur. Deze unieke zee, de enige ter wereld die geheel tot een enkel land behoort, herbergt ongeveer 40% van alle mariene zoogdiersoorten. Hier, bij Carey Dive Center, een familiebedrijf sinds 1992, kunt u de wonderen van deze Mexicaanse onderwaterwereld zelf ervaren.

La Paz: Een Ecotoeristisch Juweel in Mexico

La Paz, de hoofdstad van de staat en een knusse stad met 250.000 inwoners, biedt een schat aan ecotoeristische avonturen. Door het lagere toerisme vergeleken met andere bestemmingen, ontstaat er een warme en gastvrije sfeer tussen lokale inwoners en bezoekers.

Bij Carey Dive Center ontdekt u duiklocaties die uw hart sneller doen kloppen. Van speelse zeeleeuwen tot kleurrijke koraalriffen en mysterieuze gezonken schepen, de duikplekken rond Isla Espíritu Santo – het belangrijkste Beschermde Nationale Park in de omgeving – zijn geschikt voor duikers van alle niveaus.

Zwemmen met Walvishaaien: Een Onvergetelijke Ervaring

Een hoogtepunt van uw duikavontuur kan het zwemmen met walvishaaien zijn, de grootste vissen ter wereld. Deze indrukwekkende ervaring, waarbij u zwemt naast deze tot 12 meter lange zachte reuzen, biedt een ongeëvenaarde connectie met de natuur.

Maar er is meer! In de Magdalena Bay kunt u genieten van Marine Safari’s en Sightseeing tours, waar u oog in oog komt te staan met Mahi Mahi, zwaardvissen, zeeleeuwen, en zelfs walvissen.

Villa Carey: Exclusieve Privé-Accommodatie voor Duikers

Wat Carey Dive Center uniek maakt, is Villa Carey, het enige duikcentrum in La Paz met eigen privé-accommodatie, perfect afgestemd op Europese groepen. Villa Carey biedt alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

La Paz en Carey Dive Center beloven een wereld vol sensaties, die u keer op keer zullen verleiden om terug te keren. Laat u verrassen door de prachtige stranden, adembenemende zonsondergangen en duikavonturen die gegarandeerd een onvergetelijke ervaring zullen zijn. Ontdek de magie van La Paz met Carey Dive Center – een duikbestemming die het hart van elke duikliefhebber zal stelen.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Buceo Carey met logo Duikvaker

Ontdek La Paz met Carey Dive Center

8 december 2023

Gelegen in het hart van de Zee van Cortez, door Jacques Cousteau uitgeroepen tot “het Aquarium van de Wereld”, ligt het prachtige La Paz, Baja California Sur. Deze unieke zee, de enige ter wereld die geheel tot een enkel land behoort, herbergt ongeveer 40% van alle mariene zoogdiersoorten. Hier, bij Carey Dive Center, een familiebedrijf…

Lees verder