Duikvaker Exposant

Lumbalumba Diving – Manado

Een klein en exclusief duikresort in Manado, Noord Sulawesi, Indonesië, met dagelijks duiktrips naar Bunaken Nationaal Onderwaterpark en nog veel meer!
Lumbalumba Diving is een gemoedelijk, klein en comfortabel duikresort in Manado, Noord-Sulawesi, Indonesië.

Met niet meer dan zes geriefelijke Chalets, (9 kamers), bieden we een ontspannen en flexibele atmosfeer met volle aandacht voor uw persoonlijke wensen.

”Lumbalumba Diving” is een kompleet resort met eigen accommodatie, heerlijke keuken, bar, tropisch zwembad, duikcentrum op privé pier en speciaal ontworpen, ruime duik catamaran.

Gratis WIFI is beschikbaar in het hele resort en Spa behandelingen zijn mogelijk in een faciliteit in de buurt.

Gelegen op een 3.5 hectare grote heuvel, in een prachtige botanische tuin, hebben we ook één van de meest spectakulaire uitzichten die Manado te bieden heeft.

“Voor ons, bent u niet zomaar een toerist. Voor u, zijn wij niet zomaar een duikresort”.

Onze filosofie is eenvoudig:

Wij kunnen alleen maar overleven als U tevreden bent. Daarom hebben we gekozen klein te zijn. Alleen op die manier kunnen wij de extra service geven die u zoekt.
De spectaculaire riffen van het nationale onderwater reservaat BUNAKEN liggen voor de deur en dat is een gift van Moeder Natuur. De rest doen wij.

Niet alleen duiken

Hoewel duiken en snorkelen in Bunaken de belangrijkste aktiviteiten zijn in Lumbalumba Diving, hebben we meer te bieden zoals,

Culturele land tours
Regenwoud excursie
Wildwatervaren
Lumbalumba Diving…

“Diving with a difference”

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Duik met Dive College Lanzarote naar Museo Atlántico!

22 december 2017

Mooi helder water, een gevarieerd onderwaterleven en een nieuwe, unieke duikplek – Museo Atlántico – het eerste onderwater beeldenmuseum in Europa. Hier duik je tussen de prachtige beelden van kunstenaar Jason deCaires Taylor en tussen enorme scholen vis, barracuda´s, en soms ook roggen en engelhaaien. Een magische ervaring! Het Museo Atlántico – sinds eind 2016…

Lees verder

INON Z-330: The strobe the world has been waiting for!

21 december 2017

Eindelijk! 11 jaar na de introductie van de Z-240 flitser heeft INON een nieuwe professionele flitser uitgebracht: de INON Z-330. Verbeterde en nieuwe functies, zoals meer vermogen en een grotere spreidingshoek. Het formaat van de flitser is hetzelfde gebleven. Lekker compact, zoals we al gewend waren van INON. Het scheelt zowat de helft in grootte…

Lees verder

Magic Resorts Filipijnen

8 december 2017

Centraal op de Filipijnen, de Visayas, vind je de Magic Resorts. Twee kleinschalige duikresorts met allebei een fantastisch huisrif met steile wanden en prachtige koraaltuinen die bewoond worden door schildpadden en de mooiste tropische vissen. Toch bieden Magic Island en Magic Oceans verschillende duikervaringen, waardoor een combinatietrip zeker een aanrader is. Zo staat in Anda…

Lees verder

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

[wd_hustle id="inschrijven-nieuwsbrief"]

Bonaire Partners

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2018 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2018 van 10.00 - 17.00 uur

 

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners