Skip to content

Duikvaker Exposant

Duikcentrum de Aalscholvers

Aalscholvers_mexico_grotduiken

Welkom bij Duikcentrum de Aalscholvers – dè winkel voor al je (technisch) duik- en snorkelmateriaal.
We staan de laatste jaren met name bekend als duikwinkel voor technisch duikmateriaal, maar ook vanwege ons goede en vooral ook eerlijke advies en hoog serviceniveau. We denken graag met je mee en proberen je kritisch na te laten denken over de duiken die je in de toekomst zou willen gaan maken. Je kunt tenslotte maar één keer de juiste keuze maken, zowel qua training als qua materiaal.

Wij onderscheiden ons door onze manier van duiken, maar steeds vaker zie je “onze manier” aan de waterkant. We duiken namelijk óók in open water graag in backplate met wing en automaat met longhose. Waarom? Dit leggen we je heel graag uit, of nog beter, we laten het je ervaren door je mee het water in te nemen gedurende één van onze populaire workshops. In 2018 bestaan we al weer 30 jaar. Ben je benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Neem eens een kijkje bij onze recensies.

“Super duikwinkel! ik kom hier graag omdat er mensen altijd voor je klaarstaan, altijd vriendelijk, als je vragen heb over materiaal, je altijd goed antwoord krijg, en je goed en professioneel wordt geholpen. De shop zelf ziet er super uit, en de koffie staat altijd klaar! top!”

“Vandaag de laatste 2 duiken van onze Padi open water cursus gehad. We zijn erg blij dat we terecht zijn gekomen bij Duikcentrum de Aalscholvers! De kilometers die we hiervoor af moesten leggen waren het zeker waard. Zeer enthousiast en gedreven instructeurs met passie voor de duiksport. Graag willen we jullie allemaal bedanken, met in het bijzonder Martijn, Danielle en Roger! Groeten Roy en Nadine”

“Top assortiment, super service, gedegen kennis, altijd bereid tot meedenken en adviseren zonder te pushen. “Go to” adres voor tech en rec.”

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Postcode Loterij steunt haaien bescherming project Sea Shepherd

24 oktober 2019

De langdurige samenwerking van Sea Shepherd met de regering van Gabon, een land aan de kust van Centraal-Afrika, heeft een nieuwe dimensie gekregen. Tijdens de uitzending van Koffietijd op donderdag 17 oktober werd Sea Shepherd Nederland directeur Geert Vons volledig onverwacht verrast met een toekenning van het ongelooflijke bedrag van €1.980.000 voor een uniek Sea Shepherd project om…

Lees verder

SummerLabb op Duikvaker

Door de samenwerking tussen Duikvaker en SummerLabb wordt een brug geslagen tussen de Onderwaterwereld en Innovaties op gebied van Duurzaamheid.

[wd_hustle id="inschrijven-nieuwsbrief"]

Bonaire Partners

[adrotate group="2"]

Informatie Duikvaker

Openingstijden

3 februari 2018 van 10.00 - 18.00 uur

4 februari 2018 van 10.00 - 17.00 uur

 

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Partners

[adrotate group="6"]

Scroll To Top