Sponsor Packages - Duidelijk in beeld

Redactionele vermelding

Dat is een goed begin! Nadat we de aanmelding hebben ontvangen, plaatsen we een artikel op de website en in de nieuwsbrief. Ook via social media proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Logo op homepage, informatie- en nieuwspagina's

Duikvaker.nl is de pagina waar bezoekers informatie verzamelen over de beurs. Wij plaatsen je logo op diverse pagina's. Met link naar de website en vermelding van standlocatie. Altijd zichtbaar, zonder logo rotaties.

Film op narrowcasting screens

Verspreid op de beursvloer staan 8 informatieschermen. Op dit scherm wordt je productfilm vertoond in HD kwaliteit. De film wordt minimaal 6x per uur afgespeeld. Let op: de film mag maximaal 2 minuten duren.

Logo op narrowcasting screens

Verspreid op de beursvloer staan op diverse strategische locaties in totaal 8 informatieschermen. Op deze schermen wordt je logo vertoond. Het logo komt ieder uur met grote regelmaat in beeld.

Goede branding zorgt voor een nog groter succes op Duikvaker

Reserveer vandaag nu nog je sponsor package in kom duidelijk in beeld op Duikvaker.

Display in de entreehal

In de hal waar iedereen binnenkomt (en weer weg gaat) plaatsen we displays van 5 meter breed x 2.50 meter hoog. Deze displays staan onder andere naast de toegangscontrole en de kaartverkoop. Je bedrijf komt gegarandeerd in the picture.

Banner op de gevel van het beursgebouw

Op de gevel van Expo Houten is ruimte voor 4 banners van 3,5 meter x 3,5 meter. De banners zijn duidelijk te zien vanaf de parkeerplaatsen. Bovendien passeren ruim 40.000 auto's per dag Expo Houten via de A27. Je bedrijf komt duidelijk in beeld bij een groot aantal mensen!

Reserveer een stand op de plattegrond

Kies je standnummer en reserveer online.

Logo op de plattegrond

Wie staat waar? De plattegrond geeft daar antwoord op. Daarom verspreiden we deze overal waar we kunnen. In het beursmagazine, via onze website, via social media etc. 

ticket

Hier komt de advertentie

Hier komen de logo's

Ticketsponsor

De meeste toegansbewijzen worden online besteld. Iedere bezoeker krijgt een digitaal ticket. Plaats je advertentie of je logo op het ticket.

Advertentie in het Beursmagazine

Plaats een hele of halve pagina advertentie in het beursmagazine. Iedere beursbezoeker krijgt bij binnenkomst een beursmagazine mee. In het magazine staan artikelen, interviews met exposanten, de beursplattegrond en het programma.

Duikvaker-promo op DuikeninBeeld

Laat via DuikeninBeeld weten dat je op Duikvaker bent!

Duikvaker is hét event van het jaar, ook voor jouw bedrijf. Waar ontmoet je in één weekend zo veel (potentiële) klanten? Maar hoe vinden ze je op het grootste duikevent van het jaar?

Via DuikeninBeeld natuurlijk!

Duikvaker wordt georganiseerd door
The Exhibition Company bv

info@exhibitioncompany.nl
www.exhibitioncompany.nl

t. 030 6666 358

IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01

Deel deze pagina