Duikvaker nieuws

GoBe van Light & Motion

Slim! – Uniek! – Degelijk! – Mooi! – Handig! – Gebruiksvriendelijk!
Dat is in 6 woorden wat je kan zeggen over GoBe, de nieuwe lampenlijn van Light & Motion.

Deze lampen zijn een pracht aanvulling naast de bestaande professionele lijn van Light & Motion. Uniek van kwaliteit, goed doordacht in ontwerp, uiterst vriendelijk in gebruik en uiteraard met een hoge licht opbrengst!

Droog houden en opladen:
Het begint al met het opladen van de accu, de lamp blijft gesloten. De lamp wordt van buitenaf opgeladen. Dit kan met behulp van de meegeleverde USB lader, welke je ook in een 220/110V adapter kunt steken. Sterker nog, de meeste auto radio’s hebben ook USB en zo kan je de lamp in de auto, thuis en op reis opladen. Dat is slim bekeken!

Échte Lumen:
De GoBe is er in een 500 en een 700 lumen versie. De lichtopbrengst van deze lamp is dan ook werkelijk 500 of 700 lumen gegarandeerd voor de gehele brandduur van de lamp. Ook als de LED warm wordt of de accu spanning afneemt!
Dat maakt de GoBe uniek in zijn soort, omdat zo goed als de meeste bestaande lampen “beweren” hoge lumen te hebben. In het testlaboratorium van Light & Motion vallen ze stuk voor stuk door de mand. Bij gebruik stort al heel snel het vermogen in van de lamp en wordt de beloofde licht opbrengst bij lange na nooit gehaald. Bij Light & Motion krijg je wat je beloofd wordt en wel voor de gehele brandduur! En dat is écht uniek!

De familie GoBe:
De GoBe is er in een zwarte uitvoering met een 3,0 Ah accu en een witte uitvoering met een 2,2, Ah accu. Vervolgens kan de gebruiker zelf de keuze maken uit één van de 6 verschillende koppen. De koppen van de GoBe zijn namelijk verwisselbaar.
Standaard wordt de GoBe (3,0Ah) 700 geleverd met een 60graden WIDE of een 20 graden SPOT kop. De GoBe (2,2 Ah) 500 wordt standaard geleverd met een 20 graden SPOT kop.
De keuze is verder aan de gebruiker. Zo is er voor de specialist een smalle Spot de SEARCH met een hoek van slechts 8 graden. Voor de fotograaf een roodbrandende FOCUS. Voor de expert of gewoon voor omdat het leuk is de NIGHTSEA black light uitvoering.
Het maakt niet uit met welke GoBe je begint, je altijd nog wisselen van kop. Dat is nog eens gebruiksvriendelijk!

Het gebruik:
De GoBe is schakelbaar in 5 standen: 100%, 50%, 25%, SOS en extended. Dit levert een brandduur op van minimaal 90-130 minuten op vol vermogen tot wel 36 uur in de extended stand op een enkele opgeladen accu.
Tijdens het duiken geeft een LED bij de geïntegreerde aan/uit knop de batterij spanning aan door middel van de kleur. Dit loopt af van groen, langs oranje naar rood. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan dat je lamp er in eens mee ophoud. Dat is nog eens slim bekeken!

Light en Motion staat op de duikbeurs Duikvaker in Hal 1 stand 180. Kom langs en maak kennis met de meest bijzondere duiklamp van 2014!

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Afbeelding

Ontmoet Scubapro op Duikvaker!

30 januari 2024

SCUBAPRO heeft deelgenomen aan alle grote shows over de hele wereld en kijkt er enorm naar uit om duikers te ontmoeten op de Nederlandse DUIKVAKER Show! SCUBAPRO is het meest iconische merk duikmaterialen ter wereld – gemaakt door en voor duikers met passie voor wat zich onder water bevindt.  SCUBAPRO, dat in 1963 werd opgericht door…

Lees verder
OC lockcolor

Oceanic: Iconisch Duikmerk in Europa

27 januari 2024

Wellicht heb je het afgelopen jaar al steeds vaker producten van dit merk voorbij zien komen. Op internet, in de duikbladen of je vaste duikwinkel. Misschien heb je zelfs aan de waterkant gestaan en zoiets gedacht van “wow gaaf product!”, maar welk merk is dat eigenlijk? Dat is eigenlijk best bijzonder, want dit merk bestaat…

Lees verder
Camaro

CAMARO – Fabrikant en Duikpakken specialist uit Oostenrijk

15 januari 2024

Laat je informeren tijdens de DUIKVAKER Op zoek naar het juiste droogpak of toe aan een nieuw natpak, wil je een echt warme cap, maar je weet niet wat de juiste keuze is? Kom dan kijken, passen en kopen bij CAMARO, Hal 1 stand 1E10  Overtuigende kwaliteit met “3 jaar gratis reparatie service”CAMARO is dé…

Lees verder
EMEAMJ Descent Mk Social Watchstore Post

Bekijk de nieuwste Garmin duikcomputers zoals de Descent™ Mk3i op de Duikvakerbeurs

11 januari 2024

Tijdens de Duikvakerbeurs kun je de nieuwste duikcomputers van Garmin bekijken en ervaren. Garmin heeft eind vorig jaar twee nieuwe duikcomputers op de markt gebracht. Een van de nieuwste toevoegingen aan het duikassortiment is de Descent™ Mk3i. Een geavanceerde duikcomputer en smartwatch in één. De Descent™ Mk3i heeft een prachtig helder 1.2” AMOLED-kleurenscherm, een lens…

Lees verder
FOTO

Finclip

3 oktober 2022

Iedereen heeft ooit wel eens moeite gehad om zijn duikvinnen aan te trekken, op een wiebelende boot of op een overbevolkte zodiac. Finclip lost dit probleem op. Finclip is een accessoire dat speciaal is ontworpen om de meest populaire modellen van duikvinnen met uitzonderlijk gemak aan te trekken, zonder te hoeven bukken of je handen…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01