Dynamicnord, gevestigd in Duitsland, is een bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van duurzame, innovatieve en functionele duikuitrusting. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Bruckmühl, en ze hebben ook een showroom in Palamós, Spanje. Het bedrijf is relatief nieuw in de industrie, met een introductie op de BOOT 2023-beurs, waar het zijn producten voor het eerst presenteerde.

Dynamicnord onderscheidt zich door een sterke focus op duurzaamheid, met inspanningen om de milieu-impact van hun productieprocessen en de levenscyclus van producten te minimaliseren. Ze maken gebruik van gerecyclede materialen en andere milieuvriendelijke componenten, zoals kalksteen-neopreen en carbon black uit gerecyclede banden, wat helpt om zowel energieverbruik als CO2-uitstoot te verminderen. Hun productaanbod omvat wetsuits, droogpakken, rashguards, maskers, snorkels, ademautomaten, trimvesten en diverse accessoires.

Het bedrijf heeft positieve recensies ontvangen voor hun producten en diensten, met een perfecte beoordeling op Trusted Shops, waarbij klanten tevredenheid uiten over de kwaliteit van de producten, de snelle levering en de klantenservice. Dynamicnord is gecertificeerd door Trusted Shops, wat aangeeft dat ze voldoen aan de kwaliteitscriteria van betrouwbare online retailers, waaronder geverifieerde identiteit, versleutelde gegevensoverdracht, en een duidelijk bestelproces.

Het team van Dynamicnord bestaat uit ervaren duikers, wat bijdraagt aan hun vermogen om producten te ontwerpen die nauw aansluiten bij de behoeften van duikers. De oprichter, Martin Kusche, en zijn internationale team zetten zich in om kwaliteitsproducten te leveren die zowel innovatief als functioneel zijn, met een designfilosofie die duurzaamheid, betrouwbaarheid en functionaliteit benadrukt.