Programma Duikvaker 2024

Liveaboard duiken op de Rode Zee? Hoe dan?

Anke Westerlaken
Duikvaker Anke Westerlaken

Zondag

13:00

Stage 2

Dit kan je verwachten

Op Duikvaker ben je een van de gastsprekers, wat ga je ons laten zien?
Ha! Dat gaat natuurlijk over het duiken vanaf een liveaboard en alles wat je daar allemaal van mag verwachten. Hoe gaat het aan boord, op welke wijze duiken zijn georganiseerd en vooral welke trips er te vinden zijn. Ik ben het natuurlijk nog volop aan het voorbereiden en het kan ook maar zo zijn dat het een iets andere draai gaat krijgen. Maar ik heb er echt ontzettend veel zin in al mijn Nederlandse duikvrienden weer te zien en hoop jullie dan ook allemaal tegen te komen op de Duikvaker.

Lees het interview

Deel dit bericht

ANKE om beach FILE

Anke Westerlaken

Anke reist en werkt op safariboten als cruise director. Haar werkterrein? Egypte, de Bahama’s, Indonesië en de Malediven. Daarnaast organiseert ze zelf ook liveaboard-reizen, vooral op de Rode Zee, Malediven en Indonesië.

Ze houdt ervan om onder en op het water te zijn. Zo ontdek je fantastisch zeeleven, ontmoet je nieuwe vrienden en leer je steeds betere foto‘s en films te maken. Op haar website deelt Anke graag haar duikavonturen. Maar ook duikreizen waar je aan mee kunt doen, foto‘s en films die ze heeft gemaakt, kaarten van duiklocaties die ze heeft ontworpen. Ook probeert ze een aantal zaken te delen die Anke door de jaren heen heeft geleerd aan boord van verschillende liveaboards.

www.lovediving2.com

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01