Duikvaker gaat de diepte in!

Verdieping’ staat centraal op Duikvaker dat op 2 en 3 februari haar 27ste editie beleeft. In de theaters, op de podia, aan thematafels en in stands delen de ambassadeurs van de duiksport hun passie en kennis.

Foto en film

De mooiste foto’s en de boeiendste films zie je op Duikvaker. Onder andere fotograaf Dos Winkel verzorgt een presentatie met zijn dierportretten. Op de stand van DuikeninBeeld bepaalt de bezoeker welke foto’s in de dynamische expo blijven hangen. Ronald Faber, die voor Nederland zilver won op het EK Onderwaterfotografie, laat zien dat je met een simpele camera heel ver kunt komen. Wil je iets leren, schuif aan bij thematafels of volg één van de mini-workshops op de beurs.

Technisch duiken

Wil je meer weten van sidemount-duiken, dan vertelt Chris Azab je de ins & outs in het theater. Ook gasmanagement is zo’n onderwerp dat tijdens Duikvaker voorbij zal komen. Maar zoek je alleen de beleving, schuif dan aan bij presentaties over extreme duikexpedities.

Flora en fauna

De natuur onder water is prachtig en wie wil dat niet zo houden? Organisaties als Stichting ANEMOON, Duik de Noordzee schoon en Project Baseline zetten zich elk op hun eigen manier voor de onderwaterwereld in: van monitoring tot bescherming. En ook voor jou is er een rol weggelegd!  

Freediving

In het Freediving-theater vertellen wereldkampioenen en -recordhouders zoals Nanja van den Broek en Jeanine Grasmeijer enthousiasmerend hun verhaal en nemen zij je op één ademteug mee de diepte in.

Duikreizen

Laat je vakantie beginnen op Duikvaker. Er is veel aandacht voor reizen en dan niet alleen naar de meest afgelegen tropische bestemmingen. Ook duiklocaties dichter bij huis in Europa komen in beeld. In de theaters en op de stands waan je je al op vakantie!

Duikvaker wordt georganiseerd door
The Exhibition Company bv

info@exhibitioncompany.nl
www.exhibitioncompany.nl

t. 030 6666 358

IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01

Deel deze pagina