Duikvaker Exposant

Totally Scuba

Bij Totally Scuba kun je (online en in de winkel)terecht voor advies over – en verkoop van een uitgebreid assortiment aan duik- en snorkelmaterialen. Totally Scuba biedt een breed assortiment aan merken zodat we ook daadwerkelijk advies-op-maat kunnen geven door je dingen te laten zien. Totally Scuba is gespecialiseerd in droogpakken en onderkleding. In de winkel te Nieuwegein vind je ons droogpakcentrum met een breed aanbod. Totally Scuba is Suunto Experience Center. Daardoor zijn alle Suunto producten uit voorraad leverbaar, kunnen wij nieuwe Suunto producten als eerste leveren en zijn nieuwe Suunto modellen beschikbaar voor het maken van een testduik.

Totally Scuba beschikt over een onderhoudscentrum voor het onderhoud en reparatie van diverse duikmaterialen: service van ademautomaten en trimvesten, batterijwissel van duikcomputers/horloges en kraanservice worden in eigen huis uitgevoerd. Heb je een duikfles die gekeurd moet worden? Ook die kun je bij ons inleveren en ook voor reparatie van je droogpak kun je bij ons terecht. Het onderhoudscentrum is gecertificeerd voor het onderhoud van diverse merken materialen. Bij het onderhoud werken wij alleen met de door de fabrikanten voorgeschreven onderdelen en officiele onderhoudskitjes. Wij kennen korte levertijden, bieden garantie op uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden en bovendien ontvang je van de werkzaamheden een uitgebreid onderhoudsrapport.

Om aanbod-op-maat te bieden werkt Totally Scuba intensief samen met fabrikanten, importeurs, opleidingsinstituten en bedrijven met een specifiek duikaanbod, zoals duikreizen en beroepsduikerij.
Iets niet op voorraad? Door de korte lijnen met onze leveranciers, is het de volgende dag weer bij Totally Scuba beschikbaar en kun je het komen afhalen of het wordt bij jou thuis bezorgd.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Postcode Loterij steunt haaien bescherming project Sea Shepherd

24 oktober 2019

De langdurige samenwerking van Sea Shepherd met de regering van Gabon, een land aan de kust van Centraal-Afrika, heeft een nieuwe dimensie gekregen. Tijdens de uitzending van Koffietijd op donderdag 17 oktober werd Sea Shepherd Nederland directeur Geert Vons volledig onverwacht verrast met een toekenning van het ongelooflijke bedrag van €1.980.000 voor een uniek Sea Shepherd project om…

Lees verder

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

[wd_hustle id="inschrijven-nieuwsbrief"]

Bonaire Partners

[adrotate group="2"]

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2018 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2018 van 10.00 - 17.00 uur

 

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners

[adrotate group="6"]