Laat via DuikeninBeeld weten dat je op Duikvaker bent!

Duikvaker is hét event van het jaar, ook voor jouw bedrijf. Waar ontmoet je in één weekend zo veel (potentiële) klanten? Maar hoe vinden ze je op het grootste duikevent van het jaar?

Via DuikeninBeeld natuurlijk! 

Laat bezoekers al in januari via DuikeninBeeld weten dat je op 31 januari en 1 en 2 februari op Duikvaker bent! Hoe?

·         Plaats een Duikvaker-nieuwsitem van 150-200 woorden met foto én een link naar je website. Waarom mogen bezoekers je niet missen? Welke (nieuwe) producten presenteer je of aan welke nieuwe bestemming kunnen duikers proeven? Heb je een speciale (win)actie? 

·          In de week voorafgaand aan de beurs word je opgenomen in onze speciale Duikvaker-route, die wij op DuikeninBeeld publiceren en meenemen in onze e-nieuwsbrief.

Een groot bereik is gegarandeerd!

Kosten? Slechts 99 euro ex btw all-in. 
En dat is dan ook inclusief exposure in de sociale media en op onze speciale Duikvaker-pagina.

  • Nieuwsitem op DuikeninBeeld
  • Vermelding in speciale Duikvaker-sectie op DuikeninBeeld
  • Doorplaatsing op Facebook en Twitter
  • Vermelding in Duikvaker-route


Hoe regel je het?
Je laat ons via redactie@duikeninbeeld.tv weten dat je meedoet, en geeft aan rond welke datum je het nieuwsitem het liefst op DuikeninBeeld wilt publiceren. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt want om elke exposant voldoende aandacht te geven spreiden we de berichten over de maand januari.
Uiterlijk 5 januari stuur je ons de tekst, foto (1200*800px – geen tekst in de foto) en URL. Graag kant-en-klaar en in het Nederlands. 

Help!
Wil je een pakkende tekst laten schrijven, redigeren of vertalen, dat kan ook (tegen een kleine meerprijs). Neem daarvoor tijdig contact met ons op.
Natuurlijk hebben we het hele jaar door veel meer mogelijkheden voor exposure – van eenmalige plaatsingen tot volledige mediapakketten op maat. Interesse? Bel of mail ons, we denken graag met je mee.

Succes met de voorbereidingen!