Koop nu je entreebewijs!

Bezoek hét duikevent van 2021!

Duikliefhebber: het duikseizoen gaat weer beginnen. Laat je inspireren en kijk je ogen uit bij de vele stands van Duikvaker. Duikvaker is al meer dan 28 jaar hét duikevent voor duikers, freedivers en snorkelaars.

Laat je infomeren over de nieuwste ontwikkelingen en over de mooiste plekken om te gaan duiken. Wil je een duikopleiding volgen? Ook de opleiders staan op de beurs.

Bestel nu je ticket voor €14,50 en start geïnspireerd en goed geïnformeerd je duikseizoen 2021! Profiteer tot 31 december 2020 van de vroegboekkorting en ontvang €3,50 korting per ticket.

Duik mee onder in de wondere wereld van Duikvaker...

Beleef Duikvaker 2021

Duikvaker, dé duikbeurs voor duikers, freedivers en snorkelaars geldt al meer dan 28 jaar als het begin van een prachtig duikseizoen. Meer dan 150 standhouders, ruim 80 sprekers en de bezoekers zelf staan garant voor een bruisend weekend. Voor elke duiker, freediver en snorkelaar is er op Duikvaker iets wils – van presentaties in de seminarruimten en op de beursvloer tot een compleet aanbod van duik-, freedive- en snorkelmaterialen, duikvakanties en opleidingen.

Wil je duiken op Bonaire, duiken in Nederland of duiken in Egypte? Vele reisorganisaties en duikscholen op de beurs wijzen je de weg en geven advies over waar en wanneer je kan duiken. Bij diverse duikwinkels op de beurs kan je duikmaterialen kopen. En ben je op zoek naar een de duikopleiding die het beste bij jou past? Dan heb je op de beurs ruime keuze. Kortom, de duikbeurs Duikvaker neemt je mee in de wereld van duiken en snorkelen.