Duikvaker Nieuws

Duikvaker 2021 gaat door!

duikvaker

Een veelgestelde vraag in deze tijd… gaat Duikvaker 2021 door? Ja! In het eerste weekend van februari (vrijdag 5 tot en met zondag 7 februari) markeert hét duikevent voor de duiker en snorkelaar alweer voor de 29ste keer de start van het duikjaar. Maar wél in een aangepaste vorm.

Drie volle dagen

Duikvaker duurt dit jaar niet twee, maar liefst drie dagen. Op die manier kan de organisatie bezoekers en standhouders veiligheid bieden en binnen de normen van het RIVM een geweldig duikevent neerzetten. De gangpaden met eenrichtingsverkeer zullen breder zijn, op de stands zelf zal meer ruimte zijn en de bezoeker bepaalt vooraf op welk dagdeel hij wil Duikvaker wilt bezoeken. Zo wordt grote drukte voorkomen!

En dat heeft zo zijn voordelen. De standhouders hebben alle tijd om geïnteresseerden informatie te geven, te inspireren en producten en bestemmingen te laten zien en alle vragen te beantwoorden. In de theaters en congresruimten kan de bezoeker op de 1,5 meter afstand presentaties, forumdiscussies en seminars bijwonen die op locatie én virtueel vanuit alle hoeken van de wereld worden verzorgd. 

Digitaal beursplein

Een stand, een beeldscherm, maar niemand te bekennen? Dat lijkt zo! Want met één druk op de knop maakt de bezoeker verbinding met een resort. Het kan immers zijn dat er ook in februari nog reisbeperkingen gelden en sommige standhouders niet fysiek aanwezig kunnen – zij zullen vanuit hun eigen land het gesprek met de bezoekers aan de beurs aangaan. Hoe leuk en gemakkelijk is dat? 

Digitaal beursbezoek

Ook voor bezoekers die niet naar Expo Houten kunnen komen, bestaat de mogelijkheid om met een speciaal ticket het duikevent virtueel te bezoeken, in gesprek te gaan met standhouders en te genieten van het entertainment op Duikvaker – allemaal vanaf desktop, tablet of smartphone. Niemand hoeft iets van Duikvaker te missen! 

Vroege start

Wachten tot februari? Nee! Vanaf december worden bezoekers online opgewarmd voor Duikvaker. Zij worden alvast in de stemming gebracht via podcasts, pitches van exposanten, DiveXperience-events, enzovoort. 

Mis het niet!

Zet Duikvaker van 5 tot en met 7 februari op de kalender. Want hoe leuk is het voor duikers, snorkelaars en freedivers om plannen te maken en inspiratie op te doen voor de reizen die zij willen maken, om een kijkje te nemen bij alle nieuwe producten die duiken nog leuker en veiliger zullen maken, om hun duikervaring nog completer te maken met gespecialiseerde duikopleidingen of om onder te duiken in de wereld van avontuurlijke duikers en fascinerend leven? 

Duikvaker 2021 vindt plaats in Expo Houten aan de Meidoornkade 24 in Houten. Tickets voor dagdelen (ochtend of middag) kunnen vanaf 1 december 2020 besteld worden en zullen uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar zijn.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

duikvaker

Duikvaker 2021 gaat door!

28 augustus 2020

Een veelgestelde vraag in deze tijd… gaat Duikvaker 2021 door? Ja! In het eerste weekend van februari (vrijdag 5 tot en met zondag 7 februari) markeert hét duikevent voor de duiker en snorkelaar alweer voor de 29ste keer de start van het duikjaar. Maar wél in een aangepaste vorm. Drie volle dagen Duikvaker duurt dit jaar…

Lees verder

BARE Online Special – Did you know…?

10 juni 2020

Save the date! Op woensdag 24 juni schakel je gratis in bij de BARE Online Special op Facebook of YouTube en krijg je een kijkje in de wereld van de BARE duikkleding. Je hebt duikkleding én je hebt BARE duikkleding! Het merk BARE is gestoeld op drie principes: pasvorm, vakmanschap en innovatie.Op woensdag 24 juni 2020…

Lees verder

Waarom je Duikvaker niet mag missen

27 januari 2020

Aanstaande vrijdag begint het Duikvaker-weekend. Kom jij naar het event voor elke liefhebber van duiken en snorkelen? Wij vroegen organisator Patrick van Brienen waarom je het niet mag missen!  Wat is je volgende bestemming ? Vraag het de mensen zelf!Duikvaker is de plaats waar je iedereen bij elkaar treft en dus waar je al je…

Lees verder

Begin het duikjaar goed bij Scuba-Academie op Duikvaker

27 januari 2020

Wat zijn jouw duikplannen voor 2020? Opleidingen, een nieuwe duikuitrusting of misschien het liefst allebei? Scuba-Academie, PADI en Scubapro helpen je op weg met een unieke en exclusieve aanbieding. –       2 PADI duikopleidingen–       2 PADI specialty’s–       Een complete Scubapro duikuitrusting–       Gratis jaarlidmaatschap duikteam Scuba-Academie (incl. bootduiken)–       30% aanbetaling–       Restant gefinancierd in 12 maanden en 0% rente–       Naar keuze een FUN of PRO…

Lees verder

Stem en win!

27 januari 2020

We hebben je nodig! Want jij bepaalt samen met de andere bezoekers van Duikvaker welke foto’s op 1 en 2 februari in de foto-expo bij DuikeninBeeld hangen. En je stem kan zomaar een Cressi Lumia lamp waard zijn!  De Dynamische fotowedstrijd en -expo vind je op de stand van DuikeninBeeld. Wanneer Duikvaker van start gaat,…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

5 februari 2021 van 10.00 - 18.00 uur

6 februari 2021 van 10.00 - 18.00 uur

7 februari 2021 van 10.00 - 18.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten