Duikvaker nieuws

Ontmoet Magic Resorts!

Magic Oceans

Na 2 lange jaren in lockdown is het eindelijk zo ver: De Filipijnen zijn weer OPEN voor toeristen en dat vieren we met Magic Resorts!

Ondanks de heftige strijd tegen corona en getroffen te zijn door een tyfoon afgelopen december, zijn de beide Magic resorts sterker dan ooit. Magic Island in Moalboal – Cebu, Magic Oceans in Anda – Bohol en al het personeel zijn meer dan klaar om eindelijk weer Westerse gasten welkom te heten en hen de ultieme duikvakantie te bieden. 

Magic Island

Kom langs bij Arie & Desiree op 2 en 3 april en kom alles te weten over Magic Island, Magic Oceans en de geweldige duiklocaties Moalboal en Anda. Magic Island in Moalboal (Cebu) is erg geliefd en populair onder Nederlandse duiktoeristen en dat is voor een reden. Het kleinschalige resort biedt alles wat je nodig hebt en de duikstekken zijn fenomenaal. Hier kun je iedere dag duiken met duizenden sardientjes, parende mandarijnvissen en enorme zeeschildpadden, maar ook regelmatig met passerende walvishaaien! Ontdek de leukste critters in de kleurrijke steile koraalwanden, doe een interessante muck-dive bij het vliegtuigwrak of geef duiken een compleet andere dimensie tijdens een fluoro dive!

Magic Oceans

Het nieuwere Magic Oceans in het rustgevende en groene Anda, is de ultieme duikbestemming voor iedere duiker. Het onderwaterleven van Anda is ongelooflijk divers: van walvishaaien, dolfijnen en walvissen tot aan naaktslakken in alle kleuren van de regenboog. Je kunt het zo gek niet bedenken of Anda heeft het, van kleine grotten en mangroves tot zanderige bodems en steile wanden.
Laat je verrassen, informeren en adviseren over wat deze toplocaties jou nog meer te bieden hebben. Wie weet heb jij een onvergetelijke duikvakantie naar het tropische Filipijnen om naar uit te kijken.
Arie & Desiree zien jou graag op Duikvaker 2 en 3 april in Expo Houten – tot dan! Wil je nu al meer zien, bekijk dan eens hun website.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

FOTO

Finclip

3 oktober 2022

Iedereen heeft ooit wel eens moeite gehad om zijn duikvinnen aan te trekken, op een wiebelende boot of op een overbevolkte zodiac. Finclip lost dit probleem op. Finclip is een accessoire dat speciaal is ontworpen om de meest populaire modellen van duikvinnen met uitzonderlijk gemak aan te trekken, zonder te hoeven bukken of je handen…

Lees verder
Ocean Reef

Ocean Reef ook in 2023 op Duikvaker

3 oktober 2022

Dat was leuk! Tijdens ons bezoek aan Interdive kwamen we Rene Huisman van Ocean Reef tegen. Ocean Reef introduceerde tijdens Duikvaker 2022 het nieuwe Neptune III volgelaatsmasker. Tijdens Duikvaker 2023 kunnen we nog meer nieuws verwachten.

Lees verder
Duikvaker NOB Verenigingen

Sluit je aan bij een duikvereniging en ontdek de duiksport in Nederland

14 september 2022

Wil jij ook ervaren hoe leuk het duiken in Nederland is? Kom dan duiken bij een vereniging die is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) en verzeker je van veel voordelen: – Je hebt altijd een buddy en gezelligheid in de buurt. Kijk op de www.duikspotter.nl/duikkaart en vind een vereniging bij jou in de regio – Je…

Lees verder
leadweights logo

Van Krimpen VOF staat weer op de Duikvaker!

26 augustus 2022

Van Krimpen VOF is de specialist in gewichten en accessoires voor de duiksport. Sinds 2022 is eigenaar Gerrit van Krimpen een samenwerking aangegaan met schoondochter Threa Felix en gaat de eenmanszaak verder onder de naam van Krimpen VOF. Ze leveren hun goederen aan winkels en bedrijven.  Speciaal voor Duikvaker staan ze met hun duiklood op de…

Lees verder
NOB Duikreisverzekering Foto Egypte

 Zorgeloos duiken op vakantie

23 augustus 2022

 Lid zijn van de bond. Dat doe je samen met 13.000 andere duikers om meerdere redenen. Bijvoorbeeld om bij te dragen aan het onderhouden van het Nederlandse duiklandschap, het ondersteunen van de 250 verenigingen, het magazine Onderwatersport of omdat je simpelweg van duiken houdt.  Maar wist je dat in het lidmaatschap van de Nederlandse Onderwatersport…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

4 februari 2023 van 10.00 - 18.00 uur

5 februari 2023 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • 030 6666358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01