Duikvaker nieuws

Ruilen is geen huilen – Duiklamp

Trade up Program

Het spreekwoord “Van ruilen komt huilen” is zeker niet van toepassing op het inruilprogramma  van Anchor Dive Lights. Neem je oude duiklamp mee naar Duikvaker en ruil deze in bij Anchor Dive Lights!

Bij aankoop van een Anchor Dive Lights duiklamp krijg je voor je oude duiklamp, in welke staat dan ook en van welk merk dan ook € 50 terug van ons. De lamp moet het nog wel doen en we beperken dit wel tot 1 inruil per transactie. Deze inruil noemen we ons Trade-in programma.

Dit inruilprogramma is echter niet van toepassing op de kleinste telg in de Anchor Dive Lights familie, de Fanore. Die is namelijk al zo scherp geprijsd, daar hoef je niets op in te ruilen. 

Nu vraag je je misschien af wat er met de oude duiklampen gebeurt? Als het duiklampen van Anchor Dive Lights zijn, worden deze gerefurbished. Die gaan dan bijvoorbeeld naar duikscholen in minder bedeelde gebieden in de wereld. De duiklampen van andere merken recyclen we op een verantwoorde manier.

Het Trade-In Programma werkt dus 2 kanten op, je krijgt een mooie korting en je draagt bij aan een beter milieu.

Meer informatie over het Trade-in programma is te vinden op onze website en wel hier:  https://anchordivelights.com/trade-in/ .

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

BIGBLUE Suahuatica

Bigblue duiklampen

16 november 2022

BIGBLUE is één van de bekendste merken onderwaterlampen van de 21e eeuw. Het merk BigBlue Dive Lights heeft zich in korte tijd weten te onderscheiden dankzij 3 kernwoorden: diversiteit, kwaliteit en toegankelijkheid. Van de kleine lamp van 250 lumen tot de fotolamp van 65.000 lumen, Bigblue voldoet aan de behoeften van zowel beginnende als creatieve…

Lees verder
Trade up Program

Ruilen is geen huilen – Duiklamp

25 oktober 2022

Het spreekwoord “Van ruilen komt huilen” is zeker niet van toepassing op het inruilprogramma  van Anchor Dive Lights. Neem je oude duiklamp mee naar Duikvaker en ruil deze in bij Anchor Dive Lights! Bij aankoop van een Anchor Dive Lights duiklamp krijg je voor je oude duiklamp, in welke staat dan ook en van welk merk…

Lees verder
Trade up Program

Anchor Dive Lights en sustainability

7 december 2021

Zorg voor het milieu is iets waar ze bij Anchor Dive Lights zeer mee begaan zijn.  Modulair De duiklampen van Anchor Dive Lights zijn modulair, dit betekent dat je met een eenvoudig klein model kunt beginnen en dat kan upgraden. Zo kun je bijvoorbeeld een ARRAN Series 1K spot als handlamp kopen als je eerste…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01