Nieuw telg of upgrade?

Kieran Hatton Anchor Lights

Hoewel de naam niet veranderd is, is de MULROY Series 2k Wide een nieuwe telg in de Anchor Dive Lights familie.

Wat er veranderd is? Van 1.000 lumen naar 2.000 lumen en van 72° naar 100° straalbreedte. Dat is niet alles! De kleurtemperatuur is nu 5.500 K (daglicht) en we hebben een rood licht toegevoegd.

Dat betekent dat deze duiklamp ook uitstekend als videolamp gebruikt kan worden. Want de rood licht optie met flitssensor maakt het een uitstekend focus licht bij fotograferen. Wanneer de ingebouwde sensor is ingeschakeld, schakelt het rode licht uit bij de flits van je camera. 

Misschien is het beter te zeggen dat de MULROY met deze wijzigingen volwassen is geworden. Zeker omdat de duiklamp compleet met de TROSTAN opberghoes komt!

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

sealife sea dragon with color boost sl

NIEUW!! – Sea Dragon 5000+ met kleuren booster

6 januari 2023

De nieuwe Sea Dragon 5000+ foto-videolamp is een krachtige onderwaterbeeldlamp die meer dan 5000 lumen levert in een egale120° brede bundel. Het licht biedt een 90 CRI (kleurweergave-index) met een gepatenteerde COB LED-array die natuurlijk zonlicht nabootst. De Sea Dragon 5000+ is voorzien van SeaLife’s Color Boost™-modus, het foto-videolicht combineert rode en witte lichtfrequenties om…

Lees verder
Kieran Hatton Anchor Lights

Nieuw telg of upgrade?

23 december 2022

Hoewel de naam niet veranderd is, is de MULROY Series 2k Wide een nieuwe telg in de Anchor Dive Lights familie. Wat er veranderd is? Van 1.000 lumen naar 2.000 lumen en van 72° naar 100° straalbreedte. Dat is niet alles! De kleurtemperatuur is nu 5.500 K (daglicht) en we hebben een rood licht toegevoegd.…

Lees verder