Duikvaker nieuws

Ontmoet Magic Resorts!

Magic Oceans

Na 2 lange jaren in lockdown is het eindelijk zo ver: De Filipijnen zijn weer OPEN voor toeristen en dat vieren we met Magic Resorts!

Ondanks de heftige strijd tegen corona en getroffen te zijn door een tyfoon afgelopen december, zijn de beide Magic resorts sterker dan ooit. Magic Island in Moalboal – Cebu, Magic Oceans in Anda – Bohol en al het personeel zijn meer dan klaar om eindelijk weer Westerse gasten welkom te heten en hen de ultieme duikvakantie te bieden. 

Magic Island

Kom langs bij Arie & Desiree op 2 en 3 april en kom alles te weten over Magic Island, Magic Oceans en de geweldige duiklocaties Moalboal en Anda. Magic Island in Moalboal (Cebu) is erg geliefd en populair onder Nederlandse duiktoeristen en dat is voor een reden. Het kleinschalige resort biedt alles wat je nodig hebt en de duikstekken zijn fenomenaal. Hier kun je iedere dag duiken met duizenden sardientjes, parende mandarijnvissen en enorme zeeschildpadden, maar ook regelmatig met passerende walvishaaien! Ontdek de leukste critters in de kleurrijke steile koraalwanden, doe een interessante muck-dive bij het vliegtuigwrak of geef duiken een compleet andere dimensie tijdens een fluoro dive!

Magic Oceans

Het nieuwere Magic Oceans in het rustgevende en groene Anda, is de ultieme duikbestemming voor iedere duiker. Het onderwaterleven van Anda is ongelooflijk divers: van walvishaaien, dolfijnen en walvissen tot aan naaktslakken in alle kleuren van de regenboog. Je kunt het zo gek niet bedenken of Anda heeft het, van kleine grotten en mangroves tot zanderige bodems en steile wanden.
Laat je verrassen, informeren en adviseren over wat deze toplocaties jou nog meer te bieden hebben. Wie weet heb jij een onvergetelijke duikvakantie naar het tropische Filipijnen om naar uit te kijken.
Arie & Desiree zien jou graag op Duikvaker 2 en 3 april in Expo Houten – tot dan! Wil je nu al meer zien, bekijk dan eens hun website.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Cebu Cordova Bridge Esquire

Brug Cordova maakt Filipijnen beter bereikbaar

16 mei 2022

Sneller reizen van het vliegveld naar je favoriete duikresort Begin deze maand is de nieuwe brug van Cordova (Mactan) naar het zuiden van Cebu City geopend voor publiek. Dit is goed nieuws voor alle duikliefhebbers die naar een mooi resort op Bohol willen reizen. Kies je voor Amun Ini of één van de Magic Resorts? Je…

Lees verder
Magic Oceans

Ontmoet Magic Resorts!

21 januari 2022

Na 2 lange jaren in lockdown is het eindelijk zo ver: De Filipijnen zijn weer OPEN voor toeristen en dat vieren we met Magic Resorts! Ondanks de heftige strijd tegen corona en getroffen te zijn door een tyfoon afgelopen december, zijn de beide Magic resorts sterker dan ooit. Magic Island in Moalboal – Cebu, Magic…

Lees verder

Magic Resorts Filipijnen

8 december 2017

Centraal op de Filipijnen, de Visayas, vind je de Magic Resorts. Twee kleinschalige duikresorts met allebei een fantastisch huisrif met steile wanden en prachtige koraaltuinen die bewoond worden door schildpadden en de mooiste tropische vissen. Toch bieden Magic Island en Magic Oceans verschillende duikervaringen, waardoor een combinatietrip zeker een aanrader is. Zo staat in Anda…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01