Zorgeloos duiken op vakantie

NOB Duikreisverzekering Foto Egypte

 Lid zijn van de bond. Dat doe je samen met 13.000 andere duikers om meerdere redenen. Bijvoorbeeld om bij te dragen aan het onderhouden van het Nederlandse duiklandschap, het ondersteunen van de 250 verenigingen, het magazine Onderwatersport of omdat je simpelweg van duiken houdt. 

Maar wist je dat in het lidmaatschap van de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB) ook standaard een aantrekkelijk verzekeringsaanbod voor duiken in Nederland en buitenland zit? Die bovendien de meest belangrijke dekkingen heeft in het geval je wat overkomt tijdens het duiken? Goed geregeld dus! 

Veel duikers hebben de doorlopende reisverzekering tijdens de coronapandemie beëindigd. Nu we kunnen reizen, is het belangrijk een (nieuwe) duikreisverzekering af te sluiten. Wil je ook andere zaken verzekeren, zoals diefstal van je geld, je reisbagage of duikuitrusting (inclusief foto- en filmapparatuur), geneeskundige- en annuleringskosten, dan is het verstandig de aanvullende reisverzekering van de NOB af te sluiten. Je bent dan goed verzekerd voor al je reizen waar dan ook ter wereld, dus ook voor een dagje duiken in Nederland, een stedentrip of gewoon een lekkere zonvakantie. Je kunt de verzekering voor jezelf afsluiten, maar ook voordelig voor je partner of hele gezin. Zo ga je allemaal onbezorgd op (duik)vakantie! 

Kijk op www.duikreisverzekering.nl, je kunt daar de volledige polisvoorwaarden lezen, de verzekering afsluiten én direct de premie berekenen. 

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

NOB Duikreisverzekering Foto Egypte

 Zorgeloos duiken op vakantie

23 augustus 2022

 Lid zijn van de bond. Dat doe je samen met 13.000 andere duikers om meerdere redenen. Bijvoorbeeld om bij te dragen aan het onderhouden van het Nederlandse duiklandschap, het ondersteunen van de 250 verenigingen, het magazine Onderwatersport of omdat je simpelweg van duiken houdt.  Maar wist je dat in het lidmaatschap van de Nederlandse Onderwatersport…

Lees verder