Jouw zeesterren van 2014?

Foto: Ron Offermans

Dit jaar gaat Duiken in Beeld hun kerstboom eens anders versieren – met zeesterren! En daar hebben ze jouw hulp bij nodig. En wie weet, levert het je nog een kerstcadeautje op ook.

Ze willen hun kerstboom dit jaar wel eens anders dan anders. Ze gaan er zeesterren in hangen. En dat kunnen foto’s van de zeesterren zijn die je onder water op de bodem vindt, maar ook mensen die jouw ‘zeester’ zijn. Help je mee?

Jouw zeesterfoto
Stuur jouw foto’s van zeesterren naar Duiken in Beeld! Zij zetten ze bij elkaar in een echt zeesterrenalbum en zullen in december regelmatig foto’s uit het album met naam en toenaam delen op Facebook en in andere sociale media.

Stuur je foto uiterlijk 29 december 2014 naar actie(at)duikeninbeeld.tv. De foto’s mogen max. 800*600 pixels zijn en hoeven niet groter dan 72 dpi te zijn. Als je je naam in de foto wilt vermelden, mag dat, maar graag bescheiden links- of rechtsonder. Des te beter komt je foto uit.

Wie is jouw ‘zeester’?
Wie is jouw zeester van 2014? Je buddy, je partner, iemand die zich inzet voor de onderwaterwereld? Een bekende of iemand die je niet persoonlijk kent maar die je wel bewondert? Iemand uit Nederland, België of ver daarbuiten? Het kan iedereen zijn, zolang de link maar duiken of de onderwaterwereld is.

Je kunt hem of haar of in de spotlight zetten. Vertel in max. 150 woorden waarom die persoon jouw zeester is. En stuur ook een foto van je zeester mee naar redactie@duikeninbeeld.tv. Alle ‘zeesterren’ en het bijbehorende verhaal worden in december 2014 op DuikeninBeeld gepubliceerd.

Een kerstcadeautje waard!
Jouw zeester is een kerstcadeautje waard. Onder de inzenders van een zeesterfoto én de zeesterren 2014 wordt in elke categorie een waardebon voor een kwaliteitsafdruk van een foto naar keuze verloot. De grote afdruk (maximaal 60*90 cm, best groot dus!) wordt gemaakt in het fotolab van PixelPrint.

Waar wacht je nog op!?! Inzenden kan tot en met 29 december 2014.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Terugblik Duikvaker 2017

30 november 2017

Hoewel we volop met de voorbereidingen voor Duikvaker 2018 bezig zijn, is het altijd leuk om nog even terug te kijken naar de vorige editie.

Lees verder

Duikvaker en SummerLabb duiken samen in de toekomst

7 september 2017

Duikvaker voegt een nieuwe dimensie toe aan de 26ste editie van de duikbeurs op 3 en 4 februari 2018. Het jaarlijkse event voor duikers en snorkelaars is een meerjarige samenwerking aangegaan met SummerLabb en duikt in de toekomst. Kun je je het voorstellen? Een oceaan zonder koraalriffen en zonder haaien, een Noordzee die ten onder…

Lees verder

Primeur op Duikvaker! De eerste Nationale Duikveiligheidtest…

30 januari 2017

Een primeur op Duikvaker! Daar wordt de Nationale Duikveiligheidtest gehouden. Speel mee! Na de Nationale IQ-test, de Nationale Eettest en de Nationale Reistest nu een nationale test over veiligheid in de duiksport. Weet jij alles over duikveiligheid en aansprakelijkheid of wil je er juist meer over weten? Neem je smartphone mee naar de beurs en…

Lees verder

Thematafel Freediving met Danny, Nanja en Jeanine

16 januari 2017

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Nanja van den Broek, Jeanine Grasmeijer en Danny Martherus bijvoorbeeld!   Freediven, duiken op één ademteug, geeft een ultiem gevoel van vrijheid. Nanja van den Broek, Jeanine Grasmeijer  en Danny Martherus nemen je mee…

Lees verder

Wat we gaan doen op Duikvaker? Gewoon… veel!

14 januari 2017

Duikvaker wordt leuk! Zeker op de stand van DuikeninBeeld. Een hele reeks specialisten schuift aan de thematafel aan om jou over hun onderwerp te vertellen en je vragen te beantwoorden. Ook kun je meedoen met de Duikveiligheidsquiz en presenteert Ron Offermans zijn nieuwe boek. En als bezoeker bepaal jij welke foto’s in de dynamische foto-expo…

Lees verder