Programma Duikvaker 2024

Onder water filmen, hoe leuk is het?

Jeroen Thoolen
Filmen Duikvaker Thematafel

Zaterdag

15:00

Thematafel 1

Dit kan je verwachten

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.
Filmen onder water! Hoe leuk is het om je duik vast te leggen? Onderwaterfilmer Jeroen Thoolen geeft je tips & tricks om een leuke clip, reel of film te maken. Schuif aan, praat mee en stel vragen!

Filmen onder water… het is hot! Het kan op zo veel manieren – van een fotocamera waarmee je ook kunt filmen, tot actiecamera’s en zelfs de smartphone die je mee onder water kunt nemen. Maar met filmen alleen ben je er nog niet. Hoe maak je een film, reel of clip waar mensen graag naar kijken?

We zullen het maar meteen zeggen… of het nu om het maken van beelden gaat, een complete film maken of een snelle clip in de sociale media plaatsen, er is niet één enkele manier om dit te doen. De een doet het uitgebreid met een complete set met alle toeters en bellen, de ander heeft alleen een GoProotje bij zich.
Onderwaterfilmer Jeroen Thoolen gaat met filmende gasten én met jou in gesprek over onderwaterfilmen en monteren. En je zult zien, iedereen doet het anders, misschien ook wel heel anders dan jij. Aan de Thematafel ontstaat een levendig gesprek over onderwaterfilmen, waar ook jij tips kunt geven en vragen kunt stellen over alle aspecten van het filmen. Kortom, de Thematafel markeert de start van je nieuwe film, reel of videoclip – en nee, het maakt niet uit of je net begint of al vele films hebt gemaakt.

Lees het interview

Deel dit bericht

Jeroen Thoolen

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01