Duikvaker nieuws

GoBe van Light & Motion

Slim! – Uniek! – Degelijk! – Mooi! – Handig! – Gebruiksvriendelijk!
Dat is in 6 woorden wat je kan zeggen over GoBe, de nieuwe lampenlijn van Light & Motion.

Deze lampen zijn een pracht aanvulling naast de bestaande professionele lijn van Light & Motion. Uniek van kwaliteit, goed doordacht in ontwerp, uiterst vriendelijk in gebruik en uiteraard met een hoge licht opbrengst!

Droog houden en opladen:
Het begint al met het opladen van de accu, de lamp blijft gesloten. De lamp wordt van buitenaf opgeladen. Dit kan met behulp van de meegeleverde USB lader, welke je ook in een 220/110V adapter kunt steken. Sterker nog, de meeste auto radio’s hebben ook USB en zo kan je de lamp in de auto, thuis en op reis opladen. Dat is slim bekeken!

Échte Lumen:
De GoBe is er in een 500 en een 700 lumen versie. De lichtopbrengst van deze lamp is dan ook werkelijk 500 of 700 lumen gegarandeerd voor de gehele brandduur van de lamp. Ook als de LED warm wordt of de accu spanning afneemt!
Dat maakt de GoBe uniek in zijn soort, omdat zo goed als de meeste bestaande lampen “beweren” hoge lumen te hebben. In het testlaboratorium van Light & Motion vallen ze stuk voor stuk door de mand. Bij gebruik stort al heel snel het vermogen in van de lamp en wordt de beloofde licht opbrengst bij lange na nooit gehaald. Bij Light & Motion krijg je wat je beloofd wordt en wel voor de gehele brandduur! En dat is écht uniek!

De familie GoBe:
De GoBe is er in een zwarte uitvoering met een 3,0 Ah accu en een witte uitvoering met een 2,2, Ah accu. Vervolgens kan de gebruiker zelf de keuze maken uit één van de 6 verschillende koppen. De koppen van de GoBe zijn namelijk verwisselbaar.
Standaard wordt de GoBe (3,0Ah) 700 geleverd met een 60graden WIDE of een 20 graden SPOT kop. De GoBe (2,2 Ah) 500 wordt standaard geleverd met een 20 graden SPOT kop.
De keuze is verder aan de gebruiker. Zo is er voor de specialist een smalle Spot de SEARCH met een hoek van slechts 8 graden. Voor de fotograaf een roodbrandende FOCUS. Voor de expert of gewoon voor omdat het leuk is de NIGHTSEA black light uitvoering.
Het maakt niet uit met welke GoBe je begint, je altijd nog wisselen van kop. Dat is nog eens gebruiksvriendelijk!

Het gebruik:
De GoBe is schakelbaar in 5 standen: 100%, 50%, 25%, SOS en extended. Dit levert een brandduur op van minimaal 90-130 minuten op vol vermogen tot wel 36 uur in de extended stand op een enkele opgeladen accu.
Tijdens het duiken geeft een LED bij de geïntegreerde aan/uit knop de batterij spanning aan door middel van de kleur. Dit loopt af van groen, langs oranje naar rood. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan dat je lamp er in eens mee ophoud. Dat is nog eens slim bekeken!

Light en Motion staat op de duikbeurs Duikvaker in Hal 1 stand 180. Kom langs en maak kennis met de meest bijzondere duiklamp van 2014!

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

EEZYCUT Arthur Establie

Veiligheidstools voor onder water

19 november 2022

EEZYCUT is hét merk voor veiligheidstools die in veel disciplines gebuikt worden. Duiken, klimmen, parachutespringen, bergbeklimmen, eerste hulp… Voor al deze activiteiten is een snijgereedschap nodig om uit lastige situaties te komen of om een ​​buddy/teamgenoot te helpen: Eezycut heeft aan deze vraag voldaan! De Eezycut, dat dankzij het beschermende zakje op een schouderriem of…

Lees verder
Diepsluis

Film: De Bergsediepsluis

17 november 2022

Mensen lopen of fietsen vaak voorbij de instap voor duikers bij Bergsediepsluis. En als René van der Laan dan toevallig uit het water kwam met zijn camera, werd hem vaak de vraag gesteld of hij wel wat kon zien onder water, laat staan filmen. Het is toch donker daar en grauw? Daarom besloot hij een film…

Lees verder
BIGBLUE Suahuatica

Bigblue duiklampen

16 november 2022

BIGBLUE is één van de bekendste merken onderwaterlampen van de 21e eeuw. Het merk BigBlue Dive Lights heeft zich in korte tijd weten te onderscheiden dankzij 3 kernwoorden: diversiteit, kwaliteit en toegankelijkheid. Van de kleine lamp van 250 lumen tot de fotolamp van 65.000 lumen, Bigblue voldoet aan de behoeften van zowel beginnende als creatieve…

Lees verder
Reef Manta Ray Mobula alfredi Hanifaru Bay Baa Atoll Maldives © Guy Stevens Manta Trust

Presentatie:  Manta rays: the secret life of the gentle giants of our oceans

15 november 2022

 Manta rays and without doubt one of the most charismatic creatures of our oceans and the dream encounter of every diver! The life of these animals though has only been studied since a couple of decades and much is still to learn about the biology of these giants. Through this presentation the audience will be…

Lees verder
LEFEET

’s werelds kleinste en krachtigste onderwaterscooter

14 november 2022

LEFEET is het bedrijf achter ’s werelds kleinste en krachtigste onderwaterscooter. Elk product is gebaseerd op geavanceerde technologie en een uniek ontwerp om de gebruikerservaring te verrijken: de Lefeet S1 en S1 Pro scooters zijn een kans om nieuwe sensaties onder water te beleven en duiken op een andere manier te herontdekken. Er kunnen verschillende…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

4 februari 2023 van 10.00 - 18.00 uur

5 februari 2023 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • 030 6666358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01