Duikvaker nieuws

Social media strategie voor Duikvaker 2024 (#DV24)

hashtag utc

Geschatte leestijd: 3 minuten

Social media is een krachtig instrument om je deelname aan Duikvaker te promoten voor, tijdens en na de beurs. Hieronder omschrijven we kort, hoe je social media effectief kunt gebruiken voor je beursdeelname:

Vóór het Evenement

Aankondiging van deelname

Zodra je deelname bevestigd is, laat het je publiek weten. Gebruik dit als een kans om anticipatie op te bouwen rond wat je gaat presenteren.

Teasers en previews

Deel sneak previews van je voorbereidingen, je standontwerp, of de producten/diensten die je gaat tonen.

Wat moeten bezoekers weten over Duikvaker?

Post regelmatig een paar details van Duikvaker (datum, tijd, locatie, je standnummer) zodat je volgers precies weten wanneer en waar ze je kunnen ontmoeten.

Wedstrijden en giveaways

Organiseer wedstrijden op sociale media met bijvoorbeeld een gratis toegangsbewijs voor de beurs als prijs, of beloof giveaways voor degenen die je stand bezoeken. Dit kan ervoor zorgen dat er meer bezoekers naar je stand komen.

Hashtags van het evenement

Gebruik de officiële hashtag van Duikvaker (#DV24) in je berichten om een breder publiek te bereiken. Je kunt ook je eigen unieke hashtag creëren die gerelateerd is aan je beursdeelname.

follow like share hand holding a phone utc

Social media tijdens Duikvaker

Live updates

Deel live updates van je beursdeelname. Dit kunnen foto’s, video’s, of livestreams zijn van je stand, je team, of interessante gebeurtenissen.

Door bezoekers gedeelde content

Moedig bezoekers aan om hun ervaring bij je stand te delen op hun sociale media met je unieke hashtag. Je kunt deze inhoud dan op je eigen profielen herplaatsen.

Real-time engagement

Reageer snel op reacties, berichten, en vermeldingen. Dit kan helpen om meer betrokkenheid te stimuleren en een gevoel van gemeenschap te creëren.

Markeer sleutelmomenten

Deel hoogtepunten van Duikvaker, zoals een interessante presentatie, een productlancering, een bezoek van een bekende duiker, een grote menigte bij je stand, etc.

Na de beurs

Bedankbericht

Plaats een bericht waarin je iedereen bedankt die je stand heeft bezocht of interactie heeft gehad met je merk tijdens het evenement. Dit helpt om de relaties die je hebt opgebouwd op de beurs te onderhouden.

Samenvatting en hoogtepunten

Deel een samenvatting van je deelname aan Duikvaker, inclusief belangrijke hoogtepunten en eventuele opvallende uitkomsten.

Follow-up content

Deel meer gedetailleerde inhoud over eventuele producten of diensten die je op Duikvaker 2024 hebt gepresenteerd.

Interactie met door gebruikers gedeelde content

Interactie met eventuele door gebruikers gegenereerde inhoud van het evenement die je misschien hebt gemist. Dit kan zijn door te reageren op berichten, inhoud te herplaatsen, of zelfs sommige te tonen in een specifieke blogpost na het evenement.

Tot slot

Onthoud, consistentie is de sleutel bij promotie via sociale media, dus zorg ervoor dat je regelmatig post voor, tijdens en na het evenement.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reef Renewal Foundation Bonaire Breidt de Capaciteit van de Koraalkwekerijen Uit 

27 maart 2024

Reef Renewal foundation Bonaire (RRFB) is haar netwerk van koraalkwekerijen en restoratie locaties rond Bonaire en Klein Bonaire aan het uitbreiden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt met behulp van financiering van de Nationale Overheid en het Bonaire gemeentelijk bestuur voor de implementatie van natuur en milieu-initiatieven. Na het testen van een nieuw kwekerij ontwerp in…

Lees verder
Afbeelding

Ontmoet Scubapro op Duikvaker!

30 januari 2024

SCUBAPRO heeft deelgenomen aan alle grote shows over de hele wereld en kijkt er enorm naar uit om duikers te ontmoeten op de Nederlandse DUIKVAKER Show! SCUBAPRO is het meest iconische merk duikmaterialen ter wereld – gemaakt door en voor duikers met passie voor wat zich onder water bevindt.  SCUBAPRO, dat in 1963 werd opgericht door…

Lees verder

Ga op de foto en maak kans op leuke prijzen

29 januari 2024

Terug van weggeweest! De DuikeninBeeld Fotolijst! Ga op de foto en maak kans op leuke prijzen én een mooie herinnering aan Duikvaker. Ook deze Duikvaker kun je ergens in de drie hallen of gewoon op de stand van DuikeninBeeld dé fotolijst van DuikeninBeeld tegenkomen. Ga op de foto én maak kans op één van de…

Lees verder
pool thalassa dive wellbeing resort jpg

Thalassa Dive Resort: een vaste waarde op de Duikvaker

29 januari 2024

Thalassa Dive Resort is een van de meest toonaangevende duikresorts in Noord-Sulawesi, Indonesië. Thalassa Dive Resort, en Simone zijn al jarenlang een vaste waarde op de Duikvaker, de grootste Duikshow van Nederland. Dit jaar is Thalassa Dive Resort voor de 32ste keer aanwezig op de Duikvaker. Thalassa heeft altijd een stand gehad op de beurs,…

Lees verder
thumbnail G

Forensisch duik- en zoekteam

28 januari 2024

Nieuwsgierig geworden na het interview in het blad Duiken over forensisch duiken? Kom dan langs bij onze stand van de Forensic Diving & Research Academy, en we laten je al ons materiaal zien dat we gebruiken, en ook hoe je zelf een forensisch duik- en zoekteam kunt samenstellen. We tonen de modernste materialen, zoals onderwaterdrone,…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01