Duikvaker Nieuws

Malta: een grote verscheidenheid aan flora en fauna

Malta II

Malta, een duikbestemming die geschikt is voor alle type duikers die van avontuur houden! Duiken rond Malta en Gozo is ronduit fantastisch want het zicht is bijzonder goed (soms tot wel 40 meter!) en er zijn spectaculaire drop-offs. Voor onderwaterfotografie is het een goede bestemming en ook liefhebbers van grotduiken en wrakduiken kunnen zich hier uitleven. Dankzij de combinatie van steile rotswanden, grotten, wrakken, rotsrichels en zeebedden is in de Maltese wateren een grote verscheidenheid aan flora en fauna te zien, denk hierbij aan tonijnen, barracuda’s, octopussen, murenen, zeepaarden en fireworms, maar ook schitterende bedden van zacht koraal en zeegras waar veel kleine rifvissen leven.

Hou je meer van snorkelen dan ben je hier ook aan het juiste adres, door de kristalheldere wateren kun je vanaf de oppervlakte enorm veel zien.

Tijdens de Duikvaker beurs staat één van de lokale agenten van Moby Dives op de stand van Dive and Travel. Hij promoot het duikcentrum én het Ulysses Apart Hotel welke zijn gelegen op Malta – Gozo. Kom gezellig langs en laat je informeren over deze kleurrijke en tropische duikbestemming.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

Informatie Duikvaker

Openingstijden

31 januari 2020 (meer info volgt)

1 februari 2020 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2020 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners