Divers 2024 program

How do I choose a dry suit?

Joep Mol
Droogpak Duikvaker Thematafel

Sunday

13:30

Theme table 2

This is what you can expect

Inspiration, information and interaction – that's what it's all about at the Theme Table at the DuikeninBeeld stand.
Denk jij er wel eens over om droog te gaan duiken? Maar vraag je je af waar je allemaal rekening mee wilt of zelfs moet houden? Joep Mol neemt je mee en vertelt je over de voor- en nadelen zodat jij straks weet wat je kiest.

Ben jij van plan droog te gaan duiken, maar zie je door de droogpakken het water niet meer? Dat snappen wij heel goed. Alleen al in het Droogpakoverzicht vind je legio pakken. Heel handig als startpunt, maar belangrijk is wel dat je weet wat voor duiken je (ook in de toekomst) gaat maken en ook wat jij belangrijk vindt.

Ga je voor trimaliminaat, of toch liever neopreen? Wil je een metalen rits of een kunststof rits? Neoprenen seals of latex? Misschien in de toekomst ook droge handschoenen? Hoe zit het met onderkleding? En zo kunnen we nog wel tig vragen bedenken. Maar om een keuze te maken moet je natuurlijk wel weten wat de voor- en nadelen zijn.

Droogpakexpert Joep Mol geeft aan de Thematafel antwoord op al dit soort vragen. Met maar een doel… dat jij een droogpak kiest dat past bij jou en de duiken die je wilt maken. Schuif aan, stel je vragen, luister naar de tips en ga daarna eens op Duikvaker bij de verschillende stands rondkijken.

Read the interview

Share this message

Joep Mol

Information Duikvaker 2023

Opening hours

February 1, 2025 from 10am - 6pm

February 2, 2025 from 10am - 5pm

Location
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker is organized by The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • Chamber of Commerce: Utrecht 30122269 • VAT: 803128046B01