Sponsor Packages - Duidelijk in beeld

Redactionele vermelding

Dat is een goed begin! Nadat we de aanmelding hebben ontvangen, plaatsen we een artikel op de website en in de nieuwsbrief. Ook via social media proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken.

1 item €0

Logo op homepage, informatie- en nieuwspagina's

Duikvaker.nl is de pagina waar bezoekers informatie verzamelen over de beurs. Wij plaatsen je logo op diverse pagina's. Met link naar de website en vermelding van standlocatie. Altijd zichtbaar, zonder logo rotaties.

Logo €150

Film op narrowcasting screens

Verspreid op de beursvloer staan 8 informatieschermen. Op dit scherm wordt je productfilm vertoond in HD kwaliteit. De film wordt minimaal 6x per uur afgespeeld. Let op: de film mag maximaal 2 minuten duren.

Per film €250

Logo op narrowcasting screens

Verspreid op de beursvloer staan op diverse strategische locaties in totaal 8 informatieschermen. Op deze schermen wordt je logo vertoond. Het logo komt ieder uur met grote regelmaat in beeld.

Per logo €250

Goede branding zorgt voor een nog groter succes op Duikvaker

Reserveer vandaag nu nog je sponsor package in kom duidelijk in beeld op Duikvaker.

Display in de entreehal

In de hal waar iedereen binnenkomt (en weer weg gaat) plaatsen we displays van 5 meter breed x 2.50 meter hoog. Deze displays staan onder andere naast de toegangscontrole en de kaartverkoop. Je bedrijf komt gegarandeerd in the picture.

Per wand €1250

Banner op de gevel van het beursgebouw

Op de gevel van Expo Houten is ruimte voor 4 banners van 3,5 meter x 3,5 meter. De banners zijn duidelijk te zien vanaf de parkeerplaatsen. Bovendien passeren ruim 40.000 auto's per dag Expo Houten via de A27. Je bedrijf komt duidelijk in beeld bij een groot aantal mensen!

Per banner €1250

Reserveer een stand op de plattegrond

Kies je standnummer en reserveer online.

Logo op de plattegrond

Wie staat waar? De plattegrond geeft daar antwoord op. Daarom verspreiden we deze overal waar we kunnen. In het beursmagazine, via onze website, via social media etc. 

Per logo €150

ticket

Hier komt de advertentie

Hier komen de logo's

Ticketsponsor

De meeste toegansbewijzen worden online besteld. Iedere bezoeker krijgt een digitaal ticket. Plaats je advertentie of je logo op het ticket.

Per logo €150

Advertentie in het Beursmagazine

Plaats een hele of halve pagina advertentie in het beursmagazine. Iedere beursbezoeker krijgt bij binnenkomst een beursmagazine mee. In het magazine staan artikelen, interviews met exposanten, de beursplattegrond en het programma.

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01