Duikvaker nieuws

Creëer een unieke merkervaring tijdens Duikvaker

Bauma voorbeeld Duikvaker stand Liebher

Duikvaker is een “live event”. Je ontmoet je doelgroep in het echt en dat geeft vele mogelijkheden tot interactie. Hoe kun je tijdens Duikvaker aan bezoekers een onvergetelijke herinnering geven van je beursdeelname? Hier zijn enkele voorbeelden die je kan toepassen op je stand:

Interactieve productdemonstraties

In plaats van alleen je producten te laten zien, bied je ook een ervaring aan op de stand. Dit kan een virtual reality ervaring zijn, of je kunt bijvoorbeeld laten zien wat de techniek is die in je product gebruikt wordt. Neem je deel met de duikschool, dan kun je bijvoorbeeld zorgen voor een live verbinding, zodat bezoekers contact hebben met je staff of live kunnen genieten van het uitzicht.

Bauma voorbeeld Duikvaker
Voorbeeld van een Blikvanger op je stand.

Opvallend Standontwerp

Je kunt je stand veranderen in een plek waar je je kunt verplaatsen in een andere wereld. Bied je een reisbestemming aan, dan kun je bijvoorbeeld een mini strand setup creëren met zand en zee geluiden.

Fotomogelijkheden

Maak voor bezoekers een fotogenieke ruimte op je stand om foto’s te nemen. Dit kan een merkachtergrond (met je logo) zijn, een thematische fotocabine of een Instagramwaardige setting. Moedig bezoekers aan om de foto’s op sociale media te delen voor extra zichtbaarheid van het merk.

IMG
Caterpillar op de Bauma in München

Spannende wedstrijden of een quiz

Spellen en wedstrijden zijn een leuke en interactieve manier zijn om bezoekers langere tijd op je stand te houden. Dit kunnen verschillende spellen of quizen zijn, variërend van een loterij, het rad van fortuin tot een quiz over je product of de herkomst van je duikschool.

Meet & Greet met bekende duikers

Organiseer een ontmoeting met een bekende duiker of een autoriteit op gebied van onderwaterfotografie of technisch duiken. Bezoekers van Duikvaker zijn altijd op zoek naar extra kennis en deze ontmoetingen zorgen ervoor dat bezoekers langer op de stand blijven staan.

Thema Stands

Creëer een stand die een sfeer weerspiegelt dat past bij je merk of product. 

  1. Je kunt een onderwaterwereld maken door visuele elementen zoals koraal, zeewier en zeedieren te gebruiken om je stand om te toveren in een onderwaterparadijs. Je kunt zelfs een paar schermen hebben die video’s tonen van enkele van de bestemmingen die je aanbiedt.
  2. Je kunt een grote, interactieve kaart maken waarop de duikbestemmingen die je aanbiedt worden gemarkeerd. Bezoekers kunnen dan inzoomen op een locatie om meer te weten te komen over de duikcondities, het onderwaterleven en andere relevante informatie.
  3. Maak gebruik van virtual reality technologie om bezoekers een bijna realistische duikervaring te geven met producten die je aanbiedt.
  4. Tijdens een presentatie op je stand kun je een nieuw product introduceren, de hoogtepunten van verschillende duikbestemmingen presenteren, tips voor duikreizen geven, of duurzaamheid op bestemmingen bespreken.
  5. Je stand kan fungeren als een ontmoetingsplaats voor duikers, waar ze hun ervaringen kunnen delen, advies kunnen geven en contacten kunnen maken. Je zou comfortabele stoelen en een koffiezetapparaat kunnen aanbieden om mensen aan te moedigen om op de stand te blijven.

Workshops of Mini-seminars

Het aanbieden van educatieve waarde kan je stand waardevol maken. Houd korte workshops of seminars op je stand over onderwerpen die passen bij je product.

We hopen je hiermee genoeg inspiratie gegeven te hebben. Heb je vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Succes met de voorbereidingen.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Thru the lens

Buddy Dive Thru the Lens

2 juni 2023

26 Augustus – 2 September, 2023Doe mee in augustus voor Buddy Dive’s eerste onderwaterfotografie-evenement – Buddy Dive Thru the Lens!  Goede onderwaterfoto’s maken is een kunst! Om deze geweldige hobby leuk en voor iedereen toegankelijk te maken, lanceert Buddy Dive Resort in samenwerking met SeaLife een gloednieuw evenement! Buddy Dive Thru the Lens draait helemaal om onderwaterfotografie! Het biedt…

Lees verder
fbf aeb c aa aaefe

Wanderlust Dive Center: Uw Nieuwe Duikparadijs op Bonaire

1 juni 2023

Wanderlust Dive Center begint aan een nieuw hoofdstuk in haar bestaan. Na jarenlang met veel enthousiasme duikavonturen en opleidingen te hebben georganiseerd in Emmen, kiezen Stephan en Linda Velema voor een nieuwe koers. Deze zomer verhuizen zij hun SSI duikcentrum naar een absolute droombestemming: Bonaire. Een Nieuw Avontuur op een Adembenemende Bestemming Vanaf 1 juli…

Lees verder
ReeFiesta

ReeFiesta 2023 op Bonaire ter ere van World Reef Awareness Day

22 mei 2023

ReeFiesta 2023, dat plaatsvindt op 1 juni, is een eilandbreed evenement dat de hele dag duurt, georganiseerd door Reef Renewal Foundation Bonaire (RRFB) samen met dertien duikpartners op Bonaire. World Reef Awareness Day markeert het begin van de World Oceans Month en is een kans om het belang van te erkennen gezonde koraalriffen en de behoefte aan rifbescherming en rifherstel over…

Lees verder
Lia van Nieuwenhuizen heremiet met naam

Groene Stad Achter De Duinen

14 februari 2023

Deze foto is van twee Heremietkreeften die aan onze kust tussen de stenen van golfbrekers leven en is gedoneerd door onderwaterfotografe Lia van Nieuwenhuizen voor de realisatie van de natuurdocumentaire ‘Groene Stad Achter De Duinen’. Lia van Nieuwenhuizen was “Best Runner-Up” tijdens de Nederlandse kampioenschappen 2022, behaalde de 2e plaats bij de “Masters” en vertegenwoordigt…

Lees verder
IMG

Techduikschool op Duikvaker 2023

31 januari 2023

Heb je altijd al langer of dieper willen duiken, grotduiken of je verder willen ontwikkelen op technisch duikgebied? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!  Wij bieden persoonlijke en competentiegerichte opleidingen, afgestemd op jouw wensen en niveau. Deze worden gegeven door ons team van ervaren instructeurs en supervisors.  Johan de With, eigenaar en…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2024 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2024 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl • +31 30 6666 358
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01