Duikvaker nieuws

GoBe van Light & Motion

Slim! – Uniek! – Degelijk! – Mooi! – Handig! – Gebruiksvriendelijk!
Dat is in 6 woorden wat je kan zeggen over GoBe, de nieuwe lampenlijn van Light & Motion.

Deze lampen zijn een pracht aanvulling naast de bestaande professionele lijn van Light & Motion. Uniek van kwaliteit, goed doordacht in ontwerp, uiterst vriendelijk in gebruik en uiteraard met een hoge licht opbrengst!

Droog houden en opladen:
Het begint al met het opladen van de accu, de lamp blijft gesloten. De lamp wordt van buitenaf opgeladen. Dit kan met behulp van de meegeleverde USB lader, welke je ook in een 220/110V adapter kunt steken. Sterker nog, de meeste auto radio’s hebben ook USB en zo kan je de lamp in de auto, thuis en op reis opladen. Dat is slim bekeken!

Échte Lumen:
De GoBe is er in een 500 en een 700 lumen versie. De lichtopbrengst van deze lamp is dan ook werkelijk 500 of 700 lumen gegarandeerd voor de gehele brandduur van de lamp. Ook als de LED warm wordt of de accu spanning afneemt!
Dat maakt de GoBe uniek in zijn soort, omdat zo goed als de meeste bestaande lampen “beweren” hoge lumen te hebben. In het testlaboratorium van Light & Motion vallen ze stuk voor stuk door de mand. Bij gebruik stort al heel snel het vermogen in van de lamp en wordt de beloofde licht opbrengst bij lange na nooit gehaald. Bij Light & Motion krijg je wat je beloofd wordt en wel voor de gehele brandduur! En dat is écht uniek!

De familie GoBe:
De GoBe is er in een zwarte uitvoering met een 3,0 Ah accu en een witte uitvoering met een 2,2, Ah accu. Vervolgens kan de gebruiker zelf de keuze maken uit één van de 6 verschillende koppen. De koppen van de GoBe zijn namelijk verwisselbaar.
Standaard wordt de GoBe (3,0Ah) 700 geleverd met een 60graden WIDE of een 20 graden SPOT kop. De GoBe (2,2 Ah) 500 wordt standaard geleverd met een 20 graden SPOT kop.
De keuze is verder aan de gebruiker. Zo is er voor de specialist een smalle Spot de SEARCH met een hoek van slechts 8 graden. Voor de fotograaf een roodbrandende FOCUS. Voor de expert of gewoon voor omdat het leuk is de NIGHTSEA black light uitvoering.
Het maakt niet uit met welke GoBe je begint, je altijd nog wisselen van kop. Dat is nog eens gebruiksvriendelijk!

Het gebruik:
De GoBe is schakelbaar in 5 standen: 100%, 50%, 25%, SOS en extended. Dit levert een brandduur op van minimaal 90-130 minuten op vol vermogen tot wel 36 uur in de extended stand op een enkele opgeladen accu.
Tijdens het duiken geeft een LED bij de geïntegreerde aan/uit knop de batterij spanning aan door middel van de kleur. Dit loopt af van groen, langs oranje naar rood. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan dat je lamp er in eens mee ophoud. Dat is nog eens slim bekeken!

Light en Motion staat op de duikbeurs Duikvaker in Hal 1 stand 180. Kom langs en maak kennis met de meest bijzondere duiklamp van 2014!

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

FOTO

Finclip

3 oktober 2022

Iedereen heeft ooit wel eens moeite gehad om zijn duikvinnen aan te trekken, op een wiebelende boot of op een overbevolkte zodiac. Finclip lost dit probleem op. Finclip is een accessoire dat speciaal is ontworpen om de meest populaire modellen van duikvinnen met uitzonderlijk gemak aan te trekken, zonder te hoeven bukken of je handen…

Lees verder
leadweights logo

Van Krimpen VOF staat weer op de Duikvaker!

26 augustus 2022

Van Krimpen VOF is de specialist in gewichten en accessoires voor de duiksport. Sinds 2022 is eigenaar Gerrit van Krimpen een samenwerking aangegaan met schoondochter Threa Felix en gaat de eenmanszaak verder onder de naam van Krimpen VOF. Ze leveren hun goederen aan winkels en bedrijven.  Speciaal voor Duikvaker staan ze met hun duiklood op de…

Lees verder

Kom langs bij Airdiving, hal 2 – stand 1747

22 oktober 2016

  Ook dit jaar zijn wij van Airdiving weer van de partij, het duikcentrum gelegen aan de populaire duikstek Zandeiland 4 Vinkeveen. Graag willen we jullie laten kennismaken met ons nieuwe merk Audaxpro. Informatie over opleiding intro to Tec IANTD. De nieuwe vergunningen voor 2017 zijn ook bij onze stand verkrijgbaar. Uiteraard is er nog…

Lees verder

Maak kans op een customized Fourth Element Droogpak met BIOMAP tijdens de Duikvaker!

1 februari 2016

Maak kans op een customized Fourth Element Droogpak met BIOMAP tijdens de Duikvaker! Fourth Element introduceert tijdens Duikvaker op 6 en 7 februari het BIOMAP systeem. Dit revolutionaire systeem maakt gebruik van een 3D-scanner om het nieuwe Argonaut 2.0 droogpakken aan te meten. Gedurende Duikvaker wordt de duiker in staat gesteld dit nieuwe systeem zelf…

Lees verder

Diveoutlet heeft geweldige beursaanbiedingen

18 januari 2016

Geweldige beursaanbiedingen !!! Het is zeker de moeite waard om langs te komen op onze stand, want we hebben geweldige beursaanbiedingen. Wat we gaan aanbieden hoor je snel van ons. Maar we kunnen nu al zeggen dat hier geen online webshop tegen op kan. Dus kom zeker langs op Duikvaker en maak gebruik van onze acties!!…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2024 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01