Divers 2024 program

Underwater photography - wide angle

René Weterings
Groothoek Duikvaker Thematafel

Sunday

15:00

Theme table 1

This is what you can expect

inspiration, information and interaction – that's what the theme table at the DuikeninBeeld stand is all about.
Vind je groothoekfoto’s ook zo mooi? Maar vind je het best lastig om ze zelf te maken? René Weterings geeft je handige tips. Schuif aan, praat mee en stel vragen!

Vijfvoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie René Weterings deelt zijn kennis graag met jou! Met zijn tips til jij je onderwaterfoto’s naar een nog hoger niveau! Aan de Thematafel gaat hij het hebben over het maken van aantrekkelijke ‘groothoekfoto’s’ onder water.

Volgens René is groothoekfotografie bij uitstek geschikt om in beeld te brengen hoe mooi het onderwaterleven kan zijn. Zeg nou zelf, wie geniet er nou niet van een prachtige, kleurrijke foto van bijvoorbeeld een mooi koraalrif, de Zeeuwse mosselhangcultuur, een snoek of een walvishaai?

Groothoekfotografie omvat een aantal belangrijke factoren die een foto tot een knaller kunnen maken. Maar hoe pak je dat aan? Waar kun je op letten? Wat is de aanpak van René?

Schuif aan en praat mee over hoe je mooie groothoekfoto’s kunt maken in Nederland óf op die mooie reisbestemming. René zal ook enkele foto’s van verschillende deelnemers bespreken. Neem gerust een foto mee op USB-stick!

Misschien maak je zelf al mooie groothoekfoto’s of kun je handige tips gebruiken? Je bent bij deze uitgenodigd om aan te schuiven en mee te praten!

Read the interview

Share this message

René Weterings

Information Duikvaker 2023

Opening hours

February 1, 2025 from 10am - 6pm

February 2, 2025 from 10am - 5pm

Location
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker is organized by The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • Chamber of Commerce: Utrecht 30122269 • VAT: 803128046B01