Duikvaker Exposant

Duikcentrum de Aalscholvers

Aalscholvers_mexico_grotduiken

Welkom bij Duikcentrum de Aalscholvers – dè winkel voor al je (technisch) duik- en snorkelmateriaal.
We staan de laatste jaren met name bekend als duikwinkel voor technisch duikmateriaal, maar ook vanwege ons goede en vooral ook eerlijke advies en hoog serviceniveau. We denken graag met je mee en proberen je kritisch na te laten denken over de duiken die je in de toekomst zou willen gaan maken. Je kunt tenslotte maar één keer de juiste keuze maken, zowel qua training als qua materiaal.

Wij onderscheiden ons door onze manier van duiken, maar steeds vaker zie je “onze manier” aan de waterkant. We duiken namelijk óók in open water graag in backplate met wing en automaat met longhose. Waarom? Dit leggen we je heel graag uit, of nog beter, we laten het je ervaren door je mee het water in te nemen gedurende één van onze populaire workshops. In 2018 bestaan we al weer 30 jaar. Ben je benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Neem eens een kijkje bij onze recensies.

“Super duikwinkel! ik kom hier graag omdat er mensen altijd voor je klaarstaan, altijd vriendelijk, als je vragen heb over materiaal, je altijd goed antwoord krijg, en je goed en professioneel wordt geholpen. De shop zelf ziet er super uit, en de koffie staat altijd klaar! top!”

“Vandaag de laatste 2 duiken van onze Padi open water cursus gehad. We zijn erg blij dat we terecht zijn gekomen bij Duikcentrum de Aalscholvers! De kilometers die we hiervoor af moesten leggen waren het zeker waard. Zeer enthousiast en gedreven instructeurs met passie voor de duiksport. Graag willen we jullie allemaal bedanken, met in het bijzonder Martijn, Danielle en Roger! Groeten Roy en Nadine”

“Top assortiment, super service, gedegen kennis, altijd bereid tot meedenken en adviseren zonder te pushen. “Go to” adres voor tech en rec.”

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Duik met Dive College Lanzarote naar Museo Atlántico!

22 december 2017

Mooi helder water, een gevarieerd onderwaterleven en een nieuwe, unieke duikplek – Museo Atlántico – het eerste onderwater beeldenmuseum in Europa. Hier duik je tussen de prachtige beelden van kunstenaar Jason deCaires Taylor en tussen enorme scholen vis, barracuda´s, en soms ook roggen en engelhaaien. Een magische ervaring! Het Museo Atlántico – sinds eind 2016…

Lees verder

INON Z-330: The strobe the world has been waiting for!

21 december 2017

Eindelijk! 11 jaar na de introductie van de Z-240 flitser heeft INON een nieuwe professionele flitser uitgebracht: de INON Z-330. Verbeterde en nieuwe functies, zoals meer vermogen en een grotere spreidingshoek. Het formaat van de flitser is hetzelfde gebleven. Lekker compact, zoals we al gewend waren van INON. Het scheelt zowat de helft in grootte…

Lees verder

Magic Resorts Filipijnen

8 december 2017

Centraal op de Filipijnen, de Visayas, vind je de Magic Resorts. Twee kleinschalige duikresorts met allebei een fantastisch huisrif met steile wanden en prachtige koraaltuinen die bewoond worden door schildpadden en de mooiste tropische vissen. Toch bieden Magic Island en Magic Oceans verschillende duikervaringen, waardoor een combinatietrip zeker een aanrader is. Zo staat in Anda…

Lees verder

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

[wd_hustle id="inschrijven-nieuwsbrief"]

Bonaire Partners

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2018 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2018 van 10.00 - 17.00 uur

 

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners