Duikvaker Nieuws

Save the Ocean, Save Yourself!

 Spreker:Carina van Uffelen & Janna Selier

 Over de presentatie 

 In onze oceanen drijft steeds meer plastic afval. Dit komt van afval wat we op straat weggooien, visnetten die achterblijven, maar ook door het wassen van synthetische kleding of door je tanden te poetsen. Al deze verschillende soorten plastic vormen samen in de oceanen de ‘plasticsoep’.

Plastic Soup Foundation vecht al sinds 2011 tegen de plasticvervuiling van onze oceaan. De organisatie is hiermee volgens de internationale pers ‘one of the leading advocacy groups to tackle plastic pollution’.

Tijdens de DuikVaker geven Janna en Carina een lezing over plastic problematiek in het algemeen èn de nieuwe insteek van Plastic Soup Foundation, ‘Save the Ocean, Save Yourself!’: waarin de relatie tussen plastic vervuiling en menselijke gezondheid centraal staat. 

 Over de spreker 

Carina van Uffelen

Carina van Uffelen is projectleider van de campagne Trash Hunters, coördinator van Plastic Soup TV en mede verantwoordelijk voor de algemene communicatie bij Plastic Soup Foundation. Zelf is zij ook een duiker en een groot fan van de onderwater wereld. 

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

Informatie Duikvaker

Openingstijden

31 januari 2020 (meer info volgt)

1 februari 2020 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2020 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners