Duikvaker Exposant

Scuba Wild

Scuba Wild Dive Center biedt het beste in opleidingen, van nieuwe duiker tot gevorderden, Pro en speciale duiken zoals Cave, Mine en Rebreathers. We zijn een erkend PADI 5 * Instructor Development Center, en een PADI TecRec Center, we richten ons ook op TDI, IANTD training in Tec, Cave en Rebreather. We leiden duikers op van alle organisaties en clubs tot betere, veiligere en meer complete duikers die op veel meer verschillende manieren van de onderwaterwereld kunnen genieten. Jij en jouw veiligheid, plezier en opleiding zijn onze prioriteit en passie – niet alleen een baan, het is een levensstijl, je zult je als familie voelen met ons hele team en duikers.

We geven onze opleidingen vanuit onze duikcentra in Nederland, Schotland en Gozo (Malta) samen met partneractiviteiten in Frankrijk. We bieden de flexibiliteit voor mensen om te leren duiken, te blijven duiken of nieuwe delen van onze onderwaterwereld over de hele wereld te ontdekken.

We zijn ook het leverancier- en servicecentrum van erkende topmerken voor duikuitrusting en worden ondersteund door een team met jarenlange ervaring en expertise.

Scuba Wild is ook een volledig uitgerust verkoop- en servicecentrum voor Bare, Tusa, Aqualung, Apeks, Sea & Sea, SeaLife, Scubapro, Ursuit en Suunto. Informeer naar de mogelijkheden voor apparatuur voor je duikuitrusting, snelle en hoogwaardige service van je duikuitrusting en inspectie van je duikflessen.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Duik met Dive College Lanzarote naar Museo Atlántico!

22 december 2017

Mooi helder water, een gevarieerd onderwaterleven en een nieuwe, unieke duikplek – Museo Atlántico – het eerste onderwater beeldenmuseum in Europa. Hier duik je tussen de prachtige beelden van kunstenaar Jason deCaires Taylor en tussen enorme scholen vis, barracuda´s, en soms ook roggen en engelhaaien. Een magische ervaring! Het Museo Atlántico – sinds eind 2016…

Lees verder

INON Z-330: The strobe the world has been waiting for!

21 december 2017

Eindelijk! 11 jaar na de introductie van de Z-240 flitser heeft INON een nieuwe professionele flitser uitgebracht: de INON Z-330. Verbeterde en nieuwe functies, zoals meer vermogen en een grotere spreidingshoek. Het formaat van de flitser is hetzelfde gebleven. Lekker compact, zoals we al gewend waren van INON. Het scheelt zowat de helft in grootte…

Lees verder

Magic Resorts Filipijnen

8 december 2017

Centraal op de Filipijnen, de Visayas, vind je de Magic Resorts. Twee kleinschalige duikresorts met allebei een fantastisch huisrif met steile wanden en prachtige koraaltuinen die bewoond worden door schildpadden en de mooiste tropische vissen. Toch bieden Magic Island en Magic Oceans verschillende duikervaringen, waardoor een combinatietrip zeker een aanrader is. Zo staat in Anda…

Lees verder

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

[wd_hustle id="inschrijven-nieuwsbrief"]

Bonaire Partners

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2018 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2018 van 10.00 - 17.00 uur

 

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners