Programma Duikvaker 2024

Onderwaterfotografie - groothoek

René Weterings
Groothoek Duikvaker Thematafel

Zaterdag

11:00

Thematafel 1

Dit kan je verwachten

nspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.
Vind je groothoekfoto’s ook zo mooi? Maar vind je het best lastig om ze zelf te maken? René Weterings geeft je handige tips. Schuif aan, praat mee en stel vragen!

Vijfvoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie René Weterings deelt zijn kennis graag met jou! Met zijn tips til jij je onderwaterfoto’s naar een nog hoger niveau! Aan de Thematafel gaat hij het hebben over het maken van aantrekkelijke ‘groothoekfoto’s’ onder water.

Volgens René is groothoekfotografie bij uitstek geschikt om in beeld te brengen hoe mooi het onderwaterleven kan zijn. Zeg nou zelf, wie geniet er nou niet van een prachtige, kleurrijke foto van bijvoorbeeld een mooi koraalrif, de Zeeuwse mosselhangcultuur, een snoek of een walvishaai?

Groothoekfotografie omvat een aantal belangrijke factoren die een foto tot een knaller kunnen maken. Maar hoe pak je dat aan? Waar kun je op letten? Wat is de aanpak van René?

Schuif aan en praat mee over hoe je mooie groothoekfoto’s kunt maken in Nederland óf op die mooie reisbestemming. René zal ook enkele foto’s van verschillende deelnemers bespreken. Neem gerust een foto mee op USB-stick!

Misschien maak je zelf al mooie groothoekfoto’s of kun je handige tips gebruiken? Je bent bij deze uitgenodigd om aan te schuiven en mee te praten!

Lees het interview

Deel dit bericht

René Weterings

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01