Duikvaker nieuws

CAMARO – DEMO Droogpakken uitverkoop

Verena Dames droogpak

Tijdens de DUIKVAKER op 4-5 februari

Voordelig in een CAMARO droogpak duiken? Wellicht is dit een uitgelezen kans voor je! 

Het afgelopen seizoen was er gelegenheid tot het maken van een test duik in een CAMARO droogpak bij de CAMARO Premium Dealers. Ook in 2023 zal dat weer mogelijk zijn. De agenda voor test data wordt later dit jaar bekend gemaakt op www.camaropremiumdealer.nl .

man droogpak CAMARO
man droogpak CAMARO

De 16 DEMO droogpakken en onderpakken die het afgelopen seizoen gebruikt werden zullen in 2023 worden vervangen voor nieuwe DEMO droogpakken. De gebruikte pakken van het afgelopen seizoen worden voor een uitzonderlijke aanbieding op de DUIKVAKER uitverkocht. 100% origineel, 100% gegarandeerd in goede staat. 100% CAMARO. Op deze pakken wordt zelf nog een jaar “gratis reparatie service” gegeven. Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op!

Toch liever een nieuw pak? Of een pak dat volledig naar jouw maat is? Dat kan ook. Want op de DUIKVAKER staat CAMARO op stand 4419. Daar is een ruime voorraad droog- en natpakken aanwezig om te passen en direct aan te kunnen kopen. De CAMARO adviseurs en coupeuses uit Oostenrijk helpen u in het vinden en aanmeten van het beste pak in de juiste maat. Ongeacht uw maat, zal er altijd een goed passend pak voor u kunnen worden verzorgd. En zo niet, dan is er altijd nog een optie om deze op maat te laten maken! Kom naar de stand en laat je informeren. 

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Verena Dames droogpak

CAMARO – DEMO Droogpakken uitverkoop

16 januari 2023

Tijdens de DUIKVAKER op 4-5 februari Voordelig in een CAMARO droogpak duiken? Wellicht is dit een uitgelezen kans voor je!  Het afgelopen seizoen was er gelegenheid tot het maken van een test duik in een CAMARO droogpak bij de CAMARO Premium Dealers. Ook in 2023 zal dat weer mogelijk zijn. De agenda voor test data…

Lees verder
Camaro divers Normaal

CAMARO – Fabrikant en Duikpakken specialist uit Oostenrijk

13 januari 2023

Laat je informeren tijdens de DUIKVAKER op 4-5 februari Op zoek naar het juiste droogpak of toe aan een nieuw natpak, maar je weet niet wat de juiste keuze is? Kom dan kijken bij CAMARO.  Overtuigende kwaliteit met “3 jaar gratis reparatie service” CAMARO is dé gespecialiseerde duikpakkenfabrikant met hun hoofdvestiging in Oostenrijk. Ruim 50…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01