Jouw reis naar nieuwe duikavonturen begint bij Duikvaker - Dé beurs om de onderwaterwereld te ontdekken!

Bezoek de duikbeurs Duikvaker en bestel nu je tickets

Duikvaker is de duikbeurs voor alle liefhebbers van de onderwaterwereld

Expo Houten, Nederland

Over Duikvaker

Waar en wanneer vindt Duikvaker plaats?

Duikvaker wordt gehouden op 1 en 2 februari 2025. Het evenement vindt plaats in Expo Houten waar ruim 150 stands en 4 presentatieruimtes zijn ingericht om bezoekers een onvergetelijke duikbeleving te bieden.

Duikbeurs Duikvaker
Duikvaker IMG

Wat is Duikvaker?

Duikvaker is dé beurs voor iedereen die geïnteresseerd is in de onderwaterwereld, duiken en snorkelen. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waar bezoekers alles kunnen vinden wat met de duiken te maken heeft. Van de nieuwste duikuitrustingen tot exotische duikbestemmingen, en van inspirerende presentaties tot workshops – op de duikbeurs vind je het allemaal.

Waarom Duikvaker bezoeken?

Inspirerende presentaties en workshops

Duikvaker Duikvaker

Tijdens Duikvaker zijn er talloze presentaties en workshops te volgen. Deze worden gegeven door professionals uit de duikindustrie, zoals ervaren duikers, onderwaterfotografen, mariene biologen en reisorganisaties. Je kunt je laten inspireren door de prachtige verhalen en beelden van duikavonturen en duikbestemmingen van over de hele wereld. Daarnaast zijn er workshops waar je nieuwe vaardigheden kunt leren, zoals onderwaterfotografie.

Nieuwste duikuitrustingen

Duikvaker C B FB A BFCCBBBF c

Op Duikvaker zijn altijd de nieuwste duikuitrustingen en -technologieën te vinden. Bekende merken presenteren hun nieuwste producten en innovaties, zodat je als bezoeker als eerste op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Dit is dé plek om je duikuitrusting te upgraden, de nieuwste onderwatercamera's te bewonderen of meer te leren over technisch duiken en de bijbehorende materialen.

Ontmoet andere duikliefhebbers

Duikvaker Duikvaker

Duikvaker is ook een uitstekende gelegenheid om andere duikliefhebbers te ontmoeten. Je kunt ervaringen uitwisselen, nieuwe duikvrienden maken en zelfs plannen maken voor toekomstige duikreizen. Daarnaast kun je lid worden van duikclubs en -verenigingen om je netwerk verder uit te breiden en je duikervaring te verrijken.

Duikbestemmingen en reisinformatie

Duikvaker Duikvaker

Exotische duiklocaties

Ben je op zoek naar je volgende duikavontuur? Op Duikvaker zijn tal van exotische duikbestemmingen vertegenwoordigd. Reisorganisaties en duikresorts van over de hele wereld presenteren hun mooiste duiklocaties, zoals de kleurrijke riffen van de Malediven, de Liveaboard in Egypte of de fascinerende onderwaterwereld van Indonesië. Laat je inspireren en boek ter plekke je volgende duikvakantie!

Lokale duikstekken

Niet alleen tropische duikbestemmingen zijn te vinden op Duikvaker; ook lokale duikplekken in Nederland en België krijgen volop aandacht. Ontdek de beste duikstekken in de Oosterschelde, de Grevelingen of de zoetwaterplassen in Nederland. Wie weet ontdek je een nieuwe favoriete duiklocatie dicht bij huis!

Duikreizen en -vakanties

Op Duikvaker kun je ook terecht voor het plannen en boeken van je volgende duikreis of -vakantie. Reisorganisaties en duikresorts bieden speciale aanbiedingen en kortingen tijdens de beurs. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen duikvakantie op een tropisch eiland of een avontuurlijke liveaboard in een verre bestemming, je vindt het allemaal op Duikvaker.

Onderwaterfotografie op Duikvaker

Workshops en presentaties over onderwaterfotografie

Duikvaker is een uitstekende plek om meer te leren over onderwaterfotografie. Tijdens het evenement zijn er diverse workshops en presentaties van gerenommeerde onderwaterfotografen en experts. Zij delen hun kennis, tips en trucs over het maken van de perfecte onderwaterfoto. Van het kiezen van de juiste camera en apparatuur tot het beheersen van belichting en compositie, je kunt je onderwaterfotografievaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Nieuwste apparatuur voor onderwaterfotografie

Op Duikvaker zijn ook de nieuwste onderwatercamera's, behuizingen, lenzen, flitsers en andere accessoires te vinden. Je kunt de nieuwste modellen uitproberen en deskundig advies krijgen van de aanwezige professionals. Zij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste apparatuur die past bij jouw ervaringsniveau en wensen op het gebied van onderwaterfotografie.

Ontmoet andere onderwaterfotografen

Naast het opdoen van kennis en het bekijken van de nieuwste apparatuur, biedt Duikvaker ook de mogelijkheid om andere onderwaterfotografen te ontmoeten. Je kunt ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen en samenwerkingen aangaan met gelijkgestemde fotografen. Wie weet, misschien maak je wel nieuwe vrienden waarmee je samen op fotogenieke duikavonturen kunt gaan!

Duikvaker Duikvaker

Mis geen nieuws over Duikvaker 2025!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van programma-updates, aanbiedingen en meer.

  • Dit veld is voor validatiedoeleinden en moet ongewijzigd worden gelaten.

Nieuws

Meest gestelde vragen over Duikvaker

Bij Duikvaker parkeren onze bezoekers en exposanten gratis. Er zijn ruim 2.000 parkeerplaatsen beschikbaar. De meeste daarvan vlak voor de deur, maar sowieso allemaal op korte loopafstand van het beursgebouw.

Jeugd t/m 16 jaar betaalt geen entreeprijs om de beurs te bezoeken. De jeugd hoeft dus ook geen toegangsbewijs te bestellen.

Duikvaker is een druk bezochte beurs met volle gangpaden. Wij raden het niet aan om honden mee te nemen naar de beurs.

De meeste exposanten hebben een pinautomaat op de stand. In het beursgebouw zijn geen pinautomaten aanwezig.

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company. Meer informatie over The Exhibition Company vind je op onze website.

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01