Duikvaker nieuws

Social media strategie voor Duikvaker 2024 (#DV24)

hashtag utc

Geschatte leestijd: 3 minuten

Social media is een krachtig instrument om je deelname aan Duikvaker te promoten voor, tijdens en na de beurs. Hieronder omschrijven we kort, hoe je social media effectief kunt gebruiken voor je beursdeelname:

Vóór het Evenement

Aankondiging van deelname

Zodra je deelname bevestigd is, laat het je publiek weten. Gebruik dit als een kans om anticipatie op te bouwen rond wat je gaat presenteren.

Teasers en previews

Deel sneak previews van je voorbereidingen, je standontwerp, of de producten/diensten die je gaat tonen.

Wat moeten bezoekers weten over Duikvaker?

Post regelmatig een paar details van Duikvaker (datum, tijd, locatie, je standnummer) zodat je volgers precies weten wanneer en waar ze je kunnen ontmoeten.

Wedstrijden en giveaways

Organiseer wedstrijden op sociale media met bijvoorbeeld een gratis toegangsbewijs voor de beurs als prijs, of beloof giveaways voor degenen die je stand bezoeken. Dit kan ervoor zorgen dat er meer bezoekers naar je stand komen.

Hashtags van het evenement

Gebruik de officiële hashtag van Duikvaker (#DV24) in je berichten om een breder publiek te bereiken. Je kunt ook je eigen unieke hashtag creëren die gerelateerd is aan je beursdeelname.

follow like share hand holding a phone utc

Social media tijdens Duikvaker

Live updates

Deel live updates van je beursdeelname. Dit kunnen foto’s, video’s, of livestreams zijn van je stand, je team, of interessante gebeurtenissen.

Door bezoekers gedeelde content

Moedig bezoekers aan om hun ervaring bij je stand te delen op hun sociale media met je unieke hashtag. Je kunt deze inhoud dan op je eigen profielen herplaatsen.

Real-time engagement

Reageer snel op reacties, berichten, en vermeldingen. Dit kan helpen om meer betrokkenheid te stimuleren en een gevoel van gemeenschap te creëren.

Markeer sleutelmomenten

Deel hoogtepunten van Duikvaker, zoals een interessante presentatie, een productlancering, een bezoek van een bekende duiker, een grote menigte bij je stand, etc.

Na de beurs

Bedankbericht

Plaats een bericht waarin je iedereen bedankt die je stand heeft bezocht of interactie heeft gehad met je merk tijdens het evenement. Dit helpt om de relaties die je hebt opgebouwd op de beurs te onderhouden.

Samenvatting en hoogtepunten

Deel een samenvatting van je deelname aan Duikvaker, inclusief belangrijke hoogtepunten en eventuele opvallende uitkomsten.

Follow-up content

Deel meer gedetailleerde inhoud over eventuele producten of diensten die je op Duikvaker 2024 hebt gepresenteerd.

Interactie met door gebruikers gedeelde content

Interactie met eventuele door gebruikers gegenereerde inhoud van het evenement die je misschien hebt gemist. Dit kan zijn door te reageren op berichten, inhoud te herplaatsen, of zelfs sommige te tonen in een specifieke blogpost na het evenement.

Tot slot

Onthoud, consistentie is de sleutel bij promotie via sociale media, dus zorg ervoor dat je regelmatig post voor, tijdens en na het evenement.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Thru the lens

Buddy Dive Thru the Lens

2 juni 2023

26 Augustus – 2 September, 2023Doe mee in augustus voor Buddy Dive’s eerste onderwaterfotografie-evenement – Buddy Dive Thru the Lens!  Goede onderwaterfoto’s maken is een kunst! Om deze geweldige hobby leuk en voor iedereen toegankelijk te maken, lanceert Buddy Dive Resort in samenwerking met SeaLife een gloednieuw evenement! Buddy Dive Thru the Lens draait helemaal om onderwaterfotografie! Het biedt…

Lees verder
fbf aeb c aa aaefe

Wanderlust Dive Center: Uw Nieuwe Duikparadijs op Bonaire

1 juni 2023

Wanderlust Dive Center begint aan een nieuw hoofdstuk in haar bestaan. Na jarenlang met veel enthousiasme duikavonturen en opleidingen te hebben georganiseerd in Emmen, kiezen Stephan en Linda Velema voor een nieuwe koers. Deze zomer verhuizen zij hun SSI duikcentrum naar een absolute droombestemming: Bonaire. Een Nieuw Avontuur op een Adembenemende Bestemming Vanaf 1 juli…

Lees verder
ReeFiesta

ReeFiesta 2023 op Bonaire ter ere van World Reef Awareness Day

22 mei 2023

ReeFiesta 2023, dat plaatsvindt op 1 juni, is een eilandbreed evenement dat de hele dag duurt, georganiseerd door Reef Renewal Foundation Bonaire (RRFB) samen met dertien duikpartners op Bonaire. World Reef Awareness Day markeert het begin van de World Oceans Month en is een kans om het belang van te erkennen gezonde koraalriffen en de behoefte aan rifbescherming en rifherstel over…

Lees verder
Lia van Nieuwenhuizen heremiet met naam

Groene Stad Achter De Duinen

14 februari 2023

Deze foto is van twee Heremietkreeften die aan onze kust tussen de stenen van golfbrekers leven en is gedoneerd door onderwaterfotografe Lia van Nieuwenhuizen voor de realisatie van de natuurdocumentaire ‘Groene Stad Achter De Duinen’. Lia van Nieuwenhuizen was “Best Runner-Up” tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2022, behaalde de 2e plaats bij de “Masters” en vertegenwoordigt…

Lees verder
IMG

Techduikschool op Duikvaker 2023

31 januari 2023

Heb je altijd al langer of dieper willen duiken, grotduiken of je verder willen ontwikkelen op technisch duikgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  Wij bieden persoonlijke en competentiegerichte opleidingen, afgestemd op jouw wensen en niveau. Deze worden gegeven door ons team van ervaren instructeurs en supervisors.  Johan de With, eigenaar en…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2024 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01