Wat is Duikvaker?

Duikvaker is hét evenement voor duikliefhebbers in Nederland en België. Deze jaarlijkse beurs brengt duikers, snorkelaars en liefhebbers van de onderwaterwereld samen om hun passie te delen en de nieuwste producten en trends op het gebied van duiken te ontdekken. Duikvaker is dé plek waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw volgende duikavontuur!

foto Shamar

Waar en wanneer vindt Duikvaker plaats?

Duikvaker wordt georganiseerd op 3 en 4 februari 2024 en vindt plaats in Expo Houten. Houd de officiële website van de leukste duikbeurs in de gaten voor de meest actuele informatie.

Standfoto Duikvaker ABC Travel

Ticketprijzen en verkoop

Tickets voor de beurs kunnen online worden gekocht via deze website. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Hoogtepunten van Duikvaker

Duikvaker biedt een breed scala aan activiteiten, presentaties en exposanten om uit te kiezen. Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten tijdens het evenement:

Beurs suex

Duikuitrusting en accessoires

Op de beurs vind je de nieuwste duikuitrusting en accessoires van toonaangevende merken. Of je nu op zoek bent naar een nieuw duikpak, een ademautomaat, een duikcomputer of andere duikbenodigdheden, je vindt het hier allemaal.

Foto beurs TTM

Opleidingen en cursussen

Duikvaker is een uitstekende plek om informatie te krijgen over de verschillende duikopleidingen en cursussen die beschikbaar zijn. Je kunt je inschrijven voor een duikcursus, meer te weten komen over specialty cursussen, of gewoon advies inwinnen bij ervaren duikers en instructeurs.

Foto beurs Wannadive

Duikreizen en -bestemmingen

De beurs biedt ook een breed scala aan duikreizen en bestemmingen. Ontdek nieuwe duiklocaties en plan je volgende duikvakantie met behulp van de expertise van reisorganisaties en duikresorts. Bezoek de website van Diving World, Diving Holidays of Dive and travel om alvast in de stemming te komen.

background Duikvaker

Lezingen en workshops

Duikvaker organiseert een groot aantal lezingen en workshops waar je kennis kunt opdoen over verschillende duikgerelateerde onderwerpen. Deze sessies worden geleid door experts en professionals uit de duikwereld en behandelen uiteenlopende thema's zoals duikveiligheid, onderwaterfotografie en het behoud van het onderwatermilieu.

Foto beurs

Fotografie en videografie

Voor liefhebbers van onderwaterfotografie en -videografie is Duikvaker een waar paradijs. Je vindt er de nieuwste camera's, lenzen, onderwaterbehuizingen en accessoires. Daarnaast zijn er workshops en presentaties over het maken van de beste onderwaterfoto's en -video's.

Waarom je Duikvaker niet mag missen?

Duikvaker is een evenement dat je als duikliefhebber niet wilt missen, en hier zijn enkele redenen waarom:

AB Dive Car

Netwerken met andere duikers

De duikbeurs is een perfecte gelegenheid om andere duikers te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en nieuwe duikvrienden te maken. Je kunt je aansluiten bij duikclubs, deelnemen aan duikreizen en samen met andere enthousiaste duikers genieten van de prachtige onderwaterwereld.

Duikvaker

Ontmoet professionals en experts

Op de beurs krijg je de kans om professionals en experts uit de duikindustrie te ontmoeten. Stel je vragen, leer van hun ervaringen en doe inspiratie op voor je eigen duikavonturen.

Tips voor een geslaagde Duikvaker

Om het meeste uit je bezoek aan Duikvaker te halen, zijn hier enkele tips:

Team

Doe mee aan exclusieve evenementen

Duikvaker biedt exclusieve evenementen zoals workshops, lezingen en demonstraties waar je als bezoeker aan kunt deelnemen. Deze evenementen zijn niet alleen informatief, maar ook leuk en interactief.

kJy uKg

Plan je bezoek vooraf

Het programma van Duikvaker is vaak erg uitgebreid, dus het is verstandig om vooraf te bekijken welke presentaties, workshops en exposanten je wilt bezoeken. Maak een planning en zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt om alles te zien wat je interesseert.

FAQs

  1. Is Duikvaker geschikt voor beginners? Ja, de beurs is geschikt voor zowel beginners als ervaren duikers. Het evenement biedt informatie en activiteiten die interessant zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in duiken en de onderwaterwereld.

  2. Kan ik ter plekke duikuitrusting kopen? Ja, op de beurs zijn er verschillende exposanten die duikuitrusting en accessoires verkopen. Je kunt er de nieuwste producten bekijken en aanschaffen.

  3. Is er parkeergelegenheid bij de Expo Houten? Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij de Expo Houten. Houd er wel rekening mee dat het op drukke dagen iets langer kan duren om een parkeerplaats te vinden.

  4. Kan ik mijn duikbrevet halen tijdens de beurs? Hoewel je niet direct je duikbrevet kunt halen tijdens de beurs, biedt het evenement wel de mogelijkheid om je in te schrijven voor duikcursussen en meer te weten te komen over het behalen van je duikbrevet.

  5. Zijn er eet- en drinkgelegenheden op Duikvaker? Ja, op de beurs zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.