Programma Duikvaker 2024

Hoe kies ik een droogpak?

Joep Mol
Droogpak Duikvaker Thematafel

Zaterdag

11:30

Thematafel 2

Dit kan je verwachten

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.
Denk jij er wel eens over om droog te gaan duiken? Maar vraag je je af waar je allemaal rekening mee wilt of zelfs moet houden? Joep Mol neemt je mee en vertelt je over de voor- en nadelen zodat jij straks weet wat je kiest.

Ben jij van plan droog te gaan duiken, maar zie je door de droogpakken het water niet meer? Dat snappen wij heel goed. Alleen al in het Droogpakoverzicht vind je legio pakken. Heel handig als startpunt, maar belangrijk is wel dat je weet wat voor duiken je (ook in de toekomst) gaat maken en ook wat jij belangrijk vindt.

Ga je voor trimaliminaat, of toch liever neopreen? Wil je een metalen rits of een kunststof rits? Neoprenen seals of latex? Misschien in de toekomst ook droge handschoenen? Hoe zit het met onderkleding? En zo kunnen we nog wel tig vragen bedenken. Maar om een keuze te maken moet je natuurlijk wel weten wat de voor- en nadelen zijn.

Droogpakexpert Joep Mol geeft aan de Thematafel antwoord op al dit soort vragen. Met maar een doel… dat jij een droogpak kiest dat past bij jou en de duiken die je wilt maken. Schuif aan, stel je vragen, luister naar de tips en ga daarna eens op Duikvaker bij de verschillende stands rondkijken.

Lees het interview

Deel dit bericht

Joep Mol

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01