Win een verblijf in het Golden Rock Resort met een duikpakket van Scubaqua

GRR

Doe mee aan een fantastische winactie en maak kans op 5 overnachtingen voor 2 personen in het gloednieuwe Golden Rock Resort op het avontuurlijke St. Eustatius met daarbij een duikpakket aangeboden door Scubaqua!

Meedoen is makkelijk, like Golden Rock Resort en Scubaqua op Instagram en meld je aan via dit formulier.

Het Golden Rock Resort is het eerste luxueuze lifestyle resort op een van de laatste verborgen geheimen in het Caribisch gebied: St. Eustatius. Het op één na kleinste eiland van de Nederlandse Antillen wordt gedomineerd door de Quill, een slapende vulkaan waar het haar bijnaam the sleepy beauty aan te danken heeft. Een prachtige bestemming voor avonturiers met een passie voor hiken, duiken en zwoele, tropische avonden. Je bereikt St. Eustatius op slechts 20 minuten vliegen vanaf St. Maarten. 

Het luxe-lifestyle resort is in het najaar van 2021 geopend en biedt alles wat je wilt tijdens een vakantie naar deze groene bestemming. Het resort heeft twee zwembaden, een à la carte restaurant genaamd Breeze, een fijne spa en een volledig uitgeruste gym. Gasten kunnen ook uitkijken naar een zoutwater lagune en beachclub die deze zomer worden geopend.

Scubaqua toont je de allermooiste plekjes in de onderwaterwereld van St. Eustatius. De gepassioneerde duikers zorgen ervoor dat je op een veilige en passende manier de riffen rond het eiland mag bewonderen. 

 Zie voor meer informatie: www.goldenrockresort.com en www.scubaqua.com/nl/index.html

Tot snel op Duikvaker!

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

GRR

Win een verblijf in het Golden Rock Resort met een duikpakket van Scubaqua

17 maart 2022

Doe mee aan een fantastische winactie en maak kans op 5 overnachtingen voor 2 personen in het gloednieuwe Golden Rock Resort op het avontuurlijke St. Eustatius met daarbij een duikpakket aangeboden door Scubaqua! Meedoen is makkelijk, like Golden Rock Resort en Scubaqua op Instagram en meld je aan via dit formulier. Het Golden Rock Resort is het eerste luxueuze lifestyle…

Lees verder
Scubaqua boat

Sint Eustatius, een onontdekt eiland

8 maart 2022

Als je nog nooit van dit kleine, onontdekte eiland in het Caribisch gebied hebt gehoord, is dat alleen maar omdat het een goed bewaard geheim is. St. Eustatius (Statia in het lokale jargon), ooit de drukste haven van het Caribisch gebied in de achttiende eeuw, nu een slaperig eiland waar de tijd heeft stilgestaan. Onaangetast…

Lees verder