Duikvaker nieuws

DUIKERSGIDS 10 ter perse

Signature_DG10

De DUIKERSGIDS bestaat tien jaar! Dit jubileum vieren we met een overvloed aan nieuwe stekken. Wat hebben onze duikpioniers voor het komende seizoen ontdekt?
Een nieuwe stek in Drenthe, een nieuwe stek in Limburg met zalmen en meervallen en een uitstekende service, twee nieuwe kantduiklocaties voor technische duikers, duiken in een vervallen haven, duiken in visrijke paaigebieden, een ongedachte bootduiklocatie, een stek in België die niet iedereen kent, weer twee Duitse stekken vlak over de grens en nog veel meer. Ook de Casteleynsplas staat weer in de gids. Het duiken wordt daar nu bij wet gedoogd.
Verder weer een paar mooie locaties in Malta en een selectie van uitdagende duikstekken in Bonaire.

Sinds de start in 2004 heeft de DUIKERSGIDS zich ontwikkeld tot een handige veldgids met bijbehorende app. De gids als seizoenadvies met toplocaties en nieuw ontdekte stekken en de app als actuele tool voor realtime duikplaatsinformatie en meer.
Er staan inmiddels honderden duikstekken in de app, maandelijks komen er stekken bij. Ook de app zelf staat niet stil. Nieuwe updates met nieuwe functies staan op stapel…!

Verliest de gids hiermee niet aan kracht? Nee…! Dat blijkt uit het groeiend aantal nieuwe abonnees. Bovendien worden alle nieuwe stekken pas een jaar later in de app gepubliceerd. Abonnees van de DUIKERSGIDS worden nog dit jaar beloond met een Premiumversie van de app, waar de nieuwe stekken wel direct in staan.
De DUIKERSGIDS is zoals elk jaar ook dit jaar weer aanwezig op Duikvaker en de Belgische Duiksportbeurs in Antwerpen.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Ringlamp met 67 mm schroefdraad voor op de lenspoort van je onderwaterhuis: ideaal voor macrofotografie en voor video!

5 januari 2017

Met de nieuwe Weefine ring light 67 mm belicht je je macro-opnamen en video’s perfect! Dit product was één van de grootste innovaties op de DEMA duikbeurs in Amerika in november. Je set blijft lekker compact! Wij brengen dit handige product mee naar de Duikvaker! De ringlamp levert 1000 lumen (continu) en is in 4…

Lees verder

Duikersgids 12

3 februari 2016

03-02-2016. Duikersgids 12 is voor het eerst verkrijgbaar op Duikvaker. Alleen abonnees ontvangen hem eerder. Kom dus zeker langs onze stand. De gids bevat dit jaar een record aantal nieuwe duikstekken. De meest opvallende? Een stek met een enorm kunstwrak, duiken tussen meervallen met 10 meter zicht, indoor duiken met 2000 tropische vissen, een nieuwe plas met…

Lees verder

Heel anders en toch ook weer niet!

21 januari 2016

DuikeninBeeld is vernieuwd… heel anders en toch ook weer niet!

Lees verder

Duurzaam blijven duiken?

26 januari 2015

Kunnen we nog lang blijven genieten van de mooiste duikstekken? Hoe kunnen we zorgen dat ook de generaties na ons de kleurrijkste vissen en koralen zien? Op deze en andere vragen over behoud van koraalriffen kunt u bij CoralGardening horen en zien wat er wordt ondernomen om dit te bereiken. CoralGardening won met haar idee…

Lees verder

Magic Island opent zijn tweede resort!

10 december 2014

Op 1 juli 2015 wordt Magic Oceans Dive Resort officieel geopend. Dit tweede Magic resort wordt momenteel gebouwd in Anda. Anda ligt aan de oost kust van Bohol, een prachtig groen eiland waar veel te ontdekken valt, zowel onder als boven water. Kom langs en we laten je zien wat je daar kan verwachten!

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01