Duikvaker Exposant

Scuba Wild

Scuba Wild Dive Center biedt het beste in opleidingen, van nieuwe duiker tot gevorderden, Pro en speciale duiken zoals Cave, Mine en Rebreathers. We zijn een erkend PADI 5 * Instructor Development Center, en een PADI TecRec Center, we richten ons ook op TDI, IANTD training in Tec, Cave en Rebreather. We leiden duikers op van alle organisaties en clubs tot betere, veiligere en meer complete duikers die op veel meer verschillende manieren van de onderwaterwereld kunnen genieten. Jij en jouw veiligheid, plezier en opleiding zijn onze prioriteit en passie – niet alleen een baan, het is een levensstijl, je zult je als familie voelen met ons hele team en duikers.

We geven onze opleidingen vanuit onze duikcentra in Nederland, Schotland en Gozo (Malta) samen met partneractiviteiten in Frankrijk. We bieden de flexibiliteit voor mensen om te leren duiken, te blijven duiken of nieuwe delen van onze onderwaterwereld over de hele wereld te ontdekken.

We zijn ook het leverancier- en servicecentrum van erkende topmerken voor duikuitrusting en worden ondersteund door een team met jarenlange ervaring en expertise.

Scuba Wild is ook een volledig uitgerust verkoop- en servicecentrum voor Bare, Tusa, Aqualung, Apeks, Sea & Sea, SeaLife, Scubapro, Ursuit en Suunto. Informeer naar de mogelijkheden voor apparatuur voor je duikuitrusting, snelle en hoogwaardige service van je duikuitrusting en inspectie van je duikflessen.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Postcode Loterij steunt haaien bescherming project Sea Shepherd

24 oktober 2019

De langdurige samenwerking van Sea Shepherd met de regering van Gabon, een land aan de kust van Centraal-Afrika, heeft een nieuwe dimensie gekregen. Tijdens de uitzending van Koffietijd op donderdag 17 oktober werd Sea Shepherd Nederland directeur Geert Vons volledig onverwacht verrast met een toekenning van het ongelooflijke bedrag van €1.980.000 voor een uniek Sea Shepherd project om…

Lees verder

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

[wd_hustle id="inschrijven-nieuwsbrief"]

Bonaire Partners

[adrotate group="2"]

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2018 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2018 van 10.00 - 17.00 uur

 

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners

[adrotate group="6"]