Programma Duikvaker 2024

Freediving, let's do it!

Nanja Van Den Broek
Freediving Duikvaker Thematafel

Zaterdag

15:30

Thematafel 2

Dit kan je verwachten

nspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.
Op één ademteug onder water… durf jij het aan? Het heeft zo zijn voordelen! Nanja van den Broek neemt je aan de Thematafel mee in de wereld van freediving en ademhaling.

Freediven, duiken op één ademteug, het geeft je een ultiem gevoel van vrijheid. Nanja van den Broek neemt je mee in de wereld van het freediven aan de Thematafel bij DuikeninBeeld. Ze heeft al menig freediver in Nederland opgeleid én haar sporen verdiend binnen de wereld van het freediven, ze vestigde zelfs een wereldrecord.

Nanja vertelt je meer over deze ontspannende tak van sport die vele verschillende disciplines kent en zo veel mogelijkheden biedt. Ze geeft je handige tips en laat je aan de Thematafel zien dat je met een paar ademhalingstechnieken weer langer je adem vast kunt houden – je zult verbaasd staan over jezelf! Bovendien… de technieken van het freediven zijn ook in het dagelijks leven een uitkomst (bijvoorbeeld in een stress-situatie).

Lees het interview

Deel dit bericht

Nanja Van Den Broek

WERELDRECORD 130 METER
Judith Van de Griendt en Nanja van den Broek hebben samen een freediveschool in de omgeving van Amsterdam, Enker. Nanja is een bekende naam in de sport met 30 Nederlandse records en een wereldrecord Variabel Gewicht. Hierbij is zij op één ademteug naar 130 meter afgedaald en op eigen kracht naar boven gezwommen. Zij geven het hele jaar door freedive trainingen. Van introducties, opleidingen van beginners tot gevorderden, specialties en instructeursopleidingen.
Judith Van de Griendt is prijzen winnende onderwaterfotografe. Ze draagt graag bij aan natuurbescherming. Ze fotografeert het liefst freedivend met gebruik van natuurlijk licht. De foto’s zijn te bestellen via de website. www.judithvandegriendt.com www.enker.nl

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01