Duikvaker nieuws

Scuba Do Dive Center – Duiken op de twee beste bestemmingen, Curaçao en Bonaire!

P

Scuba Do Curaçao is een van de toonaangevende duikscholen op Curaçao met een strategische locatie op Jan Thiel Beach. Als PADI 5-ster duikcentrum bieden ze een breed scala aan duikcursussen, ideaal voor zowel beginners als ervaren duikers.

Wat wordt er aangeboden door Scuba Do?

Introductieduiken

Nog nooit gedoken? Maak je geen zorgen! Met groot genoegen laten ze je kennis maken met de fascinerende onderwaterwereld tijdens een introductieduik.

PADI Open Water cursus

Als je je volledig op je gemak voelt in het water, kun je aan de slag met de PADI Open Water cursus. Ze garanderen je een onvergetelijke ervaring met deze cursus.

Duikmogelijkheden op verschillende locaties

Ook bieden ze kantduiken aan op verschillende locaties op het eiland en werken ze samen met Bluefinn Charters voor bootduiken bij Oostpunt of Klein Curaçao. Voor de avontuurlijke duikers onder ons, organiseren ze ook spannende nachtduiken.

scubado bonaire dive school DJI
scubado bonaire dive school

Persluchtvoorziening

Daarnaast leveren ze ook perslucht aan andere duikscholen op het eiland via ons eigen vulstation.

Scuba Do Dive Center op Bonaire

Onlangs, in 2022, heeft Scuba Do Dive Center een tweede vestiging geopend op Bonaire, ook wel bekend als ‘duikersparadijs’. Bonaire is door de Readers Choice Awards uitgeroepen tot de nummer 1 locatie voor kantduiken in het Caribisch gebied!

PADI 5-ster duikresort

De duikschool op Bonaire is gevestigd in het Chogogo Dive & Beach resort. Ook hier zijn ze een PADI 5-ster duikresort en bieden ze PADI-cursussen aan, variërend van introductieduiken tot de PADI Divemaster opleiding.

Complete pakketten

Scuba Do Dive Center biedt complete pakketten aan voor verblijf, duiken en vervoer in zowel Curaçao als Bonaire. Deze pakketten zijn speciaal ontworpen om uw duikervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

scubado curacao directorsbay A
scubado curacao directorsbay

Scuba Do Dive Center in het kort

Bij Scuba Do Curaçao en Scuba Do Bonaire vinden ze dat duiken meer is dan alleen een sport of hobby. Het is een kans om de prachtige onderwaterwereld te verkennen en de wonderen van de oceaan te ervaren. Ze zetten zich in om je deze ervaringen op de meest aangename en veilige manier te bieden.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reef Renewal Foundation Bonaire Breidt de Capaciteit van de Koraalkwekerijen Uit 

27 maart 2024

Reef Renewal foundation Bonaire (RRFB) is haar netwerk van koraalkwekerijen en restoratie locaties rond Bonaire en Klein Bonaire aan het uitbreiden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt met behulp van financiering van de Nationale Overheid en het Bonaire gemeentelijk bestuur voor de implementatie van natuur en milieu-initiatieven. Na het testen van een nieuw kwekerij ontwerp in…

Lees verder
photo duikvaker

De Toekomst van Duiken met Avelo bij Dive Friends Bonaire op Duikvaker

24 januari 2024

Heb jij al gehoord over het revolutionaire nieuwe duiksysteem Avelo? Je kunt het komen bekijken bij Dive Friends Bonaire op Duikvaker. Een aantal van de voordelen zijn: moeiteloos drijfvermogen, een drastisch verbeterde gascapaciteit en aanzienlijk minder gewicht. Naast de Avelo cursus bieden wij een breed scala aan PADI cursussen aan voor beginners tot professionals. Met…

Lees verder
lion

Lionfish op Bonaire

12 januari 2024

Ben je op zoek naar een adrenaline verhogende activiteit onder water? In Bonaire hebben we te maken met deze invasieve vissoort, namelijk de lionfish. Wist je dat deze vis ongeveer 10.000 eieren per keer kan leggen? We mogen deze vis alleen vangen met een speciale speer, de ELF genoemd. Na het vangen bewaar je de…

Lees verder
White Collage Travel Blog Facebook Post

Bezoek Oasis GuestHouse op Duikvaker 2024

11 januari 2024

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke vakantie!? Dan ben je bij Oasis Guesthouse Bonaire aan het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie. Ze onderscheiden zich van andere accommodaties door hun kleinschaligheid, service en persoonlijke contact. Uniek, dat is Oasis Guesthouse Bonaire met 8 Suites/kamers met ensuite badkamer. Het hart van Oasis wordt gevormd door de…

Lees verder
BF AB CCDF

Scuba Elite Bonaire op Duikvaker 2024

11 januari 2024

Nieuwe duikcarrières starten bij Scuba Elite op de Duikvaker! Of je nu een beginnende duiker bent met grote dromen of een ervaren duiker die klaar is voor de volgende stap, wij zijn hier om jou te helpen. Onze nieuwe Academy biedt professionele PADI-cursussen met een persoonlijke touch. In kleine groepjes zorgen we ervoor dat jij…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01