Duikvaker nieuws

Duikreis naar Dahab, de leukste badplaats van Egypte

René Weterings Duikstek The Islands in Dahab

Wat maakt een duikvakantie in Dahab zo speciaal? De mensen van Sea More Travel kunnen je daar alles over vertellen want de reisorganisatie verzorgt al sinds 2005 duikvakanties naar deze Egyptische badplaats. Bovendien wonen de eigenaren zelf al vele jaren in dit charmante Bedoeïenenplaatsje aan de Golf van Aqaba.

Waarom Dahab anders is

Het kleinschalige karakter, de relaxte sfeer en het gemoedelijke contact met de lokale bevolking zijn een paar elementen die ervoor zorgen dat je duikvakantie in Dahab anders is dan in andere duikbestemmingen aan de Rode Zee. Voeg daarbij de prachtige onderwaterwereld, het ontspannen duiken vanaf de kant, de aangename watertemperatuur en het goede zicht en je hebt de beste voorwaarden voor een onvergetelijke duikvakantie.

Bovendien is Dahab gemakkelijk te bereiken vanuit Nederland of België op slechts vijf uur vliegafstand en zijn er meerdere directe vluchten beschikbaar naar Sharm el Sheikh.

Duikreis Onderwaterfotografie

Liefhebbers van onderwaterfotografie opgelet! Na een succesvolle Duikreis Onderwaterfotografie afgelopen oktober wordt deze reis in 2023 herhaald. Opnieuw onder leiding van René Weterings, inmiddels vijfvoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie. De Duikreis Onderwaterfotografie 2023 vindt plaats van 8 – 15 oktober in het gezellige en kleinschalige duikershotel The Bridge met duikcentrum Liquid Adventures. Lijkt het je leuk om een week lang met een groep gelijkgestemden bezig te zijn met onderwaterfotografie? Kom dan langs tijdens de Duikvaker voor meer informatie en al je vragen.

Hal 2 – # 117

We zien je graag tijdens Duikvaker in onze stand. Behalve de mensen van Sea More Travel en de eigenaar van hotel The Bridge in Dahab zal ook een aantal van onze gasten aanwezig zijn. Zij vertellen je uit eigen ervaring wat Dahab voor hen betekent, wat het zo leuk maakt en waarom zij er steeds weer terugkomen.

De stand van Sea More Travel is te vinden in Hal 2 – nummer 117.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

René Weterings Duikstek The Islands in Dahab

Duikreis naar Dahab, de leukste badplaats van Egypte

30 december 2022

Wat maakt een duikvakantie in Dahab zo speciaal? De mensen van Sea More Travel kunnen je daar alles over vertellen want de reisorganisatie verzorgt al sinds 2005 duikvakanties naar deze Egyptische badplaats. Bovendien wonen de eigenaren zelf al vele jaren in dit charmante Bedoeïenenplaatsje aan de Golf van Aqaba. Waarom Dahab anders is Het kleinschalige karakter, de…

Lees verder
Research

Open Ocean Field Station heropent na drukste seizoen ooit

23 december 2022

Na het drukste seizoen ooit in het bekroonde Roots Red Sea resort zal de laatste faciliteit, het Open Ocean Field Station op het terrein, vanaf 1 maart 23 volledig heropenen en operationeel zijn. Open Ocean Field Station biedt een scala aan faciliteiten en diensten voor onderzoekers, universiteiten, scholengroepen en iedereen met interesse in het zeeën-…

Lees verder

Sea More Travel | 2005 – 2020

19 januari 2020

Past kleinschalig en authentiek meer bij jou dan all-inclusive? Dan is Dahab aan de Rode Zee dé vakantiebestemming voor jou. Het gastvrije Bedoeïenendorp is een geliefd vakantieoord dat ondanks het toerisme altijd haar eigen authenticiteit en ongedwongen, aangename atmosfeer heeft behouden. Duiken in Dahab betekent ontspannen duiken op een van de mooiste koraalriffen ter wereld.…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2024 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01