Duikvaker nieuws

Creëer een unieke merkervaring tijdens Duikvaker

Bauma voorbeeld Duikvaker stand Liebher

Duikvaker is een “live event”. Je ontmoet je doelgroep in het echt en dat geeft vele mogelijkheden tot interactie. Hoe kun je tijdens Duikvaker aan bezoekers een onvergetelijke herinnering geven van je beursdeelname? Hier zijn enkele voorbeelden die je kan toepassen op je stand:

Interactieve productdemonstraties

In plaats van alleen je producten te laten zien, bied je ook een ervaring aan op de stand. Dit kan een virtual reality ervaring zijn, of je kunt bijvoorbeeld laten zien wat de techniek is die in je product gebruikt wordt. Neem je deel met de duikschool, dan kun je bijvoorbeeld zorgen voor een live verbinding, zodat bezoekers contact hebben met je staff of live kunnen genieten van het uitzicht.

Bauma voorbeeld Duikvaker
Voorbeeld van een Blikvanger op je stand.

Opvallend Standontwerp

Je kunt je stand veranderen in een plek waar je je kunt verplaatsen in een andere wereld. Bied je een reisbestemming aan, dan kun je bijvoorbeeld een mini strand setup creëren met zand en zee geluiden.

Fotomogelijkheden

Maak voor bezoekers een fotogenieke ruimte op je stand om foto’s te nemen. Dit kan een merkachtergrond (met je logo) zijn, een thematische fotocabine of een Instagramwaardige setting. Moedig bezoekers aan om de foto’s op sociale media te delen voor extra zichtbaarheid van het merk.

IMG
Caterpillar op de Bauma in München

Spannende wedstrijden of een quiz

Spellen en wedstrijden zijn een leuke en interactieve manier zijn om bezoekers langere tijd op je stand te houden. Dit kunnen verschillende spellen of quizen zijn, variërend van een loterij, het rad van fortuin tot een quiz over je product of de herkomst van je duikschool.

Meet & Greet met bekende duikers

Organiseer een ontmoeting met een bekende duiker of een autoriteit op gebied van onderwaterfotografie of technisch duiken. Bezoekers van Duikvaker zijn altijd op zoek naar extra kennis en deze ontmoetingen zorgen ervoor dat bezoekers langer op de stand blijven staan.

Thema Stands

Creëer een stand die een sfeer weerspiegelt dat past bij je merk of product. 

  1. Je kunt een onderwaterwereld maken door visuele elementen zoals koraal, zeewier en zeedieren te gebruiken om je stand om te toveren in een onderwaterparadijs. Je kunt zelfs een paar schermen hebben die video’s tonen van enkele van de bestemmingen die je aanbiedt.
  2. Je kunt een grote, interactieve kaart maken waarop de duikbestemmingen die je aanbiedt worden gemarkeerd. Bezoekers kunnen dan inzoomen op een locatie om meer te weten te komen over de duikcondities, het onderwaterleven en andere relevante informatie.
  3. Maak gebruik van virtual reality technologie om bezoekers een bijna realistische duikervaring te geven met producten die je aanbiedt.
  4. Tijdens een presentatie op je stand kun je een nieuw product introduceren, de hoogtepunten van verschillende duikbestemmingen presenteren, tips voor duikreizen geven, of duurzaamheid op bestemmingen bespreken.
  5. Je stand kan fungeren als een ontmoetingsplaats voor duikers, waar ze hun ervaringen kunnen delen, advies kunnen geven en contacten kunnen maken. Je zou comfortabele stoelen en een koffiezetapparaat kunnen aanbieden om mensen aan te moedigen om op de stand te blijven.

Workshops of Mini-seminars

Het aanbieden van educatieve waarde kan je stand waardevol maken. Houd korte workshops of seminars op je stand over onderwerpen die passen bij je product.

We hopen je hiermee genoeg inspiratie gegeven te hebben. Heb je vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Succes met de voorbereidingen.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Damai

Dive Damai

4 december 2023

DIVE DAMAI is een nieuwe exposant op Duikvaker. DIVE DAMAI blinkt uit in haar diensten, waaronder gepersonaliseerde duikstations en spoelbakken, een cameraruimte en opslag voor apparatuur, à la carte dineren dat voldoet aan alle dieetwensen, wasserij en massage aan boord, en een bemanning van 18 leden plus 1 Cruise Director voor 12 passagiers. DUIKEN Naast…

Lees verder
Captain Dons op Duikvaker

Captain Don’s Habitat; ervaar de ultieme duikvakantie en meer

27 november 2023

Captain Don’s Habitat, opgericht in 1976 door de bekende onderwatermilieu activist Captain Don Stewart, heeft een pioniersrol gespeeld in de milieuvriendelijke ontwikkelingen op het eiland Bonaire. Zijn visie is ook terug te vinden in het ontwerp van het resort. Van de laagbouw tot het gebruik van zonneboilers en energiebesparende apparaten, elk detail is zo ontworpen…

Lees verder
Marco Reijnen Masters Groothoek

Marco Reijnen Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie 2023

27 november 2023

Marco Reijnen uit Tilburg is afgelopen zaterdag in Theater Vianen gekroond tot Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie 2023. De 51-jarige Reijnen dankte zijn overall kampioenschap onder meer aan een gouden medaille voor zijn foto in de categorie ‘Groothoek’ en zijn bronzen medaille in de categorie ‘Thema’.  Top 3 ONK Foto Masters 2023In het overallklassement eindigde Reijnen op…

Lees verder
Oman Explorer

Van Oman tot Indonesië: 26 jaar Extra Divers Worldwide

15 november 2023

Het succesverhaal van Extra Divers Worldwide begon precies 26 jaar geleden met de opening van een duikcentrum aan de Rode Zee. Het bedrijf heeft nu in totaal 22 duikcentra wereldwijd, twee liveaboards (Egypte en Oman) en 5 eigen hotelresorts in Indonesië.  Hier vindt iedereen gegarandeerd het juiste duikcentrum voor zijn duikvakantie! Enkele hoogtepunten uit het…

Lees verder
Naamloos

Win een Atomic Aquatics T3 Ademautomaat ter waarde van €1899 op Duikvaker 2024!

14 november 2023

Duikvaker 2024 is voor liefhebbers van de onderwaterwereld niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar je kan ook nog eens een fantastische prijs winnen als je nu je ticket bestelt! Maak kans op de beste ademautomaat is die je kunt bezitten: De Atomic Aquatics T3 Ademautomaat – een juweel in de duikwereld, met…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2024 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01