Duikvaker nieuws

GoBe van Light & Motion

Slim! – Uniek! – Degelijk! – Mooi! – Handig! – Gebruiksvriendelijk!
Dat is in 6 woorden wat je kan zeggen over GoBe, de nieuwe lampenlijn van Light & Motion.

Deze lampen zijn een pracht aanvulling naast de bestaande professionele lijn van Light & Motion. Uniek van kwaliteit, goed doordacht in ontwerp, uiterst vriendelijk in gebruik en uiteraard met een hoge licht opbrengst!

Droog houden en opladen:
Het begint al met het opladen van de accu, de lamp blijft gesloten. De lamp wordt van buitenaf opgeladen. Dit kan met behulp van de meegeleverde USB lader, welke je ook in een 220/110V adapter kunt steken. Sterker nog, de meeste auto radio’s hebben ook USB en zo kan je de lamp in de auto, thuis en op reis opladen. Dat is slim bekeken!

Échte Lumen:
De GoBe is er in een 500 en een 700 lumen versie. De lichtopbrengst van deze lamp is dan ook werkelijk 500 of 700 lumen gegarandeerd voor de gehele brandduur van de lamp. Ook als de LED warm wordt of de accu spanning afneemt!
Dat maakt de GoBe uniek in zijn soort, omdat zo goed als de meeste bestaande lampen “beweren” hoge lumen te hebben. In het testlaboratorium van Light & Motion vallen ze stuk voor stuk door de mand. Bij gebruik stort al heel snel het vermogen in van de lamp en wordt de beloofde licht opbrengst bij lange na nooit gehaald. Bij Light & Motion krijg je wat je beloofd wordt en wel voor de gehele brandduur! En dat is écht uniek!

De familie GoBe:
De GoBe is er in een zwarte uitvoering met een 3,0 Ah accu en een witte uitvoering met een 2,2, Ah accu. Vervolgens kan de gebruiker zelf de keuze maken uit één van de 6 verschillende koppen. De koppen van de GoBe zijn namelijk verwisselbaar.
Standaard wordt de GoBe (3,0Ah) 700 geleverd met een 60graden WIDE of een 20 graden SPOT kop. De GoBe (2,2 Ah) 500 wordt standaard geleverd met een 20 graden SPOT kop.
De keuze is verder aan de gebruiker. Zo is er voor de specialist een smalle Spot de SEARCH met een hoek van slechts 8 graden. Voor de fotograaf een roodbrandende FOCUS. Voor de expert of gewoon voor omdat het leuk is de NIGHTSEA black light uitvoering.
Het maakt niet uit met welke GoBe je begint, je altijd nog wisselen van kop. Dat is nog eens gebruiksvriendelijk!

Het gebruik:
De GoBe is schakelbaar in 5 standen: 100%, 50%, 25%, SOS en extended. Dit levert een brandduur op van minimaal 90-130 minuten op vol vermogen tot wel 36 uur in de extended stand op een enkele opgeladen accu.
Tijdens het duiken geeft een LED bij de geïntegreerde aan/uit knop de batterij spanning aan door middel van de kleur. Dit loopt af van groen, langs oranje naar rood. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan dat je lamp er in eens mee ophoud. Dat is nog eens slim bekeken!

Light en Motion staat op de duikbeurs Duikvaker in Hal 1 stand 180. Kom langs en maak kennis met de meest bijzondere duiklamp van 2014!

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Cebu Cordova Bridge Esquire

Brug Cordova maakt Filipijnen beter bereikbaar

16 mei 2022

Sneller reizen van het vliegveld naar je favoriete duikresort Begin deze maand is de nieuwe brug van Cordova (Mactan) naar het zuiden van Cebu City geopend voor publiek. Dit is goed nieuws voor alle duikliefhebbers die naar een mooi resort op Bohol willen reizen. Kies je voor Amun Ini of één van de Magic Resorts? Je…

Lees verder

De Noordzee: een zee vol veranderingen

31 maart 2022

Presentatie door: Renate Olie, marien ecoloog bij Stichting De Noordzee. Houdt zich voornamelijk bezig met windenergie op zee en de gevolgen hiervan voor de natuur. Tevens fanatiek wrakduikster. Het lijkt zo’n eindeloze grote open ruimte, maar schijn bedriegt. Onze Noordzee is één van de drukste zeeën ter wereld. Scheepvaart, visserij, defensie, recreatie, zandwinning, windmolens, olie- en…

Lees verder
TG WeeFine WFL en INONTough Ron Offermans

De 5 populairste uitbreidingen voor de Olympus Tough

30 maart 2022

Heb jij een Olympus Tough om onder water foto’s mee te maken? Dan ben je zeker niet de enige! De camera is ontzettend populair voor onderwaterfotografie. Lekker compact, geweldige macrostand en waterdicht van zichzelf. De Olympus Tough heeft zoveel te bieden! Onderwaterhuis.NL zet de 5 meest populaire uitbreidingen voor je op een rijtje. 1. Een groothoeklens…

Lees verder
Mijn duikvakantie duikvaker vierkant

Vakantiemodus aan bij Mijn Duikvakantie

28 maart 2022

Tromgeroffel…… Nieuw op Duikvaker is de stand van Mijn Duikvakantie, de community voor vakanties met duiken en snorkelen. Tessa vertelt je graag in haar presentaties waarom Kaapverdië zo fantastisch is en wat de baai van Abu Dabbab in Egypte zo bijzonder maakt. Het kan trouwens ook een andere bestemming zijn waarover je reisinspiratie wilt ontvangen.…

Lees verder
Scuba reparatie & service

Scuba Reparatie & Service 

25 maart 2022

Hét nieuwe adres voor onderhoud aan je duikmaterialen Scuba-Academie en Dive Supplies Holland slaan de handen ineen. Met trots presenteren zij Scuba Reparatie & Service.  Combineer de ruim 50 jaar ervaring in de duikwereld die Cees den Toom en Jan Grootaert samen hebben, en je hebt Scuba Reparatie & Service. Onder deze nieuwe naam werken Scuba-Academie…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

4 februari 2023 van 10.00 - 18.00 uur

5 februari 2023 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • 030 6666358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01