Duikvaker Exposant

Lumbalumba Diving – Manado

Een klein en exclusief duikresort in Manado, Noord Sulawesi, Indonesië, met dagelijks duiktrips naar Bunaken Nationaal Onderwaterpark en nog veel meer!
Lumbalumba Diving is een gemoedelijk, klein en comfortabel duikresort in Manado, Noord-Sulawesi, Indonesië.

Met niet meer dan zes geriefelijke Chalets, (9 kamers), bieden we een ontspannen en flexibele atmosfeer met volle aandacht voor uw persoonlijke wensen.

”Lumbalumba Diving” is een kompleet resort met eigen accommodatie, heerlijke keuken, bar, tropisch zwembad, duikcentrum op privé pier en speciaal ontworpen, ruime duik catamaran.

Gratis WIFI is beschikbaar in het hele resort en Spa behandelingen zijn mogelijk in een faciliteit in de buurt.

Gelegen op een 3.5 hectare grote heuvel, in een prachtige botanische tuin, hebben we ook één van de meest spectakulaire uitzichten die Manado te bieden heeft.

“Voor ons, bent u niet zomaar een toerist. Voor u, zijn wij niet zomaar een duikresort”.

Onze filosofie is eenvoudig:

Wij kunnen alleen maar overleven als U tevreden bent. Daarom hebben we gekozen klein te zijn. Alleen op die manier kunnen wij de extra service geven die u zoekt.
De spectaculaire riffen van het nationale onderwater reservaat BUNAKEN liggen voor de deur en dat is een gift van Moeder Natuur. De rest doen wij.

Niet alleen duiken

Hoewel duiken en snorkelen in Bunaken de belangrijkste aktiviteiten zijn in Lumbalumba Diving, hebben we meer te bieden zoals,

Culturele land tours
Regenwoud excursie
Wildwatervaren
Lumbalumba Diving…

“Diving with a difference”

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Facebook Live

Primeur: live meekijken op Duikvaker

17 januari 2018

Duikvaker 2018 is via Facebook te volgen. Door middel van live streaming kun jij waar je ook bent, meekijken bij diverse presentaties en seminars tijdens hét duikevent van het jaar. Duikvaker, dat dit jaar alweer voor de 26ste maal plaatsvindt, heeft ook dit jaar een primeur. Je kunt de duikbeurs volgen via Facebook. Van de…

Lees verder
Hoge resolutie_Logo Save Our Sharks

Tentoonstelling over haaienbescherming op Duikvaker 2018

28 december 2017

Duikers en haaien hebben vaak een speciale band. Voor veel onderwaterenthousiasten is het zwemmen met haaien een wens en over het algemeen zijn duikers er goed van op de hoogte dat het aantal haaien wereldwijd achteruit gaat. Wie zich hierdoor aangesproken voelt kan op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 zijn hart weer ophalen…

Lees verder

Duik met Dive College Lanzarote naar Museo Atlántico!

22 december 2017

Mooi helder water, een gevarieerd onderwaterleven en een nieuwe, unieke duikplek – Museo Atlántico – het eerste onderwater beeldenmuseum in Europa. Hier duik je tussen de prachtige beelden van kunstenaar Jason deCaires Taylor en tussen enorme scholen vis, barracuda´s, en soms ook roggen en engelhaaien. Een magische ervaring! Het Museo Atlántico – sinds eind 2016…

Lees verder

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

[wd_hustle id="inschrijven-nieuwsbrief"]

Bonaire Partners

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2018 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2018 van 10.00 - 17.00 uur

 

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners