Programma Duikvaker 2024

Onderwaterfotografie voor beginners

Edwin van der Sande
Foto beginners Duikvaker Thematafel

Zaterdag

14:00

Thematafel 1

Dit kan je verwachten

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld.
Wil jij beginnen met onderwaterfotografie of ben je nog niet zo lang bezig? Edwin van der Sande heeft handige en leuke tips voor je. Schuif aan, praat mee en stel vragen!

Fotografeer je nog niet zo lang onder water en heb je allerlei vragen? Of wil je ermee beginnen maar weet je niet waar? Onderwaterfotograaf Edwin van der Sande zit aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld klaar om je te helpen.
Als je net begint of nog niet zo lang bezig bent, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je ziet de meest uitgebreide camerasets met alle toeters en bellen het water in gaan maar ook duikers die lekker simpel met een compactcamera of met hun smartphone onderduiken. Wat heb je nodig? Hoe kun je het best beginnen? Welke randapparatuur en accessoires zijn er? Hoe kun je de volgende duik je foto’s weer net iets verbeteren – vergeet niet, ook de grote fotografen zijn ooit ergens begonnen!

Schuif samen met andere beginnende fotografen aan de thematafel aan en deel de uitdagingen die je onder water tegenkomt. Stomme vragen bestaan niet. Je zult zien dat je na een bezoek aan deze thematafel weer een stukje verder bent!

Lees het interview

Deel dit bericht

Edwin van der Sande

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01