Duikvaker nieuws

PADI, duikcursus voor iedereen

uIUUY qw

PADI: Professional Association of Diving Instructors®

Seek adventure Save the ocean®

PADI is wereldwijd marktleider in duikinstructie, met ruim 6.600 PADI-duikcentra en -resorts. Tezamen hebben ze meer dan 128.000 individuele PADI-professionals die met elkaar meer dan 28 miljoen duikbrevetten hebben uitgereikt. Je kunt dus bijna overal wel een PADI-duikcursus volgen.

In je eigen taal en tempo

De cursussen worden ondersteunt door digitaal lesmateriaal beschikbaar in 26 talen. Dankzij het PADI eLearning systeem kun je altijd en overal starten met je duikcursus. Je volgt de theorie in je eigen tempo, waarna je bij een PADI duikschool of instructeur met je praktijk begint.

Het PADI-systeem voor duikcursussen is gebaseerd op een cursusopbouw waarbij je als cursist steeds centraal staat. Hierbij krijg je vaardigheden, veiligheid en kennis over de plaatselijke omgeving trapsgewijs in meerdere fasen aangereikt. PADI Professionals maken de ontdekkingsreizen onderwater en de duikavonturen mogelijk door zich aan de hoogste standaarden voor duiktraining, veiligheid en klantgerichtheid te houden. 

Bescherming van de zee

Als grootste duikopleider heeft PADI een unieke positie om een rol te spelen in de wereldwijde aanpak voor een duurzame toekomst. Dit wordt weerspiegelt in de missie van het bedrijf en hierbij behorende pijlers van verandering. Ten eerste zet PADI zich in voor de bescherming van de zee middels de AWARE Foundation en door partnerschappen aan te gaan met onder andere Green Fins. De tweede pijler is het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de duikindustrie en ten slotte staat PADI ook voor diversiteit en inclusiviteit. In de duikgemeenschap vinden mensen elkaar ongeacht sociale afkomst, etniciteit, levensovertuiging of gender. Onderwater is iedereen gelijk.

Kortom alle reden om PADI te bezoeken op Duikvaker. Ze staan er samen met toonaangevende PADI duikscholen. Kom kennis maken met de organisatie zelf of laat je informeren bij een van de duikscholen op de stand over de verschillende cursussen of hoe je zelf PADI instructeur wordt.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

uIUUY qw

PADI, duikcursus voor iedereen

19 oktober 2021

PADI: Professional Association of Diving Instructors® Seek adventure Save the ocean® PADI is wereldwijd marktleider in duikinstructie, met ruim 6.600 PADI-duikcentra en -resorts. Tezamen hebben ze meer dan 128.000 individuele PADI-professionals die met elkaar meer dan 28 miljoen duikbrevetten hebben uitgereikt. Je kunt dus bijna overal wel een PADI-duikcursus volgen. In je eigen taal en…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01